to-wlasnie-ja 21.04.09, 20:44 Od jutra zaczynam trzymac kciuki za syna .Bede rowniez wirtualnie trzymac za Wasze dzieciaki, oby im sie powiodlo . Zycze dobrych zadan, swiezych glow i odrobiny szczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menodo Re: Kciuki :) 21.04.09, 22:06 Trzymam kciuki. Moja corka tez od jutra zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
tukata Re: Kciuki :) 22.04.09, 08:26 kciuków nie będę trzymać bo pracuję, ale waszym dzieciom życzę mnóstwo szczęścia na egzaminie. Potem czekamy na relacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Kciuki :) 22.04.09, 08:42 i ja się przyłączam, choć moje dziecko spokojnie jeszcze śpi (i to w sensie dosłownym i przenośnym ;-) ) to bardzo serdecznie kibicuje wszystkim dzieciaczkom , które jak dzisiaj usłyszałam przystępują do "małej matury". Za moich czasów na mature życzyło się "połamania pióra", wię łamcie ile wlezie ! Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Kciuki :) 22.04.09, 08:58 "dzieciaczkom"..;) :) sama mam ochotę tak powiedzieć! powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś