Dodaj do ulubionych

Nieskuteczne leczenie

21.03.22, 20:50
Witam. Od października 2021 męczę się z takimi objawami jak bóle podbrzusza, częstomocz, parcie na cewke moczową, szczypanie cewki po oddaniu moczu, uczucie ciągnięcia w kroczu, tkliwy srom i łechtaczke, którą podrażnia nawet bawełniana bielizna. Niedawno po wielu wizytach u różnych lekarzy i badaniach (posiewy moczu, usg jamy brzusznej, usg ginekologiczne itp.) wykryto u mnie mycoplasme hominis. Od ginekolog dostałam doxycykline ( 100mg 2 razy dziennie) na 2 tygodnie, dalacin maść dopochwowa na 7 dni, przeciwgrzybiczy trioxal na 7 dni. Biorę ten zestaw 5 dzień i nie odczuwam jakiejkolwiek poprawy. Sama nie wiem czy ciągnąć do końca leczenie czy iść znowu na płatna wizytę :( a może zmienić lekarza na wenerologa? Czy ktoś miał podobne objawy i jest wstanie mi doradzić? Ciągnie się to za mną już tyle czasu i jestem załamana, że leczenie nie posuwa się do przodu. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Obserwuj wątek
    • slomakatana Re: Nieskuteczne leczenie 31.05.22, 14:18
      nie wiem, czasem trafic na lekarza odpowiedniego to problem... tylko moge napisać, że kontrola i zapisy cyklu dużo mówią o zdrowiu kobiety, u mnie termometr owu mysense do zapisów daje radę. ODnośnie lekarza, to może jak masz fajnego rodzinnego to coś doradzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka