frida2 16.10.06, 23:56 Doris zawsze mówiła mi, że powinienem zaistnieć gdzieś w mediach, wierzyła, że mam zdolności ku temu. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3680927.html?as=1&ias=3&startsz=x Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: Nowe powołanie Majdana 17.10.06, 17:41 Głównym politykierem Szczecina jest magazynier. Bramkarza jeszcze nie mieliśmy. Słyszałam głosy "Doda na radną" - podobno świetna na sesjach... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Nowe powołanie Majdana 17.10.06, 00:11 D-jak Doda, O-jak oda, D-jak da, a-jak a. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Nowe powołanie Majdana 17.10.06, 19:19 Jagienkaa, nie psiocz. Rajdek Mjadan to naprawde dobry bramkarz. A jaki radny z niego będzie, zobaczymy? Z 1 z PO mandat ma wziety, zwłaszcza że to Szczecin.... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe powołanie Majdana 17.10.06, 21:06 przyznam że Majdana w akcji widziałam raz czy dwa jak go powołali do reprezentacji, bo ligi polskiej nie oglądam. Jakoś mnie nie zachwycił - no ale czasem wybór bramkarzy w naszej reprezentacji jest dla mnie zadziwiający. Szczerze mówiąc ja Majdana ani oglądać, ani słuchac nie lubię.... Może karierę lepszą zrobi jako polityk? Odpowiedz Link