sloggi 29.06.06, 19:52 Czy interesujecie się sprawą Zyty Gilowskiej? Macie swoje zdanie na ten temat, jeśli tak to może podzielmy się skojarzeniami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenta1 Re: Pani Zyta 29.06.06, 20:11 ...specjaslistka od autoreklamy, bon motów, nieskuteczności politycznej oraz...od autolustracji (zapewne). Nie lubię jej. Nie współczuję. Cwaniaczka polityczna. Odpowiedz Link
dimanche Re: Pani Zyta 29.06.06, 20:15 chciała obrobić naukowców i artystów - głupie to było... Odpowiedz Link
speer Re: Pani Zyta 29.06.06, 20:22 zatrudnila zone swego syna za co zostala wywalona na zbity pysk przez Tuska. Awanturnica polityczna. Odpowiedz Link
sonrie Re: Pani Zyta 29.06.06, 21:48 Nie cenię jej za to, że przystała do Kaczyńskich. Ciąg do władzy. Odpowiedz Link
martuha Re: Pani Zyta 29.06.06, 22:05 zgodze sie z ostatnim postem. starcila wiele mojej sympatii po dolaczeniu sie do pisiorow. Odpowiedz Link
impostor Re: Pani Zyta 29.06.06, 22:20 "I ja mówię ci, że ci, co władzę mają Robią syf i w tym syfie się tarzają I mówię ci, że ten, kto ma władzę Niech zawsze, zawsze budzi w tobie odrazę" <kult> Odpowiedz Link
dimanche Re: Pani Zyta 29.06.06, 22:25 dobrze wujek mówi, niech wujek jeszcze cos zanuci o politykach... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Pani Zyta 29.06.06, 22:53 Nie nielubię jej. Za to, od lat wyłapuję nonsensy w jej propozycjach. Co do aktualnej sytuacji- Manipularor zmanipulowany? Murzyn zrobił swoje, Murzyn moze odejść? Nie wiem, pogubiłam się w wojenkach Kaczyńskich. Nie umiem w nich dojrzeć celu. Walka dla walki? Może. Odpowiedz Link
impostor ...i w tejze chwili Malgorzata krzyknela 29.06.06, 22:58 i na kilka sekund zamknela oczy. to tak offtopic. uwielbiam MiM!!) Odpowiedz Link
simpson.50 Re: Pani Zyta 04.08.06, 19:18 impostor napisał: > "I ja mówię ci, że ci, co władzę mają > Robią syf i w tym syfie się tarzają > I mówię ci, że ten, kto ma władzę > Niech zawsze, zawsze budzi w tobie odrazę" > <kult> > przeciez to Staszewski, a nie wujek Odpowiedz Link
lekia Re: podbijam 04.08.06, 18:45 nie na tyle bym mogla wydać osąd,ale Ty juz pewnie poglad na te sprawę masz Odpowiedz Link
sloggi Re: podbijam 04.08.06, 18:56 Chcieli się kobiety pozbyć, chyba nie przewidzieli, że będzie taka twarda. Odpowiedz Link