morfeusz_1 03.03.07, 09:39 Zza winkla świat wydaje się o wiele prostszy i ładniejszy. To zupełnie tak jak byście nałożyli na głowę czapkę niewidkę... człowiek się nie boi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Wątek zza winkla 03.03.07, 23:09 Zanim wyjrzę zza winkla mam wrażenie, że ktoś może mi przywalić w czapę. Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Wątek zza winkla 03.03.07, 23:40 sibeliuss napisał: > Zanim wyjrzę zza winkla mam wrażenie, że ktoś może mi przywalić w czapę. To prawda. Raz kiedys wychylilem glowe zza winkla i dostalem ceglowka w facjate. Akurat musialem wychylic ryja jak nadlatywala cegla. Straszny niefart. Bang!. Caly bylem zalany krwia i chlopaki prowadzili mnie do gabinetu lekarskiego jak ofiare zamachu bombowego. Do tej pory mam szrame na czole. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Wątek zza winkla 04.03.07, 00:00 Doświadczeń nie mam - ale mam bujną wyobraźnię. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wątek zza winkla 04.03.07, 00:06 sibeliuss napisał: ale mam bujną wyobraźnię. To od czytania Odpowiedz Link