natusia3l 27.12.18, 00:19 Witam lekarz przepisał mi madinette na 3 mies na obfite miesiączki i przerośnięta błona. Mam 40 lat i pierwszy raz będę brała anty. Czy to konieczne. Boję się powikłań z tych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Elani Re: Tabletki anty IP: *.sileman.net.pl 21.03.19, 21:38 Słuchaj, nie ma się czego obawiać. Jeśli tabletki są dobrze dobrane, to powinno być ok. Ja sama biorę Vibin, przepisał mi je lekarz na podstawie badań i sprawdzają się u mnie bardzo fajnie, wcześniej przy innych też miałam dolegliwości, ale badania hormonalne naprawdę rozjaśniły sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: Tabletki anty 12.08.20, 14:31 Witam, ja biorę olifique ale... bywają miesiące gdzie okres i plamienia są po dwa tygodnie, zastanawiam się czy to tak jest przy tych tabletkach? teraz trudno dostać się do lekarza, stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonianakonia Re: Tabletki anty 18.03.22, 14:31 nie wiem czy warto, bo powikłania zawsze są czasem prędzej czasem później. Może przerzuć się na monitor płodności Afrodyta Smart do wyznaczania płodności, to od razu będziesz miec zapis w aplikacji Odpowiedz Link Zgłoś