joa66 30.09.10, 19:04 Dla zainteresowanych Kołłątajem w Warszawie - w najbliższą sobote ogólnodostępny piknik. Pewnie można zauważyć więcej rzeczy niż na spotkaniach informacyjnych: www.21lo.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 10:42 Joa, biorac pod uwage Twoje oczekiwania wobec szkol i wczesniejsze doswiadczenia edukacyjne Twojego dziecka mam dla Was rade: nie idzcie ta droga:) Nawet w planie C. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Kołłątaj 21.10.10, 11:41 He, he..to może być plan C w przypadku wyboru francuskiego..zobaczymy. Ja mu powiem wszystko co wiem o tej szkole. Ale mam nadzieję, że trafi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kołłątaj 21.10.10, 14:19 he he siedmiu polonistów w szkole, a na stronie jak wół widnieje: Vice Dyrektor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 15:00 kkokos napisała: > he he > siedmiu polonistów w szkole, a na stronie jak wół widnieje: > > Vice Dyrektor > > :) Sorry, bo nie ogarniam, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menodo Re: Kołłątaj IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 15:52 No sorry, wiem ze to wiocha, ale ja, jako matka dziecka poobijanego w rejonowych szkolach, dopiero po stuknieciu sie w leb jestem w stanie funkcjonwac na poziomie takich subtelnosci jezykowych. Co do siedmiu polonistek w Kollataju - jedna z nich uczyla mnie; potworna sadystka aczkolwiek bardzo inteligentna. Ciesze sie, ze moja corke uczy polskiego milion razy bardziej inteligentna nauczycielka, w dodatku cieply i dobry czlowiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kołłątaj 21.10.10, 18:31 to pisownia sprzed 30 lat, dziś wolno tylko: wicedyrektor (jedno słowo i 'w') w podstawówce mojego syna też było "90-ta rocznica powstania" szkoły, na wielkiej tablicy przy wejściu podczas uroczystości :) menodo, mogę do ciebie napisać na gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś