svolo 01.03.07, 17:45 W ramach relaksu zapraszam do odwiedzenia strony www.svolo.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jes3 Re: Svolo wnetrza 01.03.07, 18:56 Strasznie się zrelaksowałem. "De gustibus non disputandum" Odpowiedz Link
skiela1 Re: Svolo wnetrza 01.03.07, 23:47 svolo napisał: > Nie. > Nie ma takiej potrzeby > pzdr > s wiec jaki cel? Odpowiedz Link
svolo Re: Svolo wnetrza 02.03.07, 09:53 Prezentacja z nadzieją "wysłuchania" konstruktywnych opinii. Ot co. pzdr s Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: Svolo wnetrza 01.03.07, 23:53 Nie pasuje mi uklad kotary z surowa cegla. Nie wiem po co dzbanek i zyrandol sa ciagle w ruchu a reszta elementow dopiero po najechaniu kursorem. Na pierwszej stronie umieszczony jest znak chrzescijanstwa czy ma on cos wspolnego z witryna ? Odpowiedz Link
svolo Re: Svolo wnetrza 02.03.07, 00:07 Ryba ? Tak. Z włascicielem pracowni Strona jest małym teatrem. Takie było zamierzenie. Pewno można ją było zrobic w sposób,powiedzmy bardziej wyszukany czy powsciagliwy. Jednak realizacje pracowni ( na stronie jest ich tylko mała część,bardzo przypadkowy dobór )są takimi "scenografiami" domów ,restauracji,klubów w ktorych toczy się normalne zycie. Zawsze ,wszystko mozna zrobić lepiej. Ale tylko poprzez "robienie" można sie o tym naprawde przekonać pzdr s Odpowiedz Link
kawa_na_lawe Re: Svolo wnetrza 02.03.07, 00:11 svolo napisał: > Ale tylko poprzez "robienie" można sie o tym naprawde przekonać Trudno sie z toba nie zgodzic pozdrawiam Odpowiedz Link
svolo Re: Svolo wnetrza 02.03.07, 14:43 Tak,bedę. Dojdzie jeszcze tzw sklep z "reanimowanymi" starociami. A dlaczego pytasz? pzdr s Odpowiedz Link