ciotkamatylda 25.01.07, 08:16 zaglądałam ,czytałam podobało mi się coraz bardziej wytarłam grzecznie buty i tak sobie zaszłam... mogę posiedzieć u was czasami? chociaż tak w kąciku... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cichy.james Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 09:30 Myślę że spokojnie możesz Jak mnie nie wyganiają to ciabie też nie wygonią Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 10:32 Albo są gościnni albo bardzo wyrozumiali Skoro Tobie nie zrobili krzywdy to pozwolę sobie bywać na tych gościnnych salonach... Odpowiedz Link
wojtek56 Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 14:59 Ciotkomatyldo! W imieniu wszystkich rzadkich bywalców zapraszam do lektury i dyskusji Chyba S@lonowcy są i gościnni i wyrozumiali, bo mnie też zaakceptowali. No, ale ja już zajrzałem tu trzeci czy czwarty raz! Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 19:27 Dziękuję za zaproszenie , chętnie skorzystam. Wojtek trudno Cię nie zaakceptować - czytałam wyznanie miłości do mroofki...śliczne)))))))) Odpowiedz Link
mroofka2 wojtuś!! 25.01.07, 19:36 ty tam wróć do tego watku... wiesz którego i wyjaśnij, bo ja nie wiem o co chodzi) Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 20:54 mroofka2 napisała: > a robisz dobra herbatkę?) > > Bardzo mi przykro , ale jestem kawożłopem i to mało wyrafinowanym... rozpuszczalna i może być bez mleczka nawet wiem , straciłam na wartości Odpowiedz Link
mroofka2 Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 22:12 rozpuszczalna tez może być ale koniecznie z mleczusiem)) Odpowiedz Link
ciotkamatylda Re: przepraszam że wlazłam 25.01.07, 22:50 A herbatka to jaka ? Ciasteczko też ? Bo ja owszem... Odpowiedz Link
mroofka2 Re: przepraszam że wlazłam 26.01.07, 16:16 uwielbiam green ale nie pogardzę żadną byle nie owocowa Odpowiedz Link