loczek62 26.05.09, 15:28 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6651675,J__Kaczynski__To_zakwestionowane_granic__Podziekujmy.html Tak jak w tytule, bo nic mi innego nie przychodzi do głowy by opisać retorykę w którą dmie Jarkacz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Szaleju się objadł? 26.05.09, 15:33 Popatrz na fotę dołączoną do felietonu, to wiele tłumaczy. Ten facet umie tylko grozić, zakazywać i straszyć. Czy coś nie pisowskiego kiedyś pochwalił? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Szaleju się objadł? 26.05.09, 15:54 Będę musiał poprosić kogoś biegłego w "wolskim" by mi przetłumaczył o co kaman prezesowi . Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Szaleju się objadł? 26.05.09, 16:24 Czy po szaleju, czy na czczo - jednaki bełkot tego 159- centymetrowego koncentratu nienawiści. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Szaleju się objadł? 27.05.09, 13:10 Wybory do tuż tuż i tylko patrzeć jak PiS wyciągnie znów ducha dziadka Donalda Tuska... Odpowiedz Link
marguyu Re: Szaleju się objadł? 27.05.09, 13:23 Trzeba obu braciszkow ubrac w gustowne kaftaniki wiazane na plecach i odizolowac od swiata. Oni sa po prostu niebezpieczni. Dla wlasnych zasranych polprawd polidiotow sa w stanie poswiecic caly kraj. Odpowiedz Link
jhbsk Re: Szaleju się objadł? 27.05.09, 13:59 Te kacze brednie są powalające. Za każdym razem mam wrażenie, że klony osiągnęły granicę absurdu. I ciągle się przekonuję, że ich nie doceniałam. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Szaleju się objadł? 27.05.09, 16:48 Niestety to nie ich sie nie docenia, a pewnej liczby ( i to całkiem licznej) naszego społeczeństwa, ktore taki bełkot kupuje. Nie Jarkacza należy postponować i krytykować, a narodek edukować. Nie zapominajmy że nadal są najwieksza liczebnie partią, to o czymś świadczy. Generalnie o nas Odpowiedz Link