frida2 22.04.06, 17:26 Zbliża się do mnie. Grzmi na całego, aż pies wlazł pod biurko - tchórz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dimanche Re: Burza 22.04.06, 17:32 a u nas kropiłó i jest zimno, i nie mam gorzałki, by się rozgrzać... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Burza 22.04.06, 17:36 Hmmmm, burza, mowicie..... U nas od polnocy jest +20 od południa - nawet nie wiem, ale słonce w pełni na trawniczkach ludzie wyleguja sie , dzieciarnia łupie piłą, a pie wysmaza sie na tarasie.... to mowicie, ze gdzie ta burza? bo ja pranie planuje wywiesic... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 22.04.06, 21:08 czekolada72 napisała: > Hmmmm, burza, mowicie..... > U nas od polnocy jest +20 od południa - nawet nie wiem, ale słonce w pełni A gdzie tak milutko? Odpowiedz Link
pep-per Re: Burza 23.04.06, 19:53 Jak ja zazdroszczę czekolada72 napisała: > Hmmmm, burza, mowicie..... > U nas od polnocy jest +20 od południa - nawet nie wiem, ale słonce w pełni > na trawniczkach ludzie wyleguja sie , dzieciarnia łupie piłą, a pie wysmaza sie > na tarasie.... > to mowicie, ze gdzie ta burza? bo ja pranie planuje wywiesic... Odpowiedz Link
thistle Re: Burza 22.04.06, 17:41 W Krakowie gorąco i ślicznie,helikoptery( no,jedeni gołębie na Rynku, lato jak tralala,z pominięciem wiosny Odpowiedz Link
dimanche Re: Burza 22.04.06, 17:55 frida2 napisała: > Zbliża się do mnie. > Grzmi na całego, aż pies wlazł pod biurko - tchórz mój pierwszy pies boi się korków na sylwestra (a jest z myśliwskich, tyle, że mieszaniec),a ten drugi, mały, nie boi sie niczego, a nawet obszczekuje wszystkie duże psy...a jakaś burza czy korki to w ogóle nic strasznego dla niej... Odpowiedz Link
dimanche Re: Burza 22.04.06, 18:10 tomek854 napisał: > O, może i do Wrocka dojdzie > > Ja lubię burze ) > Wrocławianin? Nie byłam nigdy, ale obiecałam sobie, że muszę zobaczyc...moja siostra tam mieszka od niedawna, jest w nim po prostu zakochana... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Burza 22.04.06, 20:29 Zapraszamy. Wrocław jest stanowczo najładniejszym miastem jakie znam I nie chciałbym mieszkać nigdzie indziej Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Burza 22.04.06, 21:27 no i co padało?? a jeśli chodzi o Wrocław, to jest koszmarny do jazdy! nigdzie trafić nie można Odpowiedz Link
tomek854 Re: Burza 22.04.06, 22:29 Nie padało. Ale jest duszno. A trafić mozna, tylko trzeba wiedzieć jak - jak w każdym mieście Odpowiedz Link
maximilianna Re: Burza 22.04.06, 21:27 chcialabym , żeby teraz była u mnie burza lubię , gdy pada deszcz, bo można płakać i nie widać tego. Odpowiedz Link
strega Re: Burza 22.04.06, 22:04 Zgadzam sie,tez to lubie.Nie wiadomo, czy to deszcz,czy lzy. A burza by sie tu bardzo przydala, jakis taki nastroj przedburzowy,ale burzy nawet nie slychac Odpowiedz Link
dimanche Czy Frida schroniła sie przed burzą? 22.04.06, 22:33 podczas spaceru z Bestią? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy Frida schroniła sie przed burzą? 22.04.06, 22:34 dimanche napisała: > podczas spaceru z Bestią? albo poszla na ten wieczor panienski?? Odpowiedz Link
dimanche Re: Czy Frida schroniła sie przed burzą? 22.04.06, 22:35 z Bestią???Na wieczór panieński? Odpowiedz Link
rene8 Re: Burza 23.04.06, 20:35 Panicznie boje się burzy(wspomnienia z dzieciństwa). Ale włąśnie w tej chwili tego pragnę! Wielkiej burzy podczas której bede płakała. I mówiła,ze przez burze. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 23.04.06, 20:38 rene8 napisała: > > Wielkiej burzy podczas której bede płakała. > I mówiła,ze przez burze. No a Tobie z jakiego powodu tak smutno????...no wyrzuc to z siebie a nie tak dusisz jak ...no nie wiem co Odpowiedz Link
rene8 Re: Burza 23.04.06, 21:20 skiela1 napisała: > No a Tobie z jakiego powodu tak smutno????...no wyrzuc to z siebie a nie tak > dusisz jak ...no nie wiem co Poszło! Na NN. Odpowiedz Link
impostor Re: Burza 23.04.06, 20:42 tu sie wlasnie skonczyla. mignela zarowka i zrestartowal sie komp - wszystko co napisalem i sie nie zasejwowalo poszlo w pizdziec pisze od nowa - nie budzic!! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 23.04.06, 20:43 A to dziecku nikt nie przypomnial,ze podczas burzy to sie wylacza to i owo Odpowiedz Link
frida2 Re: Burza 23.04.06, 21:03 impostor napisał: > tu sie wlasnie skonczyla. mignela zarowka i zrestartowal sie komp - wszystko co napisalem i sie nie zasejwowalo poszlo w pizdziec Znam ten ból. Odpowiedz Link
frida2 Re: Burza 23.04.06, 21:02 Znów grzmi. Ciekawe czy przejdzie bokiem jak wczoraj. Odpowiedz Link
dimanche Re: Burza 15.06.06, 22:23 U mnie byłó trochę słychu, nawet pociemniałó tu i ówdzie, ale w końcu nie przyszła albo poszła gdzieindziej... Odpowiedz Link