sloggi 19.08.06, 02:04 Poznałem panią, która przygarnia bezdomne stworzenia, a następnie natrętnie je usiłuje wcisnąć ludziom posiłkując się braniem na litość etc. Czy tak trudno zrozumieć takim ludziom, że nie każdy chce miećzwierzę w domu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 02:06 Wcoraj pod biedronką, do kosza na śmieci ktoś przywiązał psa. Miał karteczkę, a na niej swój wiek, to jak się wabi i prośbę żeby go ktoś przygarnął. Była nawet telewizja. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 02:12 frida2 napisała: > Była nawet telewizja. Znaczy telewizor? (taka promocja? pies + telewizor) Odpowiedz Link
frida2 Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 02:13 sloggi napisał: > Znaczy telewizor? (taka promocja? pies + telewizor) Niezupełnie. Telewizja głogowska była. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 02:15 Moja kablówka nie ma tego programu,fatalnie.ps. spadam spać, bo czeka mnie podróż do domu. Odpowiedz Link
frida2 Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 02:18 sloggi napisał: > Moja kablówka nie ma tego programu,fatalnie. Żałuj, to normalnie wiadomość dnia. > ps. spadam spać, bo czeka mnie podróż do domu. Kolorowych. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 10:47 nom , duzo ludzi zostawia swoje zwierzaki na tułaczke bezpańską w wakacje. nie kumam po kiego grzyba tacy ludzie wogóle biorą zwierze pod swą strzechę <szok> Odpowiedz Link
dimanche Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 11:31 Bo jak się coś przygarnia to się bierze za to odpowiedzialność... Odpowiedz Link
adhamah Re: Wciskanie zwierząt 19.08.06, 11:37 sloggi napisał: > > Czy tak trudno zrozumieć takim ludziom, że nie każdy chce miećzwierzę w domu? spytaj tą panią my możemy tylko przyuszczać co nimi kieruje Odpowiedz Link