Dodaj do ulubionych

Kołłątaj

30.09.10, 19:04
Dla zainteresowanych Kołłątajem w Warszawie - w najbliższą sobote ogólnodostępny piknik. Pewnie można zauważyć więcej rzeczy niż na spotkaniach informacyjnych:

www.21lo.waw.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 10:42
      Joa, biorac pod uwage Twoje oczekiwania wobec szkol i wczesniejsze doswiadczenia edukacyjne Twojego dziecka mam dla Was rade: nie idzcie ta droga:) Nawet w planie C.
      • joa66 Re: Kołłątaj 21.10.10, 11:41
        He, he..to może być plan C w przypadku wyboru francuskiego..zobaczymy. Ja mu powiem wszystko co wiem o tej szkole.

Ale mam nadzieję, że trafi lepiej
        • kkokos Re: Kołłątaj 21.10.10, 14:19
          he he
          siedmiu polonistów w szkole, a na stronie jak wół widnieje:

Vice Dyrektor

:)
          • Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 15:00
            kkokos napisała:

> he he
            > siedmiu polonistów w szkole, a na stronie jak wół widnieje:
            >
            > Vice Dyrektor
            >
            > :)

Sorry, bo nie ogarniam, o co chodzi?

• joa66 Re: Kołłątaj 21.10.10, 15:14
              Vice
              • Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 15:52
                No sorry, wiem ze to wiocha, ale ja, jako matka dziecka poobijanego w rejonowych szkolach, dopiero po stuknieciu sie w leb jestem w stanie funkcjonwac na poziomie takich subtelnosci jezykowych.
                Co do siedmiu polonistek w Kollataju - jedna z nich uczyla mnie; potworna sadystka aczkolwiek bardzo inteligentna.
                Ciesze sie, ze moja corke uczy polskiego milion razy bardziej inteligentna nauczycielka, w dodatku cieply i dobry czlowiek..
                • kkokos Re: Kołłątaj 21.10.10, 18:31
                  to pisownia sprzed 30 lat, dziś wolno tylko: wicedyrektor (jedno słowo i 'w')

w podstawówce mojego syna też było "90-ta rocznica powstania" szkoły, na wielkiej tablicy przy wejściu podczas uroczystości :)

menodo, mogę do ciebie napisać na gazetowy?
                  • menodo Re: Kołłątaj 21.10.10, 19:18
                    pisz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka