kasia_piet 29.09.11, 13:25 z tego forum - są dla mnie wielką pomocą. Starszych postów już tu nie ma, gdzie je mogę odszukać - czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menodo Re: Archiwalne posty IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 17:20 Ale o jak bardzo archiwalne posty Ci chodzi? Bo to forum jest stosunkowo mlode - wydaje mi sie, ze max. 3 lata ma i chyba wszystkie watki sa dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: Archiwalne posty 30.09.11, 12:47 Wiem, ze młode:) ale najstarszy post jaki widzę, jest z września 2010:( szukałam tematów, które czytałam jakieś pół roku temu, nie skopiowałam ich sobie i teraz nie mogę ich znaleźć - nie ma.... może mam coś nie tak z ustawieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Archiwalne posty 30.09.11, 15:52 bo chyba się nie da do starszych dojść przeglądając, ale da się przez wyszukiwarkę tego forum wrzuciłam na rybke "ewd" i wyskorzyło mi np. to - z lipca 2009: forum.gazeta.pl/forum/w,1129,97574190,97574190,Edukacyjna_Wartosc_Dodana_EWD_dla_gimnazjow.html jak już jesteś w wynikach wyszukiwania, po lewej stronie na dole masz "więcej opcji wyszukiwania" - tam jest podział na lata. rzeczywiście to forum od 2009 (zapewne wczesnej wiosny) istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś