very_famous 30.11.03, 11:58 NARESZCIE MAM INTERNET!!! Od środy połączenia były raczej przypadkowe. Ale widzę że NIKT NIE TĘSKNIŁ (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: NARESZCIE!!!! 30.11.03, 13:08 No to gratuluję i cieszę się tak bardzo,dardzo,baaaaaarrrrrrdzdzdzdzzdzdzdooooo. A jakie masz łącze i how much does it cost? jk Odpowiedz Link
frunze Re: NARESZCIE!!!! 30.11.03, 13:51 No masz internet i jak z niego korzystasz jak Cię nie ma? Ja mam podły, naprawdę podły humor, chyba pójdę się pocieszać zakupami. Co mi jeszcze obniży nastrój, bo mój stan konta jest do luftu. Co robić, co robić? Moze iść spać? Tak, na dzień dzisiejszy najlepiej byłoby przespać całe życie. Odpowiedz Link
jackussi Re: NARESZCIE!!!! 30.11.03, 15:20 Iść do ludzi -frunze> Do pubu ( czytaj baru).wypic piwko posłuchać muzyki, próbowac porozmawiać. a swoją drogą - jaka jest etymologia Twojego nicku? Czy to na cześć tego rosyjskiego rewolucjonisty? Trzymaj się jk ) Odpowiedz Link
frunze Re: NARESZCIE!!!! 30.11.03, 21:41 Nie, komunistyczna strona mojego nicku to jakby..hmm..druga strona medalu, pierwsza jest czysta i nieskalana - była stolica Kirgistanu Ale mój nick, jak tak spojrzeć, ma wiele wątków. Wszak Frunze był moim imiennikiem. Ech...Komunistka F. Odpowiedz Link
sloggi Re: NARESZCIE!!!! 01.12.03, 08:30 Czy po tym jak Ci wczoraj znów padł - polepszyło się? Ci głupawi informatycy zareagowali? Odpowiedz Link
very_famous Re: NARESZCIE!!!! 01.12.03, 15:49 Aby nie zapeszyć mówię cichutko: chodzi... Odpowiedz Link
very_famous Re: NARESZCIE!!!! 01.12.03, 15:58 Ja też się cieszę. Może nie chodzi najlepiej, ale JEST. Odpowiedz Link
sloggi Re: NARESZCIE!!!! 01.12.03, 16:00 Tu dziś wyjątkowo (jak na poniedziałek) spokojnie, wręcz pustawo. Odpowiedz Link
very_famous Re: NARESZCIE!!!! 01.12.03, 16:13 Dla mnie po tylu dniach abstynencji internetowej jest tyle nowych wątków, że nie wypowiadam się w tej kwestii. Odpowiedz Link