Dodaj do ulubionych

Kupię Escapelle - Warszawa

28.01.10, 11:09
Kupię Escapellę. Warszawa. Kontakt: itopama@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: k. Kupię Escapelle - Warszawa IP: 193.105.35.* 05.03.10, 15:35
      Witam ;-)
      Mam do odsprzedania pigułka 72h po- ESCAPELLE. Jeżeli jest ktoś chętny proszę o
      kontakt. kidzior1987@wp.pl
      • Gość: M. Sprzedam Escapelle - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 20:32
        Mam do sprzedania 1 opakowanie Escapelle. Kupione w polskiej aptece!!!
        email: moniq_o2@o2.pl
        • Gość: Gosia Re: Sprzedam Escapelle - Warszawa IP: *.4web.pl 27.11.12, 18:51
          czy sprzedaz Escapelle jest aktualne
          • Gość: Biniobil Re: Sprzedam Escapelle - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 10:31
            Mam na sprzedaż Escapelle . Warszawa. Kupione w naszej aptece, data ważności 2017. Ponieważ okazało się że narzeczona nie musiała jej brać a za wizytę u ginekologa oraz opakowanie trzeba było zapłacić, chcę ją odsprzedac osobie chetnej - 180 zł. (zwrot kosztów wizyty u ginekologa + koszt tabletki) - bez czekania i bez stresu. biniobil@op.pl
        • Gość: Jurek Re: Sprzedam Escapelle - Warszawa IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 13:34
          Escapelle i Daylette dostępne od ręki, szybka dostawa, pełna dyskrecja, zainteresowanych proszę o kontakt mailowy, w ciągu 1 minuty otrzymacie Państwo wszystkie informacje cenowe i wysyłkowe. jerzysprzedaz@o2.pl
          • Gość: Potrzebująca Kupię Escapelle IP: *.play-internet.pl 09.06.13, 18:52
            Witam,
            jestem zainteresowana tabletką Escapelle. Chciałabym się dowiedzieć czy oferta jest nadal aktualna i o cenę i czy możliwy jest odbiór osobisty w Warszawie. To bardzo pilna sprawa.
            Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: Kupię Escapelle - Warszawa IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.10, 00:38
      Ja mam do odsprzedania oto mój e.mail ddd840@interia.pl
    • chantal10 Re: Kupię Escapelle - Warszawa 12.05.10, 09:43
      Dziennik Ustaw z 2001 r. Nr 126 poz. 1381

USTAWA

z dnia 6 września 2001 r.

Prawo farmaceutyczne.

(Dz. U. z dnia 31 października 2001 r.)

Art. 68. 1. Obrót detaliczny produktami leczniczymi prowadzony jest w aptekach ogólnodostępnych, z zastrzeżeniem przepisów ust. 2, art. 70 ust. 1 i art. 71 ust. 1.
      2. Obrót detaliczny produktami leczniczymi weterynaryjnymi zakupionymi w hurtowni farmaceutycznej produktów leczniczych weterynaryjnych może być prowadzony przez lekarza weterynarii wyłącznie przy wykonywaniu przez niego praktyki lekarsko-weterynaryjnej.
      3. Zabrania się prowadzenia wysyłkowej sprzedaży produktów leczniczych.
      4. Nie uznaje się za obrót detaliczny bezpośrednie zastosowanie u pacjenta przez lekarza, lekarza stomatologa lub inną osobę wykonującą zawód medyczny lub lekarza weterynarii produktów leczniczych oraz produktów leczniczych wchodzących w skład zestawów przeciwwstrząsowych, których potrzeba zastosowania wynika z rodzaju udzielanego świadczenia zdrowotnego.

Art. 124. Kto wprowadza do obrotu lub przechowuje w celu wprowadzenia do obrotu produkt leczniczy, nie posiadając pozwolenia na dopuszczenie do obrotu,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Polecam lekturę całego tekstu ustawy i jego zapamiętanie.
      • Gość: ada Re: Kupię Escapelle - Warszawa IP: *.159.21.181.static.crowley.pl 20.09.11, 19:56
        ja byłam na badaniu i po receptę u dr Wilczyńskiej- korzystałam ze stronki www.ginekologwarszawa24.pl . szybko i prawie bez stresowo, choć sytuacja naprawdę była moocno stresowa
    • Gość: Biniobil Sprzedam Escapelle - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 10:35
      Mam na sprzedaż Escapelle . Warszawa. Kupione w naszej aptece, data ważności 2017. Ponieważ okazało się że narzeczona nie musiała jej brać a za wizytę u ginekologa oraz opakowanie trzeba było zapłacić, chcę ją odsprzedac osobie chetnej - 180 zł. (zwrot kosztów wizyty u ginekologa + koszt tabletki) - bez czekania i bez stresu. biniobil@op.pl
      • Gość: Jurek Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 13:31
        Escapelle i Daylette dostępne od ręki, szybka dostawa, pełna dyskrecja, zainteresowanych proszę o kontakt mailowy, w ciągu 1 minuty otrzymacie Państwo wszystkie informacje cenowe i wysyłkowe.
        • Gość: Jurek Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 13:31
          Escapelle i Daylette dostępne od ręki, szybka dostawa, pełna dyskrecja, zainteresowanych proszę o kontakt mailowy, w ciągu 1 minuty otrzymacie Państwo wszystkie informacje cenowe i wysyłkowe. jerzysprzedaz@o2.pl
          • Gość: ania Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.ip.mgk.pl 13.11.13, 23:18
            Witam! Chciałabym kupić 3 opakowania daylette proszę o informacje.
            • Gość: Karolina Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.play-internet.pl 03.12.13, 09:49
              SPRZEDAM 2 lub 3 opakowania DAYLETTE, 30zł/op info email: k.glistak@gmail.com
          • Gość: ania Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.14, 17:54
            Witam interesują mnie tabl.daylette.proszę o informację
          • Gość: w. Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 08:59
            Interesują mnie tabletki daylette. Proszę o informacje.
          • Gość: magda Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.15, 13:42
            Witam interesuja mnie tabletki daylette.
        • Gość: Karolina Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 16:58
          dzień dobry jestem zainteresowana tabletką escapelle, prosze o informacje czy jest to nadal możliwe w Warszawie?
          Pozdrawiam Karolina
        • Gość: kiki Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.netblue.pl 23.07.13, 09:20
          witam chciałabym się dowiedzieć czy ogłoszenie jest nadal aktualne chodzi mi o tabletki daylette
        • Gość: Karolina Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: *.cdma.centertel.pl 15.09.13, 12:18
          Jestem zainteresowana prozę o jak najszybszy kontakt
        • lonely99 Re: Sprzedam Escalette i Daylette 12.10.13, 09:52
          Witam, czy ogłoszenie nadal aktualne? Jestem zainteresowana tabletkami daylette, prosze o odpowiedź, pozdrawiam.
          • Gość: justyna Re: Sprzedam Daylette IP: 93.179.254.* 01.02.14, 22:25
            Sprzedam daylette mam jedno opakowanie i 2 odpisy z apteki w jastrzebiu zdroju
            • Gość: ... Re: Sprzedam Daylette IP: *.lubin.vectranet.pl 18.03.14, 12:31
              aktualne?
        • Gość: bronislawa0 Re: Sprzedam Escalette i Daylette IP: 78.10.132.* 22.01.15, 19:55
          jestem zainteresowana Daylette
    • Gość: Adam Re: Kupię Escapelle - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 20:13
      Mam do sprzedania tabletki antykoncepcyjne do 72 godzin po stosunku. Odebrać można codziennie o każdej porze dnia i nocy w centrum Warszawy. Mój nr. 690693356

Aby uniknąć niechcianej ciąży należy prawidłowo zabezpieczać się przed stosunkiem. Jeżeli natomiast przytrafi się już Wam tzw. "wpadka" to istnieje coś takiego jak antykoncepcja awaryjna, która jest bezpieczną i skuteczną metodą zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Jej działanie polega na zablokowaniu owulacji, czyli procesu uwalniania się komórki jajowej oraz uniemożliwieniu zagnieżdżenia się zapłodnionej komórki w ścianie macicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka