katja_24 27.02.08, 17:44 Wczoraj wieczorem wrocilam z Zakopanego. Bylo super. Wbrew prognozom, sliczna pogoda To byl moj pierwszy zimowy wypad w Tatry, ale na pewno nie ostatni. Jesli ktos chce poogladac fotki, to jest kilka w mojej galerii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirkwall Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 18:10 Powtarzam sie - swietne! Az chce sie tam leciec. Zimno bardzo bylo? Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 18:28 Na cale szczescie temperatura oscylowala w granicach zera . Zreszta narciarskie spodnie daly rade, nawet az za bardzo Tylko w niektorych miejscach wialo i trzeba bylo sie zakapturzyc Odpowiedz Link
kirkwall Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 18:33 To nie tak zle, ale jesli wialo - to gorzej. Daj spokoj, cieplo musi isc przed wygladem, zawsze. W takich wypadkach wygladam jak skrzyzowanie mumii z michelinem )) Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 18:40 To mniej wiecej tak jak ja Dostalas zdjecia? Tam widac Miechelina Odpowiedz Link
kirkwall Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 20:05 Dostalas i zobaczylas, a odpowiem via mail bo tu niektorym 'wazelina' pachnie. Ale co ja zrobie, po prostu Ciebie lubie i nie mam zamiaru tego ukrywac. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 21:06 4vegi napisał: > Tez wrocilem i sie nie chwale. Widocznie nie lubisz się dzielić tym co widziałeś, odczułeś...etc. Odpowiedz Link
4vegi Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 13:42 Bardzo lubie. Ale tak na forum przed obcymi Uwaga chwale sie jest wolaniem o zwrocenie uwagi. Smutny zywot ludzie wioda. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 14:35 Kolego - jeżeli wątek ci nie pasuje, to po co go czytasz i głowe zarwacasz? Odpowiedz Link
frida2 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:29 kriss67 napisał: > Kolego - jeżeli wątek ci nie pasuje, to po co go czytasz i głowe > zarwacasz? Czyta i pisze bo to forum otwarte. Dziwne prawda? :] Odpowiedz Link
4vegi Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:44 Tez mi sie tak wydawalo. Ale spadam juz i glowy towarzystwu nie zawracam. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:55 No popatrz, Frida, zapomniałem. Dzieki za przypomnienie... Odpowiedz Link
kirkwall Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:26 > Smutny zywot ludzie wioda. I swietnie sie przy tym bawia. W przeciwienstwie do ciebie. Odpowiedz Link
4vegi Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:41 kirkwall napisała: > > Smutny zywot ludzie wioda. > > I swietnie sie przy tym bawia. > > W przeciwienstwie do ciebie. Jedyne co maja to zabawe na forum w realu nie maja z kim. Ps.jakas taka ordynarna jestes. Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:51 Masz racje, jestem biedna, samotna, sfrustrowana wariatka, ktora chwali sie swoimi "osiagnieciami" na forum, bo w realu jedyna zywa istota, do ktorej moge sie odezwac, jest moj kot o imieniu Stefan DD. Kirk nie jest ordynarna, ona jest tak szczera jak ty. Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 11:19 No widzisz, a ze mnie taka paskudna chwalipieta jest Odpowiedz Link
kriss67 Re: Uwaga, chwale sie ;) 27.02.08, 21:06 Czołem Kejciaku No to piekni Jakie trasy przemaszerowałaś? Mialas raki czy w zwykłych traperach? Pozdro Krzysztof ps.Zaraz pooglądam fotki. Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 11:21 Czesc Krzysiu Bylam tylko na kilku latwych trasach.:Rusinowa Polana i Gesia Szyja, Dolina Malej Laki, Morskie Oko, Murowaniec. Na pierwszy raz nie chcialam przesadzic, bo nie wiedzialam czego sie spodziewac. Jak widzisz, raki nie byly potrzebne . Za rok tez jade. Z rakami Odpowiedz Link
kriss67 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 11:42 Czołem Kejciaku No tak - na pierszy raz zimowy trasy w sam raz. A którą trasa maszerowałaś do Murowańca, Doliną Jaworzynki czy Skupniowym Upłazem przez las a potem granią? Duzo ludzi jest teraz w Tatrach? To znaczy ludzi - turystów pieszych? ps.Na zime w sezonie 2008/2009 podobnie jak Ty planujemy zdobywanie Tatr Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 11:59 Do Murowanca w lecie szlam tymi szlakami, o ktorych piszesz. Teraz wybralam najlatwiejszy: przez Psia Trawke Ludzi bez porownania mniej, niz w lecie. Chyba wiekszosc na nartach byla...w schronisku bez problemu mozna bylo siasc i napic sie herbatki Powiedz mi Krzysiu, jak sie dobiera raki? I na jakie trasy sa potrzebne? Odpowiedz Link
kriss67 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:15 Czołem Kejciaku Ech.... o rakach to musisz zasięgnąc pomocy u naszej Tatrolożki Weekendy. Nigdy takiego wynalazku nie miałem. Na razie sprawilismy sobie turystyczne kijkiBardzo przydatne ponoć. Na razie przetestowalismy na hm... płaskim. I zerknij sobie tutaj: www.gory.wyd.pl/archiwum.php?art=1729 Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
katja_24 Re: Uwaga, chwale sie ;) 28.02.08, 15:43 No tak, w takim razie podpytam Weekende. Nad kijkami tez myslalam, ale jakos sama nie wiem...wole miec wolne rece Odpowiedz Link