sibeliuss 05.12.08, 21:10 Pytam, bo jakoś nie słyszę o informacjach na temat celu tej kosztownej podróży. Pojechał tam, żeby Maria przebrała się w kimono? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orla43 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:13 a po co polecial Tusk z zona do Peru? dorwali sie do koryta i maja darmowe wycieczki Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:15 Jaka pogoda w Olsztynie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:19 Więc nie pisz mi o Tusku w wątku, gdzie pytam o prezydenta, ok? Odpowiedz Link
orla43 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:25 ??????? jestes ofiara mediow,dalej juz nie widzisz? Odpowiedz Link
orla43 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:43 sibeliuss napisał: > Masz na imię Janina? nie,dlaczego pytasz? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:54 Pytam, bo wszystkie piewczynie PiS mają na tym forum na imię Janina. Tak jak herb Sobieskich. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:31 Powiem Ci po co polecial-na wycieczke polecial. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:34 skiela1 napisała: > Powiem Ci po co polecial-na wycieczke polecial. Też mma takie wrażenie, niestety. Odpowiedz Link
uyu Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:22 Choc wiem, ze Chiraca w Polsce niezbyt lubia za kilka slow prawdy, to podam go jako przyklad jednego z najlepszych menadzerow we Francji. Z kazdej podrozy wracal z pelnym karnetem zamowien, kontraktow i kontaktow. I choc sam ma latwy kontakt z ludzmi i duza wiedze, zawsze, ale to zawsze zabieral ze soba w tego rodzaju podroze przedstawicieli handlu i przemyslu. Co do wizyty Tuska w Poludniowej Ameryce, to o ile sobie przypominam, nie pojechal na indywidualna przejazdzke tylko spotkal sie ze swymi homologami z innych krajow. Takze kazdy z nich oprocz spotkan oficjalnych i roboczych mial w programie zwiedzanie kraju. Nie ma w tym nic dziwnego czy nienaturalnego. Dla mnie roznica jest widoczna z daleka. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:22 sibeliuss napisał: > Pytam, bo jakoś nie słyszę o informacjach na temat celu tej kosztownej > podróży. Pojechał tam, żeby Maria przebrała się w kimono? Tak mi sie przypomnialo jak Tusk z zona polecial do Peru. Ile to bylo halasu ze strony kaczorswity.Urlop zycia i inne bzdety. Odpowiedz Link
orla43 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:30 Maria jest szczupla i zgrabna,podoba mi sie w tym kimonie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:33 Tuskowej w czapeczce tez bylo ladnie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 21:44 Postawny mezczyzna to i w czapce mu ladnie. toge musieli skrocic Odpowiedz Link
loczek62 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 09:07 > Maria jest szczupla i zgrabna,podoba mi sie w tym kimonie No już się bałem że w tym swoim zachwycie napiszesz że ładna... No jak ubrać w kimono diabła Iskierkę( fotoforum.gazeta.pl/3,0,1581656,2,1.html )też będzie "szczupły i zgrabny";-P Odpowiedz Link
magoo_king Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 22:02 Na szczęście zabrał pecha ze sobą. W Gruzji : strielali w mongoli : samolot zamarzł w japonii : cysorz sie rozchorował, w ramach zemsty sprowadził na nich trzęsienie ziemi. Podczas lądowania w Korei : turbulencje strach pomyśleć co przyniesie nowy dzień A jak wróci ?? znów zima stulecia ? spieprzaj dziadu Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 22:07 zeby tylko jakiejs choroby nie przywiozl Odpowiedz Link
magoo_king Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 05.12.08, 22:14 jeśli o filipińską chodzi to nic nie wiadomo, wino ponoć lubi Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 00:21 Pojechał przecież do Azji, żeby nie spotkać się z Lechem Wałęsą, bo tego nie akceptuje Jarosław Kaczyński. I żeby nie spotkać się z Sarkozy'm, bo nie może podpisać Traktatu Lizbońskiego. Można by mnożyć strategiczne punkty Jarosława Kaczyńskiego, które prezydent realizuje na co dzień - rzucił poseł. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6032438,Palikot_konczy_atakowac_prezydenta__Zrobilo_mu_sie.html Odpowiedz Link
skiela1 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 02:23 Teraz trzeba sie modlic o szczesliwy powrot. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 09:13 Poleciał bo Jego "spindoktorzy" wymyślli że spotkanie z Cesarzem poprawi jego"pijar". A to kiszka Cesarz zachorował na "dyplomatyczną chorobę" i w tym aspekcie nawet "uroczysta kolacja" w Korei nie doszła do skutku i pRezydent z podwiniętym ogonkiem wraca do kraju... Odpowiedz Link
azmb Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 10:46 Loczku, moje uznanie wielkie (młodzi mówią "szacun") za zestawienie zdjęć wiotkiej Marysi i Iskierki..... jestem zachwycona Odpowiedz Link
purchawkapuknieta Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 18:55 jak donoszą z ul. cvzerskiej... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 13:39 wyborcza.pl/1,75968,6032508,Nie_uzalajcie_sie_nad_Prezydentem_.html Odpowiedz Link
onlodz42 Re: Po co prezydent poleciał do Azji? 06.12.08, 20:38 W sumie to była spora zmyła, bo prawdziwym celem wizyty Kaczyńskich było uświadomienie ciemnych żółtków, że kimono ma zbyt wiele tych takich sznureczków, wiązadełek... Miałem mylne mniemanie o prezydentowej Odpowiedz Link