muraszka1 25.11.07, 21:49 Damiecki,Steczkowska,moze Ania,ogladam teraz, Ania mi zaimponowala,w moim domu szlo juz na noze coz brzydko mowilam o Ani,ze kro...sta,ze brzydka, sadze,ze teraz spokojnie przyjme werdykt i moj maz zachowa zycie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 22:38 stu procentową wygraną i słusznie Steczkowska była rewelacyjna Odpowiedz Link
frida2 Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:03 Wygrał serial Hela w opałach i Na wspólnej, szkoda, że nie taniec. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:06 menk.a napisała: > Ależ zasady gry były znane od początku. Dokładnie Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:07 Chyba "zasady".. od następnej edycji powinno to być widowisko "Gwiazdy z tańcem" - to i zasady się będą zgadzać z założeniami.. Odpowiedz Link
menk.a Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:11 Glosują i decydują widowie. I to jt zasad programu. Sędziowie (gdzie tylko 50% z nich jt profesjonalna, mogli tylko podpowiadać i sugerować. Co zresztą czynili i nie raz, nie dwa, mówili wprost kto jt faworytem. W kolejnej już edycji. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:17 Wiem, że głosują widzowie.. mają zaćmę? Mimo całej sympatii dla Ani Guzik, odrózniam Helę i Żanetę od umiejętności tanecznych Gwiazdy w "Tańcu z gwiazdami" Też widzem, jakby na to nie patrzec, jestem Odpowiedz Link
menk.a Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:20 No i wszyscy jej wypominają te seriale. Kuźwa, połowa gwiazd z tańca to aktorzy telewizyjni, serialowi, prezenterzy, ludzie z okienka. Są tam TYLKO dlatego, bo przyciągają widzów przed telewizory. I właśnie ci widzowie, jakaś tam wiekszość, tak zdecydowali. Jaka gorzka ta victoria. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z gwiazdami 25.11.07, 23:30 A czy ja mówię, że nie są?)) W końcu na tym polega program Ale nazwa składa się nie tylko z "Gwiazdami", ale i z "Taniec" - i to na pierwszym miejscu Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z gwiazdami 26.11.07, 06:58 frida2 napisała: > Wygrał serial Hela w opałach i Na wspólnej, szkoda, że nie taniec. Twoja ocena werdyktu. Anna wygrała wbrew warunkom fizycznym, wskazaniom i faworyzowaniu jury, no i "powszechnym oczekiwaniom. Zrobiła największe postępy nie tracąc przy tym naturalności i nie gwiazdorząc. Jak wyglada Justyna kazdy widzi, dla mnie fantastycznie, porusza się z kocim wdziękiem i gracją, taniec nie był jej obcy i przed programem, miała świetnie ułożoną choreografię i idealnie do niej dobrane stroje. Konkluzja - prosta, to ładne, co się komu podoba. W tym przypadku zadowoliłoby mnie każde rozstrzygnięcie. Ze wskazaniem na Annę. Odpowiedz Link
bluekaktus Re: taniec z gwiazdami 26.11.07, 19:33 rzeczywiście - Steczkowska wygląda wiecznie jak mdlejąca madonna, małe przymknięte oczy, długi nos i przodozgryz. Ania wygrała i bardzo się ciesze - jest bezpretensjonalna, zwykła dziewczyna, która udowodniła, ze naturalnością mozna zwyciężyć. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: taniec z gwiazdami 26.11.07, 19:45 Justyna jest ze Stalowej woli i taki jej rodzice obstalowali nos - czepiasz się Odpowiedz Link
asiouek taniec z Glizdami 26.11.07, 22:49 blebleble... dobrze, że nie mam TV i nie płacę abonamentu na tworzenie takiej kichy... Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 22:59 skoro TV nie masz, nie oglądasz, to skąd wiesz, że kaszana? wizje masz? Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:01 To, co popularne, musi być z definicji beee.. nowy trend snobistyczny Sztuka wyższa z automatu wyklucza tandetę btw: tvn nie jest kanałem, na który płaci się abonament)) Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:09 > To, co popularne, musi być z definicji beee.. nowy trend > snobistyczny Sztuka wyższa z automatu wyklucza tandetę nie zgodzę się z Tobą. Zauważ jak mało ostatnio tv nam funduje programów na poziomie... dla mnie to obraza! trochę kichy może być, sama czasem oglądałam Jaka to melodia labo Modę na sukces z babcią, ale ostatnio trendem staje się właśnie serwowanie nam przeżutych pomysłów w kiczowatej oprawie, czy to jeśli chodzi o seriale, czy programy rozrywowe, czy filmy! Po prostu ble!!! Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:12 Jesli mam ochotę na coś ambitnego, to idę do Teatru, Kina na DKF, Opery.. Telewizja tak naprawdę jest własnie dla nieambitnej rozrywki i informacji - a to, co w niej widzimy, nie jest narzuconym widzimisię, tylko odbiciem zapotrzebowania Widzów, mierzonego oglądalnością. Telewizja - każda! - żyje dzięki oglądalności. Im większa, tym żyje lepiej. Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:24 Telewizja - każda! - żyje dzięki oglądalności. Im > większa, tym żyje lepiej. Zgadzam się, aczkolwiek mię to smuci... Jakby nie było przeciętne dziecko spędza dość sporo czasu przed szklanym ekranem, młodzież takowoż... wolałabym, żeby dostawali produkcje bardziej rozwojowe... Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:27 A to, ile czasu Dziecko spędza przed tv, to już sprawa Rodziców - istnieją inne rozrywki - nie Telewizji, wybacz To nie Telewizja ma wychowywać i dbać o odpowiedni poziom rozrywki dla Dziecka, tylko Rodzice. Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:13 co to znaczy na poziomie? Masz na to jakiś miernik, wzornik czy reprezentujesz gust i potrzeby elyt? Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:20 Nie bardzo rozumiem, dlaczego uznałaś mnie za reprezentanta jakichś elit. Jedyne co wyraziłam w moim poście to OSOBISTą niechęć do tego programu. Zauważ, że nie atakuję nikogo i nie obrażam tych, co oglądają. Nie zmuszam też nikogo do oglądania teatru telewizji, ani nie zabraniam oglądania. Dajże więc mi w spokoju wyrazić me zdanie, zawarte w krótkim słówku BLE! I tyle, dobranoc!!! Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:35 spokojnie.. wyrażaj co chcesz, ale masz chyba świadomość, że akcja budzi reakcję, zwłaszacza gdy forama wyrazu taka bezkompromisowa. Skoro coś deklarujesz, to może paść pytanie o argumenty. Obrażanie się zupełnie zbędne. dobrej nocy Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:06 Oglądałam u wujka dwa odcinki. Żal mi, że kasa z opłat i abo idzie na takowe badziewie, a nie na porządne widowisko np. w teatrze tv. No ale ja jestem bardzo dziwna. PS. Faktycznie TVN to prywatne kanały, no ale mimo wsyzstko można by inaczej te opłaty widzów wykorzystać, natomiast szał pt. Gwiazdy na lodzie czy jak tam to już idzie z kieszeni abonenta, co smutne jest (gwoli wyjaśnienia dla mabiwy - te podrygi na lodzie starałam się obejrzeć w portalu itvp.pl, ale na szczęście mi łącze siadło) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:09 Biorąc pod uwagę oglądalność, Ludzie nie potwierdzają opinii "badziewie". Dlatego powstają kolejne tego typu serie, że oglądalność ich wzrasta.. Poza dobrymi sztukami i ambitnymi filmami, dokumentami, Ludzie potrzebują jeszcze odmózdżającej rozrywki - dla zdrowia zwojów Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:22 ta... tak samo jak McDonaldsów, konserwantów, słodzików... ne zawsze to, co wygodne, lekkie i smaczne jest ZDROWE... Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:26 Dlatego możemy wybrać.. z tym, ze widzisz.. jeśli to Twój wybór, to jaką masz ambicję mówić Innym "Ja tego nie biorę, bo to śmieci"?? Jesteś lepsza? Jesli jest się do czegoś przekonanym, to nie czuje się potrzeby jakiegokolwiek ubliżania wyborowi Innych.. Odpowiedz Link
asiouek Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:30 Nie pisałam nic o śmieciach. Nie użyłam wobec nikogo inwektyw, więc i nie rozumiem, po co ta dyskusja. Forum służy do wyrażania opinii. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:32 Nieuważnie czytasz.. Nie było nic o inwektywach. Napisałas o programie, ze to badziew? Napisałas. Co za tym idzie, Osoby go oglądające, wybierają badziew, czyli śmieci, tak? Dość proste.. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:34 Poza tym napisałasprześmiewczo "Taniec z Glizdami".. byłabys na tyle odważna, by stanąć oko w oko z Ludźmi, którzy w tytule oryginalnym nazwani sa Gwiazdami i powiedzieć "mam Cie za glizdę"??? Wątpię jakoś.. Net łyknie wszystko, nieistotne, co piszesz anonimowo na Forum, nie? Odpowiedz Link
