Dodaj do ulubionych

Odmóżdżające seriale

03.04.06, 21:45
Czy wy też namiętnie oglądacie odmóżdżające seriale?
Są przecież, zdecydowanie ciekawsze zajęcia niż oglądanie tej szmiry.
Ja osobiście wszystkim moim kobietom (byłym i obecnym) ZABRANIAM oglądania
tego typu g...a.
Za to wole zaciągnąć je do ....
sklepu oczywiście.

Kyniu
Obserwuj wątek
    • braineater Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 21:48
      E tam - ja lubię jak moja zona się wkręca w serial jakiś - ostatnio w Star
      Trecka, bo mam wtedy godzinę luzu i mogę sobie biegać z karabinem i mordować
      wszystko, co podleci - ostatnio w The Sufferingsmile

Psmile
      • dimanche Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 21:51
        Wiesz, ja oglądam tylko "na wspólnej", bo akurat o tej porze jem kolację, no i
        jeszcze "M jak miłość' (ten drugi jak mam czas). Ale z tego oglądania jest mała
        szkodliwość czynu, bo ja mam do tego zdrowy dystans, pomijając fakt, że
        chciałabym byc jak Maria Zduńska...
        • kyniu1 Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 21:58
          A na pewno kojarzysz logo "Na wspólnej"? A nie wiem czy widziałaś kiedyś
          opakowanie gumek włoskich. Mają dokładnie takie samo logo (oczywiście bez
          napisu na wspólnej tylko coś tam comdnom czy coś takiego) więc samo logo
          świadczy do czego nadaje sięten serial.

Kyniu
          • ewolwenta Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 23:18
            Seriali nie oglądam, po 30 sekundach ciska mną cholera na totalne odrealnienie
            pokazywanego tam świata. Telewizora używam sporadycznie, głownie jako monitora
            dvd.

Na marginesie, czyżby te prezerwatywy miały służyć marnowaniu czasu jak seriale?
            To ja dziękuję za tak beznamiętny seks wink
      • kyniu1 Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 21:55
        No tak masz racje - zawsze można załączyć kompa i nie ma szemrania za uchem.
        Ale wiesz, jak żona się na ogląda tego g...a to potem mysli że jest Panią domu
        i rządzi całym światem.I wydaje jej się że wogóle pozjadała wszystkie rozumy.
        A tak swoją drogą to przyu kolejmym Startreku może zagramy w coś online smile

Kyniu
        • rene8 Re: Odmóżdżające seriale 04.04.06, 09:58
          Wiesz Kyniu?
          Tak mi sie to widzi jako przedmiotowe traktowanie kobiety...
          Dominujący samiec?
          wink
    • rene8 Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 22:07
      No popatrz.....
      Wiesz jak facet nudzi no to już lepiej czasami jakis serial obejrzec tongue_out
      • dimanche Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 22:19
        seriale odmózdżają, kiedy kosztem życia rodzinnego siedzi się w telewizorze,
        ale w przypadku gdy ja np.siedze chwilowo sama, to nikomu nie szkodzę...Dla
        mnie serial nie jest wyznacznikiem mojego życia, jak pójde kiedyś do pracy, to
        na pewno nie będę miała czasu ani na tv ani na internet...
    • a.g.n.i Re: Odmóżdżające seriale 03.04.06, 22:48
      Nie mam telewizorawink stąd od ponad trzech lat nie kojarzę większości seriali;-P
      Myślałam, że będę miała przez to więcej czasu... ale wsiąkłam po uszy w
      internetwink
      • towita Re: Odmóżdżające seriale 04.04.06, 08:30
        Ja też nie jestem jak Mara Zduńska, bo sama oglądam i jeszczę męża proszę, żeby
        pooglądał ze mną, bo to fajniej. Oczywiście tylko "M jak miłość" inne jakoś nas
        nie wciągają.
        • dimanche oklaski dla Męża Towity 04.04.06, 09:38
          Posdziwiam takich facetów, mój zawsze przymarudzał, że oglądam "Na wspólnej",
          no ale mi nie bronił, bo jest wolność słowa i wolność wyboru tego, co się chce
          oglądać, a potem też się wciągnął...
          • towita Re: oklaski dla Męża Towity 04.04.06, 09:51
            No to poproszę też o oklaski dla mnie, bo jak małżonek ogląda mecz i się drze,
            że ktoś tam bramę strzelił to ja łaskawie podnoszę wzrok zza gazetki czy innej
            ksiązki i też się cieszę.
            • dimanche Re: oklaski dla samej Towity 04.04.06, 09:58
              a mój mąż nie ogląda meczów, a szkoda, bo ja lubię, ale samej mi się nie chce...
    • c.kapturek Re: Odmóżdżające seriale 04.04.06, 11:36
      seriale a seriale....lubie np star trecka/voyager czy archiwum x lub po tamtej stronie, czy pamietnik czerwonego pantofelka;D
      • antidotumm Re: Odmóżdżające seriale 04.04.06, 12:15
        Aktualnie nie ogladam zadnego serialu (ogladalam tylko 3 odcinki Kryminalnych)
        W zyciu ogladalam kilkanascie dobrych (ale nie z kategorii odmozdzajacych):
        Miasteczko Twin Peaks, Archiwum X, Przystanek Alaska, Seks w wielkim miescie,
        Ally McBeal. Z polskich Alternatywy 4, Kariere N. Dyzmy...
      • dimanche Kapturek i pantofelek 04.04.06, 12:21
        c.kapturek napisała:

> seriale a seriale....lubie np star trecka/voyager czy archiwum x lub po
        tamtej
        > stronie, czy pamietnik czerwonego pantofelka;D

Ja wiem, dlaczego Kapturek lubi pantofelka, bo tez jest czerwony jak nasz
        Kapturek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka