kreskator 02.10.03, 19:27 czyli studia....... kto studiuje z salonowiczów i co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmintea Re: i zaczęło się:) 02.10.03, 20:18 U mnie tez sie zaczelo - jak to mowie - poczatek konca Ale tak naprawde - mam wlasnie nóż na gardle - trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ulalka Re: i zaczęło się:) 02.10.03, 22:25 czy fakt, że już jestem na wylocie i czekam na ostatnie szlify, tudzież kałasza, liczy się? ) no to ja jeżdże jeszcze na legitymację UW )) Odpowiedz Link
hm` Re: i zaczęło się:) 02.10.03, 22:44 Hm, studiuje dobrze powiedziane, studiuje. Nauka nie przeslania mi studiowania. ;]] Prawo UŁ. No tylko jestem na wylocie, jeden najciezszy egzamin przede mna. Brrrr. I jeszcze ci cholerni formalisci, jutro musze po pierdole jechac do Zgierza..... pozdr. hm` Odpowiedz Link
emilyy1 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 00:00 informatyka, ekonometria, statystyka. rok przedostatni. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 09:48 Ja rozpoczynam 9 października. mam zatem jeszcze kilka dni wakacji. Podyplomowo - Integracja Europejska UW Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 10:37 Niezły kierunek. Jestem pełen uznania. Znam kilka fizyczek - fajne babki Odpowiedz Link
bbkk Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 11:09 Tak. Jestem po specjalizacji geofizyka atmosfery i pracuję w Ośrodku Aerologii. Odpowiedz Link
bbkk Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 11:21 Bo ja poważna jestem Na razie mnie to bawi. Zobaczymy jak długo, bo mi się często zmienia Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 11:26 Ja na początku życia pracowego szukałem sobie miejsca. Od dwóch lat zakotwiczyłem. Zobaczymy na jak długo. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 11:52 W banku, ale na szczęście nie mam doczynienia z klijentami. Zajmuję się analizą i planowaniem operacji walutowych (między innymi) Odpowiedz Link
bbkk Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 12:04 To miło, że zajmujesz się czymś co wymaga myśleia Ja nie potrafiłabym chyba pracować w miejscu, gdzie tylko wykonuje się określone czynności. Człowiek chyba w ten sposób się cofa. Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 12:09 Dzięki. Pracy umysłowej rzeczywiście mam dużo, czasami aż nadto, ale to nie jest problem. Zawsze to lepsze niż monotonia Odpowiedz Link
jeremy27 Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 10:04 ja studiuje 3 razy w miesiącu w sob-niedz...finanse i bankowośc... Odpowiedz Link
frunze Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 10:06 A u mnie pierwszy rok bez studiów...dziwne uczucie. Ale praca magisterska wisi nade mną i spędza sen z powiek. Odpowiedz Link
kolczatka Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 10:46 Moja praca magisterska rzucona w kąt, pokrywa się kurzem. Wyjątkowo paskudnie mi się ją pisało, tym bardziej, że tak naprawdę interesował mnie cały jeden rozdział, który stanowił sedno sprawy. Przede mną za to doktoranckie, bo jakiś straszny niedosyt miałam po magisterce, ale to dopiero w przyszłym roku. Trzeba troszkę odpowcząć. I tak się za dużo dzieje. A tak BTW ja też FiBa kończyłam, więc jakby jakieś knigi czy coś to daj znać. Odpowiedz Link
ulalka Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 22:42 frunze napisała: > A u mnie pierwszy rok bez studiów...dziwne uczucie. Ale praca magisterska wisi > nade mną i spędza sen z powiek. to tak jak nade mna )) moze powinnysmy sie wspierac, Frunze? ) gwoli wyjasnienia - studiowalam amerykanistyke, czyli inaczej mowiac kulture amerykanska ) Odpowiedz Link
altu Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 14:05 Studiuje... caly czas... Na razie przerwalam nauke. Moze od marca wznowienie na podyplomowych, albo od pazdziernika na doktoranckich.. Firma daje mi lekko popalic i nie mam glowy... chociaz z mila checia bym sie zamienila... Odpowiedz Link
kreskator Re: i zaczęło się:) 03.10.03, 17:32 aaa,,,sam nie napisałem co studiuję..... nauki społeczne i filologię słowianską na UW niepraktyczne?owszem Odpowiedz Link