29.10.03, 17:18
Konkretnie to chciałam wiedzieć czy jest Dorota smile No i witam wszystkich smile)
Obserwuj wątek
    • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:25
      a ja jestem wink)
      • frunze Re: Jest kto? 29.10.03, 17:27
        No uff smile Co z tym piwem za akcja ?
        • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:28
          nie napiłabyś się?
          kolczatka, jermy i ja mamy ochotę na spotkanko piwne
          • frunze Re: Jest kto? 29.10.03, 17:29
            łif pleżer smile))) Macie pomysł gdzie?
            • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:32
              kicz albo patryk przy forum, ale jak masz inne propozyszyn to nie widzimy
              przeciwwskazań
              sobota może być?
              • frunze Re: Jest kto? 29.10.03, 17:35
                Sobota jest git, tylko późnym wieczorkiem, nie? Tylko pytanie czy będzie
                otwarte...
                • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:37
                  wybada się sytuację, w piątkowym cojestgrane na 100% będą info co jest
                  pozamykane, nie przypominam sobie jak było w tamtym roku
                  w razie czego można u mnie, bez problemu
                  • frunze Re: Jest kto? 29.10.03, 17:39
                    Ale jak u Ciebie, to wiesz, wyjdziemy rano wink Super, że wyszła ta sobota, ja z
                    przyjemnością, a i G. łaskawie powiedział, że przyjdzie wink))
                    • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:42
                      świetnie
                      a jak u mnie rano to mi wcale nie przeszkadza, lubię gości gościć )))
                      gdybym nie lubiła to bym nie zapraszała
                      z drugiej strony: niezły pomysł, trzeba to rozważyć bo nie wiadomo jak z pubami
                      będzie
                      strasznie jestem ciekawa Ciebie i G
                      • frunze Re: Jest kto? 29.10.03, 17:45
                        Tak czy inaczej jesteśmy umówieni smile)) Ja tyż jestem ciekawa smile Uciekam, bo
                        idziemy zabijać Billa do kina smile Papa kiss
                        • dorota.28 Re: Jest kto? 29.10.03, 17:46
                          też idę na billa
                          pa pa
                  • very_famous Re: Jest kto? 29.10.03, 18:16
                    Od kilku lat 1.11 puby są raczej otwarte.
                    • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 07:59
                      w takim razie spotykamy się?
                      V_F? jak się na to zapatrujesz?
                      • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 09:31
                        Kilka tygodni temu kuzynka rzuciła takie "luźne" zaproszenie na urodziny jej
                        dziecka. Nie wiem czy to podtrzymuję, no i czy chcę tam iść.
                        Jeżeli nie poszłabym do nich , to małe pifko po męczącym dniu nie jest złe.
                        Monitorujesz całe spotkanie? W razie czego pingniesz do mnie gdzie i o której?
                        • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 09:36
                          monitoruję, na chwilę obecną: Kolczatka, Jeremy i Frunze z G.
                          w razie co kolnę do Ciebie
                          trochę przeraża mnie to centrum, dojazd do mojej chałupy będzie zakorkowany ze
                          względu na cmentarze, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę
                          • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 09:39
                            A masz mók numer? Pewnie nie. Wysyłam w @.
                            • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 09:45
                              nie mam, byłam przekonana, że mam
                              fakt, Wy trafiłyście do mnie bez dzwonienia na kom.
                              • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 09:52
                                Jakie zdolne!
                                • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 09:57
                                  sie wie wink
                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:01
                                    NR doszedł.
                                    • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:06
                                      bo my zdolne jesteśmy
                                      to i doszedł
                                      • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:08
                                        Zdolne, młode, zajebiste i do tego bardzo skromne smile)
                                        • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:22
                                          very_famous napisała:

> Zdolne, młode, zajebiste i do tego bardzo skromne smile)

