mk968 03.11.06, 20:55 Nabyłem przepowiednie na 2007 r - dla znaków zodiaku jednym słowem Rok niezwykłych możliwości czy warto wierzyć ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: horoskop 03.11.06, 20:56 mk968 napisał: > Nabyłem przepowiednie na 2007 r - dla znaków zodiaku jednym słowem Rok > niezwykłych możliwości czy warto wierzyć ? Niezwykłe możliwości to będą jak coś zrobisz ze swoim życiem. Może zacznij żyć śmielej podnosząc czasami wzrok z chodnika. Co ciekawego może być w bruku? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: horoskop 03.11.06, 21:48 mk968 napisał: > psychike człowieka nie tak łatwo zmienić Zacznijmy od chęci, a tych chyba brak. Odpowiedz Link
szarex Re: horoskop 03.11.06, 21:43 Dla mnie na pewno będzie to rok przełomowy - zapewne wtedy znajdę swoją pierwszą pracę i myśle że otworzy to przede mną nowe możliwości. Ale nie generalizowałbym, bo dla każdego ten rok będzie inny i tak naprawdę od każdego zależy czy będzie to rok przełomowy w jego życiu, czy nie. Odpowiedz Link