rubeus 17.04.06, 13:31 Wczoraj po dłuższej przerwie miałem okazję napić się 'Warki Strong' - odniosłem wrażenie, że piwo ma inny smak, niż zapamietałem. Zrobiło się bardziej goryczkowe i mniej mi smakowało... Ktoś odniósł podobne wrażenie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Piwo Warka Strong 17.04.06, 14:00 Już dawno nie piłem Warki Strong. Była zbyt słodka jak dla mnie. Opakowanie zmieniło się na lepsze. Nie wiedziałem, że zmienił się też smak. Spróbuję kiedyś przy okazji. Odpowiedz Link
rubeus Re: Piwo Warka Strong 17.04.06, 15:54 A mi właśnie ta słodycz odpowiadała, odróżniała to piwo od innych - teraz jest w smaku jak konkurencja o podobnej zawaartości % W smaku odpowiada mi jeszce piwo 'Zlaty Hrad Strong' (mimo nazwy - ważone w Polsce przez Van Pur, na licencji słowackiej ) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Piwo Warka Strong 17.04.06, 17:51 dawnom nie piła bom się na dog'a przezucila))) ale z piwem tak bywa, że czasem marnieje))) Odpowiedz Link
rubeus Re: Piwo Warka Strong 17.04.06, 18:09 Z czasem ? Ja rozumiem, po dwóch czy trzech latach - ale nie po przeszło dekadzie [ albo i dłużej ]. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Piwo Warka Strong 17.04.06, 18:11 no tak, może po kosztach musza pojechać, ciagle wszystko idzie w górę..gorszą wodę uzywają może do pordukcji itp Odpowiedz Link