sibeliuss 18.01.08, 09:51 www.rp.pl/artykul/85005.html Ludzie szukają coraz mocniejszych wrażeń? Tylko czy to nie zakrawa o patologię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Reklamy "Piły IV" szokują 18.01.08, 09:52 Sibeliuss, a widziałes poprzednie części "Piły"? Odpowiedz Link
kriss67 Re: Reklamy "Piły IV" szokują 18.01.08, 10:11 Podobne opinie słyszałem, choc sam do tej pory żadnej z części "Pił" nie widziałem Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Reklamy "Piły IV" szokują 19.01.08, 15:01 Jak dla mnie - nic nie straciłeś. Odpowiedz Link
adhamah Re: Reklamy "Piły IV" szokują 20.01.08, 15:57 sibeliuss napisał: > I i II - chore. zależy co kto lubi. wg mnie to jeden z lepszych filmów tego typu. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Reklamy "Piły IV" szokują 18.01.08, 15:06 Chyba za kare musialabym taki film ogladac. Nie lubie sie bac. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Reklamy "Piły IV" szokują 18.01.08, 15:27 Skielcia, horory są fajne w sumie Niktóre tak głupie, że az fajne Odpowiedz Link
agulaszek Re: Reklamy "Piły IV" szokują 19.01.08, 08:57 Na niektórych można się nieźle uśmiać ) Ja lubię czasem dobre horrory, na przykład "Inni", "Szósty zmysł", "Zielona mila", "Ring" kiedyś podobały mi się Fredki Krugery ale chyba z nich wyrosłam. Dobry był ten o tym szpitalu "Szpital Królestwo", widziałam obie ekranizacje Odpowiedz Link
adhamah Re: Reklamy "Piły IV" szokują 20.01.08, 15:57 skiela1 napisała: > Chyba za kare musialabym taki film ogladac. > Nie lubie sie bac. Na "Pile" niekonieczne musisz się bać. Ja nie czułem strachu na żadnej z części. Raczej "przyjemne" dreszcze przebiegające przez całe ciało Odpowiedz Link
debest3 Re: Reklamy "Piły IV" szokują 19.01.08, 13:35 nie lubię takich tępych horrorów gdzie krew leje się litrami a mięso fruwa w powietrzu,dlatego nie oglądałem żadnej z części Piły Odpowiedz Link
tjbazuka Re: Reklamy "Piły IV" szokują 20.01.08, 16:31 > nie lubię takich tępych horrorów gdzie krew leje się litrami a mięso fruwa w > powietrzu,dlatego nie oglądałem żadnej z części Piły to samo ja. wole bac sie ogladajac naprzyklad Bele Lagosi w akcji. Psychopatyczny chirurg ktory strzykawka zabija dziewice. A nastepnie wyciaga z cial ta strzykawka ich jakies "fluidy" aby nastepnie wstrzyknac je swojej zonie. Tak. Zeby sie nie postrzrzala. A w nocy zamienia sie w wampira i msci sie na kolegach z pracy co sie perfumuja ta sama woda kolonska co nasz bohater uzywa. O, to jest horror! Odpowiedz Link
parachute Re: Reklamy "Piły IV" szokują 20.01.08, 16:34 w Multikinie w piątek był maraton filmowy...4 części z rzędu... masakra(dosłownie)... zwymiotować można( ciekawe czy zatrudnili dodatkowe służby porządkowe ) Odpowiedz Link