vika411 11.06.03, 08:11 na sniadanko zapraszam do siebie: Mam:bulki z makiem,maselko,szynke i dzem truskawkowy.I jeszcze herbatke mam.Smacznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zet_a Re: SNIAAAAAAAADAAAAANKOOOOOO!!!!!!!!:-) 11.06.03, 10:22 Ja mam kanapki z salami, pomidora i serek danone morelowy oraz jakąś owocową herbatę, z dzikiej róży chyba. Odpowiedz Link
kuleczka Re: SNIAAAAAAAADAAAAANKOOOOOO!!!!!!!!:-) 11.06.03, 10:36 Cheerios cztery zboża na mleku. Nawet niezłe. Helen zjadła i na mleku i na sucho. Odpowiedz Link
sloggi Re: SNIAAAAAAAADAAAAANKOOOOOO!!!!!!!!:-) 11.06.03, 12:01 Chrupiące bułeczki z ziołową Ostrowia - palce lizać Odpowiedz Link
vika411 Re: SNIAAAAAAAADAAAAANKOOOOOO!!!!!!!!:-) 13.06.03, 12:48 sloggi napisał: > Chrupiące bułeczki z ziołową Ostrowia - palce lizać Haha!!!!!ja wlasnie wrocilam z wycieczki.Bylam w Salzburgu.Moi przyjaciele Chinczycy maja tam restauracje i mnie pasli ile wlezie.Jestem nazarta na zapas.Dooobre bylo Musialam do Wiednia trafic,zeby sobie pogadac z Chinczykami po polsku)))))))) Hihihihi Odpowiedz Link