raff-1 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:36 Tylko,ze asiouka ma racje. Badziew i tyle ) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:37 Potrzeba dowartościowania? Czytając Cie do tej pory.. nie podejrzewałabym Odpowiedz Link
raff-1 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:39 p_k_79 napisała: > Potrzeba dowartościowania? Czytając Cie do tej pory.. nie > podejrzewałabym ze co slucham??? Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:42 To, że jak coś uważam za badziew, to nie korzystam z tego.. potrzeby do wygłaszania publicznie "badziew" nie czuję, bo musiałabym i potrzebę do dowartościowywania się takimi tekstami czuć Coś jak "masz krzywe zęby, a ja nie") Odpowiedz Link
raff-1 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:46 Nie oceniaj wg siebie. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:48 Jak najbardziej.. tylko na siłę głoszenie jej pośród tych z opcji innej, i to z nastawieniem, ze ja takiego badziewia nie tykam, wynika z pewnej potrzeby.. i to skomentowałam - nie jest to moja teza, ogólnie znany i zdefiniowany schemat. Odpowiedz Link
raff-1 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:51 p_k_79 napisała: i to z nastawieniem, ze ja takiego badziewia nie tykam, > wynika z pewnej potrzeby.. i to skomentowałam - nie jest to moja > teza, ogólnie znany i zdefiniowany schemat. Rozumiem,ze jestes specjalistka od schematow. i jasnowidzem w jednym. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:53 Nie.. czytać jedynie umiem.. a wystarczył sam prześmiewczy tytuł "taniec z glizdami" - Ty możesz przeczytać w tych samych słowach inną treśc, nie wnikam Odpowiedz Link
raff-1 Re: taniec z Glizdami 27.11.07, 00:27 A co zlego ,ze z glizdami? glizdy tez tancza i to jakie elastyczne sa. Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:40 pilot ma co najmniej kilka przycisków, wystarczy nacisnąć inny a głowa nie boli, oczy nie widzą i sercu nie żal. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:44 A tu znów ten paskudny szpinak.. Nie lubię, ale.. kupuję, gotuję, nakładam, wsuwam i z obrzydzeniem "ale to wstrętne, ale paskudne, bleeeeeeeeee" Jak ja lubię taki s-m))) Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:49 no.. ja też lubię akurat.. Ciekawe, ze tu wieczorami zawsze na zarełko się przerzucają tematy)) Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:54 no, ciekawe komu komu chleb na myśli? Nie wiesz kto ma takie kulinarne porównania ? Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:56 <..i poczuła, jak farba jej z głowy spływa, blond lśniący odkrywając..> )) Przetłumacz, Dobry Człowieku Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:59 gdzie to dobradełko? rozglądam się bezradnie.. Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 27.11.07, 00:01 Jaki skromniś.. jeszcze rzęskami zamieć;PP Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 27.11.07, 00:05 popatrz.., podłogę firaną przelaciał, przodwnik pracy jakiś ja tam leniwec, oczy zamknę.. (nie na długo) dobranoc Odpowiedz Link
p_k_79 Re: taniec z Glizdami 27.11.07, 00:07 Oby zatem smacznie i głębogo przynajmniej dobranoc Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z Glizdami 26.11.07, 23:12 spektakl zdecydowanie wolę w teatrze zobaczyć, w TV mnie nudzi. Ale wcale nie znaczy,ze to badziwie skoro na przykład Ty tego oczekujesz. Odpowiedz Link
margala Damięcki-Szabatin 29.11.07, 00:18 Moim faworytem był Damięcki a właściwie Szabatin. Nawet jeden raz wysłałem na nich SMSa. PozdrawiaM. Odpowiedz Link
kriss67 Re: taniec z gwiazdami 30.11.07, 09:25 A mnie sie Pani Ania Guzik bardzo podoba. I jako kobieta i jako aktorka i tancerka Z tej Steczkowskiej to nadęty kosciotrup jest... Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z gwiazdami 30.11.07, 09:32 a to całkiem inny gust mamy Guzik lubię, Steczkowska podoba podoba mi się jako piosenkarka i kobieta. Za to Mateusz kojarzy mi się z fordanserem albo przedwojennym fryzjerem. Taki ugrzeczniony i układny. Odpowiedz Link
kriss67 Re: taniec z gwiazdami 30.11.07, 09:41 No tak - de gustibus itd I tak cała Polska podzieliła sie na pół - jedni za Steczkowską, drudzy za Guzikiem Odpowiedz Link
mabiwy Re: taniec z gwiazdami 30.11.07, 10:04 ja miałem komfort Wygrana każdej byłaby zasłużona Odpowiedz Link