dimanche 14.05.06, 08:22 Czy utożsamiacie się z salonem? Jak tu wchodzicie na kawę, czy czujecie się jakoś sczczególnie, jacys specjalnie wyróżnieni? Czujecie ten klimat rozmów o rzeczach ważnych i mniej ważnych? Bo ja TAK... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 09:36 ja jestem kotek salonowy.Miło i ciepło mi tu. Odpowiedz Link
dimanche Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 09:38 Niewinny kotek salonowy, zostaniesz pieszczoszkiem lwic... Odpowiedz Link
simona7 Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 09:38 to forum dosyć szczególne mi sie wydało: nie ma chamstwa, wulgaryzmów, napalonych 16 , kiepskich tematów, a jest: fajna atmosfera, zróżnicowana tematyka a do tego kawa!!! TU DAJĄ NAPRAWDĘ DOBRĄ KAWĘ Odpowiedz Link
dimanche Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 09:39 A jak my się tą kawą delektujemy... Odpowiedz Link
sloggi Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 10:35 A czy czujecie się tu czasami dimaszowato? Odpowiedz Link
dimanche Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 10:42 sloggi napisał: > A czy czujecie się tu czasami dimaszowato? Jak? A CO TO TAKIEGO? Odpowiedz Link
sloggi Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 10:46 dimanche napisała: > sloggi napisał: > > > A czy czujecie się tu czasami dimaszowato? > > Jak? A CO TO TAKIEGO? Trzeba dorobić legendę. Odpowiedz Link
dimanche Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 10:47 To nie legenda, tylko wybryk natury... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 13:49 czujemy się dimanszowato mam wrażenie, że Dimka na Salonach jest od zawsze...i jak tylko milknie na chwilę, to tak pustawo się robi i cicho.... bez urazy dla innych oczywiście ale Ty Dimka, taka żywa i głośna jesteś... mnie się to podoba...) Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 21:26 sloggi napisał: > A czy czujecie się tu czasami dimaszowato? dzis zdecydowanie tak))) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Salonowe lwy i lwice... 14.05.06, 19:28 a i owszem lubie z zwiadu podejśc do was, odstawić pepeszkę i poczęstować się herbatką lub kawusią z waszego samowara wtedy poczytac wasze pisania...bo gadać/pisać/ raczej mniej mi wychodzi..))) a potem kiedy nie widzicie tańcze.. "Czaj Czaj Polka (Chocolate Soda) Od Krakowa jedzie fura A na furze wali gora I popija czaj czaj czekolade czarna kawe I popija czaj czaj czekolade rum Ojciec umarl syn pozostal syn po ojcu fajie dostal I popija czaj czaj czekolade czarna kawe I popija czaj czaj czekolade rum Ojciec w niebie boga chwali syn na ziemi z panienkami I popija czaj czaj czekolade czarna kawe I popija czaj czaj czekolade rum Ojciec w niebie z aniolkami syn na ziemi z panienkami I popija czaj czaj czekolade czarna kawe I popija czaj czaj czekolade rum" i ruszam w tany z pepeszką dalej hihihihi )))) Odpowiedz Link