sibeliuss Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 10:05 Witaj, ależ oczywiście. Kawa już gotowa. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Bry dzionek :) 24.08.08, 10:12 A co nam, Sibeliussie, oprócz kawy, zaproponujesz? Jakiś temat pobudzający? Przydałaby się mała gimnastyka umysłu, mimo niedzieli Odpowiedz Link
weekenda Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 11:09 hej a ja zapraszam na jajecznicę z kurkami Odpowiedz Link
meg-gy Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 11:57 Witam Również nieśmiało zapytam, czy przyjmiecie mnie do Waszego grona? Odpowiedz Link
azmb Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 12:09 a ja to siem nie pytałam, tylko porzyłączyłam i już Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 12:26 meg-gy napisała: > Witam > Również nieśmiało zapytam, czy przyjmiecie mnie do Waszego > grona? -- Nie pytaj, tylko pisz. Witaj nam. Odpowiedz Link
moonflour Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 12:14 weekenda napisała: > hej > a ja zapraszam na jajecznicę z kurkami > qrde,zjadłabym teraz taką!!!!!Jestem w pracy i głodna) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 15:49 I ja witam serdecznie,gorąca szarlotka z lodami.. smacznego Odpowiedz Link
dede43 Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 15:52 Dzieki za serdeczności. Przedstawiam sie więc tym leniwcom, którzy nie zaglądaja do wizytówek: kobieta, od 39 lat żona tego męża, matka jednej córki, babcia czteroletnich bliźniat (parka), emerytka. Miejsce zamieszkania wrocek. Pierwszy wpis jako forumowiczki równo rok temu. To tyle. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 15:54 ale patrz jakim goscinnym narodem jestesmy) i jajecznica i kawa i szarlotki...) Odpowiedz Link
katja_24 Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 15:57 Witaj, widze, ze jestes z miasta, w ktoym pol zycia przemieszkali moi rodzice Odpowiedz Link
meg-gy Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 16:11 Dede witaj krajanko Wrocławianko ja też tu mieszkam od zawsze. Niestety do emeryturki mam daleką drogę. Posiadam męża i dzieciątko płci męskiej. Moja dzielnica, to Krzyki. Czy jeszcze ktoś tu jest z Wrocka? Odpowiedz Link
dede43 Re: meg-gy 24.08.08, 16:17 meg-gy napisała: > Dede witaj krajanko Wrocławianko ja też tu mieszkam od > zawsze. > Moja dzielnica, to Krzyki. jesteśmy pewnie prawie sąsiadkami, mieszkam w okolicach Hallera. Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: Czy można sie przyłączyć 24.08.08, 19:57 katja_24 napisała: > Witaj, widze, ze jestes z miasta, w ktoym pol zycia przemieszkali > moi rodzice i w którym ja chciałabym zamieszkać Odpowiedz Link