blue.marlena 23.08.10, 20:55 Jesteście pewne że jest dozwolony, ma dużo węgli....a jak można to ile? Link Zgłoś Obserwuj wątek
slimakpokazrogi Re: Jogobella light 23.08.10, 21:26 jogobellę light zaczęłam jeść dopiero na 3 fazie. na 2 jadłabym okazjonalnie i to tylko w dni PW. Link Zgłoś
mamalideczki Re: Jogobella light 23.08.10, 21:43 Ona jest słodzona cukrem, o ile się nie mylę... Ja tego nie jadam... Link Zgłoś
mamalideczki Re: Jogobella light 23.08.10, 22:59 Ale owoce w środku już cukrem :-) A nawet same owoce są zakazane na I i II :-) Link Zgłoś
dorota-on-line Re: Jogobella light 23.08.10, 23:00 ja ja traktuje jako "wyjście awaryjne" jak np. jestem dłużej w pracy i robię sie głodna to zawsze mam ja przy sobie.ale raczej nie za często ją jem Link Zgłoś
lilka208 Re: Jogobella light 24.08.10, 08:26 ja kem od 3 fazy na poczatku zjadłam kilka a teraz na tydzien 1 sztuke wole naturalny jogurt Link Zgłoś
ven.to Re: Jogobella light 24.08.10, 08:46 ja co prawda jem bardzo rzadko bo nie lubię. Wolę pilosa pitnego 0% - rewelacja. Co do tego czy można czy nie - po co być bardziej radykalnym od dukana? Skoro on pozwala na dwie małe jogobelki dziennie (o ile się chudnie oczywiście) to może go posłuchac? Link Zgłoś
surita Re: Jogobella light 24.08.10, 09:16 No tak też sobie właśnie myślę, bo jak wół stoi mi przed oczami stosowny ustęp z książki. Ja niestety będę musiała je na jakiś czas odstawić (a jadłam jeden dziennie), bo od zakończenia 2 tygodni spadków brak :( Link Zgłoś