Gość: Ikar IP: 193.243.147.* 13.06.11, 09:33 Najlepszy środek na odchudzanie to oczywiście - śmiech. Podobno przy intensywnym śmiechu mięśnie brzucha pracują intensywniej niż podczas ćwiczeń !!! Przeczytaj to :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia [...] IP: 83.218.113.* 13.06.11, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superglu Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 16:54 Najlepszy środek na odchudzanie to dużo ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsdg Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.11, 20:25 Dużo ruchu, rozsądne odżywianie i śmiech - niezłe ćwiczenie na mięśnie brzucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
awokado_j Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 14.06.11, 23:51 juz myslalam, ze wchodzac w ten watek zobacze kolejna reklame zlotego srodka, odzywki, suplementu. A tu takie pozytywne zaskoczenie. Sam srodek z tematu jest swietny, o czym nie raz sie przekonalam i utwierdzilam czytajac artykul z bhclub pl. Tylko, ze dobrze byloby taki srodek wspomoc jakas w miare sensowna dieta i cwiczeniami, a te wlasnie tam najlepiej znalezc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReNIaa Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.centertel.pl 19.06.11, 18:54 hihihi, usmialam sie, a swoja droga czy ktos z was stosowal Fast slim? ja po 2 tygodniach schudlam na tym 0(slownie: zero) . odeslalam im ale nie ma odpowiedzi. Kolezanka polecila mi Actislimfa ale nigdzie nie moge rtego znalesc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
energoland Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 28.07.11, 01:23 Witam ! :) Odchudzanie to proces. Przeczytaj o odchudzaniu: forum.gazeta.pl/forum/w,1137,127345720,127345720,AkuEnergy_skuteczny_sposob_na_tluszcz_zapasowy_.html Pozdrawiam Energoland Odpowiedz Link Zgłoś
karenbeauty Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 22.06.11, 13:17 zgadzam się w 200 %, że śmiech to zdrowie i najlepszy sposób, żeby schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
kmoruk Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 10.07.11, 18:30 na miejscowe odchudzanie polecam Space Tunel+Lipo Royal - i nikt mi nie powie, że to nie działa.sama przetestowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga765 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 18:56 dla mnie żadne inne sposoby tylko ruch. bieganie, pływanie, zabawa. w sumie wszystko na raz znalazłam w tatralandii na słowacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia11 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 23.07.11, 23:31 Przecież niedawno PAP ogłosił,że suplementy nie działają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 14:37 coś w tym jest...nie od dziś wiadomo, ze pływanie i zabawy w wodzie regularnie i harmonijnie rozwijają sylwetkę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
djembe85 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 04.08.11, 15:52 Zgadzam się z tym, że odchudzaniu warto by towarzyszyły ćwiczenia. Ostatnio przeczytałem dość obszerny artykuł o Nordic Walking i o tym, że herbata zielona pomaga spalać parę procent więcej kalorii podczas ćwiczeń... Dość ciekawy artykuł Kto wie może czas warto kupić kijki wlać herbatę do bidonu i wyruszyć w plener ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: 74.63.112.* 04.08.11, 17:27 najlepszy jest taniec :) a przecież taniec to też świetna zabawa :) uczęszczam na zajęcia do szkoły tańca ananday i przyznam, że efekty są super Odpowiedz Link Zgłoś
tharna Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 13.08.11, 11:41 Dla każdego coś się znajdzie. Dla mnie dobrymi ćwiczeniami jest jazda konna, tutaj każdy sam musi sobie dopasować rodzaj sportu do własnych upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
groshki_pl Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 29.08.12, 17:42 Ja na odchudzanie polecam Formoline. Trochę tych środków przetestowałam i te okazaly sie najsluteczniejsze. A to z powodu tego, ze nie trzeba ich brac non stop, tylko przed glowymi posilkami, które zawieraja tluszcz. Wtedy ten tluszcz jest adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. Tak to w skrocie dziala. Dla mnie to swietne rozwiazanie, pozbawione skutkow ubocznych, wad i efektu jojo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 04.09.12, 07:41 groshki_pl napisał(a): >Wtedy ten tluszcz je > st adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. OJP, ludzie, naprawdę wierzycie w takie kocopoły ??? Chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać ludzka głupota.... :( ----------------------------------- Ciemność pędzi ku mnie/ Łagodnie / Ciemność jest cicha, miękka i ciepła/ Paraliżuje/ Jak strach : co będzie jeśli się obudzę ? (kjz, „Zasypianie” ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.12, 20:26 podpisuję się obiema rękami, a jeśli do śmiechu dodamy odrobinę seksu na co dzień gubienie kolejnych kilogramów następuje lawinowo. Rewelacja, nawet zmiany dietetyczne przychodzą wtedy łatwiej :-) ___________________ schudnąć szybko? tak, ale jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bieganiemagdy Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 