ale sobie kadzimy, ojoj
                                          • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:23
                                            A co mamy się dołować?
                                            • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:26
                                              nie no absolutnie )
                                              • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:29
                                                No właśnie. Pogoda bura, zimna i nijaka to kolorów chociaż tak trzeba sobie
                                                dodać.
                                                • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:35
                                                  masz rację
                                                  wczoraj w kerfurze się podbudowałam w temacie damsko-męskim
                                                  ale, że pierdoła ze mnie to nic z tego nie wyszło(((
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:37
                                                    Nooo! Czyżby jakiś przystojny łysy?
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:40
                                                    nie łysy
                                                    ale zaje....
                                                    ojoj, wszystko na miejscu miał, jak trzeba
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:42
                                                    ....bisty!
                                                    Czasami trafiają się takie sztuki, kochana, przy jakimś alkoholu musiałybyśmy
                                                    pogawędzić...
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 10:43
                                                    I nie wykorzystałaś okazji?1? A fe kobieto, wstydź się smile)
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:45
                                                    pisałam, że pierdoła ze mnie
                                                    ech... taka już jestem
                                                    ale on tez nie był bez winy
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 10:48
                                                    Nie przejmuj się, ja też tak mam.
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:50
                                                    Oj kobiety, kobiety...
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:50
                                                    najgorsze jest to, że...
                                                    pogadamy w sobote
                                                  • zo_h Re: Jest kto? 30.10.03, 10:52
                                                    Miły dialog ... i jak tu nie dać skusić sie na podglądactwo tongue_out.
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 10:53
                                                    No, albo w przyszły piątek, jak u mnie sobota nie wypali.
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 10:56
                                                    dobrze, pogawędzimy przy alkoholu
                                                    takie tematy są jak woda, godzinami można
                                                    idę do kerfura dzisiaj, mam nadzieje,. ze go spotkam, mamy ten sam termin
                                                    odbioru))))
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 10:57
                                                    Na takie tematy tylko przy dużej ilości alkoholu da się gadać. Co do osobnika,
                                                    masz szansę na poprawę. Trzymam kciuki smile) i czekam na relację z udanego
                                                    polowania.
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:01
                                                    jak się chłopina nie wykaże rozumkiem będę zmuszona przyatakować
                                                    ech... ciężkie życie
                                                    pierdoła z niego przednia, opowiem wam przy pifku to wydacie opinie czy mam
                                                    racje czy nie
                                                  • jeremy27 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:03
                                                    no to może ja nie będę Wam przeszkadzać w tym obgadywaniu tych biednych
                                                    mężczyzn?wink
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:06
                                                    jeremy27 napisał:

> no to może ja nie będę Wam przeszkadzać w tym obgadywaniu tych biednych
                                                    > mężczyzn?wink

no wiesz co! absolutnie! przed Tobą nie mamy tajemnic)))
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 11:10
                                                    Dla czego "biednych"?
                                                    To, że obgadujemy oznacza że są warci obgadywania. Także wcale nie biedni smile)
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 11:01
                                                    Dział reklamacji, pralnia?
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:02
                                                    very_famous napisała:

> Dział reklamacji, pralnia?

ale Ty inteligentna jesteś)))))
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 11:04
                                                    Kolejny przymiotnik do opisu?
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:11
                                                    very_famous napisała:

> Kolejny przymiotnik do opisu?
                                                    a co, jak kadzić to kadzić wink
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 11:13
                                                    Nie jestem do końca pewna czy to aby na pewno kadzenie było, zastanawiam się
                                                    czy nie rąbnęłam czegoś durnego.
                                                    Na co można mieć termin odbioru w Kerfurze?
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:15
                                                    very_famous napisała:

> Nie jestem do końca pewna czy to aby na pewno kadzenie było, zastanawiam się
                                                    > czy nie rąbnęłam czegoś durnego.
                                                    > Na co można mieć termin odbioru w Kerfurze?

nic innego nie przychodzi mi do głowy
                                                    pralnia tylko i wyłacznie
                                                  • very_famous Re: Jest kto? 30.10.03, 11:25
                                                    No to faktycznie : jestem inteligentna.
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 11:37
                                                    temat uważam za zamknięty, inteligentna jestes i już
                                                    idę sobie kawki zrobić, takiej dobrej
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 11:39
                                                    Zrób i dla mnie tej kawki. Będę miała czym ten fervex zapić.
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 12:40
                                                    bardzo proszę
                                                    nadal się kurujesz?
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 12:53
                                                    Owszem, chwilami mam takie odloty jakbym co najmniej plastelinę miała w
                                                    zanadrzu.
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 13:01
                                                    to fatalnie
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 13:14
                                                    Jeszcze tylko dwie godziny, a potem do domu i w bety. Do soboty powinnam się
                                                    doprowadzić do porządku. Fervex w końskich dawkach + grzane piwo na noc i
                                                    będzie dobrze (mam nadzieję).
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 13:16
                                                    kuruj się kuruj
                                                    w sobotę wieczorem masz być zdowiuteńka
                                                  • kolczatka Re: Jest kto? 30.10.03, 13:18
                                                    Nie przewiduję innej opcji smile
                                                  • dorota.28 Re: Jest kto? 30.10.03, 13:30
                                                    mam taką nadzieję
    • sloggi Re: Jest kto? 30.10.03, 08:40
      Trzeba było napisać "czy jest Dorota, albo ktoś inny" smile))))))))))))))))))))
    • kreskator Re: Jest kto? 30.10.03, 14:29
      właśnie jest tu kto??????
      powitac szybko wszystkich , powitać..smile
    • jasmintea Re: Jest kto? 30.10.03, 16:57
      Uhmm.. Slusznie pisalam,ze mi umyka mnostwo.. Jak widze plany sa na sobote..
      Eeeeehhh...
      Buuuu..
      I inne takie tez..smile

Oki moze w takim razie w przyszly piatek uda mi sie wreszcie Was poznac - jesli
      bedziecie mieli ochotesmile))

Pozdrawiam serdecznie
      • frunze Re: Jest kto? 30.10.03, 17:10
        Ja jestem, wreszcie smile ale czy ktoś się jeszcze ostał??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka