frida2 09.07.08, 11:59 moja kochana przeglądarka się na mnie wypięła i nie działa. Ześwirowała tak niedługo po tym, jak zrobiłam aktualizację nowej wersji. Szlag by to trafił! Ktoś ma podobnie? Można temu zaradzić jakoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: Opera... 09.07.08, 13:42 moja podobnie zaczela wariowac przy aktualizacjach, wiec unikam tego, ostaje przy 9.2 Odpowiedz Link
c.kapturek Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 09.07.08, 17:50 to moze zapisz sobie zakladki, odinstaluj wersje ktora masz i zainstaluj ponownie wygodna, najlepiej z zassanego pliku od nowa, bo z tego samego bedzie ci sie sypac i nie aktualizuj. powodzenia, pozdr Odpowiedz Link
dwa-filary Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 09.07.08, 18:09 Moja padła całkowicie,przeszłam na Mozillę Firefox Odpowiedz Link
frida2 Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 09.07.08, 20:40 dwa-filary napisała: > Moja padła całkowicie,przeszłam na Mozillę Firefox też teraz używam firefox'a, ale nie leży mi, zupełnie. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 10.07.08, 12:00 opere z liskiem zdradzic, tez cos! Odpowiedz Link
frida2 Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 09.07.08, 20:39 c.kapturek napisała: > to moze zapisz sobie zakladki > odinstaluj wersje ktora masz i zainstaluj ponownie wygodna, > najlepiej z zassanego pliku od nowa, bo z tego samego bedzie ci > sie sypac i nie aktualizuj. powodzenia, pozdr to wszystko już robiłam. nic nie dało Odpowiedz Link
c.kapturek Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 10.07.08, 11:59 a formatowalas kompa? to juz nie wiem, ja tam ligi operowej nie zdradze, chocby nie wiem jak mi ciezko chodzila;P Odpowiedz Link
frida2 Re: a za najmniej siadajaca uwazam 9.0. 10.07.08, 21:25 c.kapturek napisała: > a formatowalas kompa? dzisiaj to zrobię bo też za żadne skarby z opery nie zrezygnuję ;D Odpowiedz Link