08.09.12, 19:50 haha Ciekawe, trzeba się śmiać non stop. Niestety najlepszy środek na odchudzanie to litry wylanego potu przy jednoczesnym zmniejszeniu wartości kalorycznej posiłków - jakość jedzenia a nie ilość. To naprawdę proste. To proste ale jednocześnie ludzie ciągle szukają nowego rozwiązania, które znają - mniej jedz i sie ruszaj. Nie da rady bez wysłku fizycznego chyba że mamy 20lat. chudnięcię tylko na diecie jest nieefektywne, bo organizm spowalnia metabolizm. Ja znam sposoby jak go skutecznie przyśpieszyć naprawdę - jem tyle co mój mąż czasem a waga ta sama jak byłam 16 latką:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex 25.09.12, 19:17 Jestem zaintersowana kupnem prosze o dane do kontaktu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex 09.10.12, 16:59 kupilam u pani Anety i juz 3 dni czekam na przesyłke. Ciekawe czy to przypadek.Czy oszustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Sprzedam adipex IP: *.chelm.mm.pl 11.10.12, 16:02 Ja czekałam aż 16 dni, ale przesyłka leciała z Niemiec to może dlatego, Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex IP: *.play-internet.pl 15.10.12, 16:00 Ja czekam juz 10 dni. jeśli wysyła to z Niemiec, to dlatego nie reaguje na żadne maile? Jak by była w porządku, to napisałaby jednego maila i bym wiedziała,żę mogę spokojnie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex DO JOANNY 15.10.12, 19:05 CZY PANI TEZ NIE MA KONTAKTU Z PANIA ANETA KOZLOWSKA BO ZANIM MIALAM WYSLAC PIENIADZE TO PISSALA CODZIENNIE TERAZ SIE NIE ODZYWA I NIE MAM TOWARU ANI PIENIEDZY OSZUKAŁA MNIE NA CAŁEJ LINI WIEC JUTRO IDE NA POLICJE WSZCZĄĆ POSTEPOWANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex do mamuski IP: *.play-internet.pl 16.10.12, 14:19 Witam, a więc u mnie bylo podobnie- do momentu wpłaty na konto odpisywała na każdego maila. Teraz wysyłam jej codziennie maila i cicho sza. ja zamówiłam 30 tabletek, zaplacilam jej 75 zł. z kosztami przesyłki. Wystarczy że ma takich 20 osób i z bani. Czy ona podała Pani adres przy nr. konta- Włodawa, ul. Staszica? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex -- DO JOANNY 16.10.12, 18:38 Tak. Włodawa ul.Staszica 4/1b.Ja mam za daleko, czy naprawdę uda sie pani do niej?. Po kilku dniach napisała e-maila ze pomyliła paczki i wysłała komu innemu.Przydałoby sie jej zeby ktos nia potrzasnął.Smarkuli.Telefonu nie chciała podawać powiedziała ze jest nie potrzebny do przelewu.JA to zgłosiłam juz na Policji wiec mam nadzieje że sie nią zajmą. Prosze o pani emaila.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex -- Do Mamuśki IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 13:59 Witam, mój mail: maryna72@tlen.pl Proszę o kontakt, pogadamy na gruncie prywatnym.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Sprzedam adipex IP: *.cdma.centertel.pl 16.10.12, 20:24 mnie rownież oszukała Aneta Kozłowska!! Dziś mija 6 dzień a miała niby wysłać już pierwszego dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex do anet 17.10.12, 17:27 Prosze o emaila prywatnego pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex-do Eweliny IP: *.play-internet.pl 16.10.12, 14:23 Pani Ewelino, a Pani kupowała u tej Anety Kozłowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex IP: *.play-internet.pl 15.10.12, 15:54 Witam, Czy Pani kupiła adipex u Pani Anety Kozłowskiej? ja czekam drugi tydzień, wpłaciłam wcześniej kasę na jej konto i Pani Aneta nie odpowiada, i nie odpisuje. Kasa przepadła. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re:Nie kupujcie u Anety Kozłowskiej 15.10.12, 19:09 Wyrolowała mnie czekam na jakiegokolwiek e-maila nic ani kasy ani kontaktu ani towaru.Ale tym razem jej sie nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sprzedam adipex IP: *.holicon.pl 24.10.12, 10:44 Witam, ja również skusiłam się na oferte pani anety... do dziś zero odzewu w tej sprawie... ja pieniądze wpłaciłam ok. 10 dni temu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex- Aneta Kozłowska IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 11:21 No to musze cię zmartwić- ja wpłaciłam jej 5 pażdziernika, i do dziś kicha. Proponuje zgłosic na policję, bo to jest chyba grubszy wał. jest juz pare oszukanych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
anka18.3 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 29.09.12, 10:33 śmiech na pewno wzmocni mięśnie brzucha :) A jeżeli chodzi o odchudzanie to ja schudłam na diecie Cambridge, jakieś 15 kg, trochę czasu mi to zajęło ale wolę schudnąć powoli niż zgubić w ciągu miesiąca tyle a drugie tyle dostać w prezencie z efektem jojo ;) Dieta jest zbilansowana i jak najbardziej bezpieczna więc polecam b sama wypróbowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Sprzedam adipex IP: *.play-internet.pl 15.10.12, 15:43 Wlaśnie tydzień temu wpłaciłam Pani pieniądze za Adipex, i nadal czekam. Jeśli się nie doczekam, osobiście pojawię się u Pani, z mężem, i odbiorę go osobiście...mam Pani adres, który mi Pani przesłała wraz z nr. konta. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Sprzedam adipex 15.10.12, 19:17 Pani Joanno bardzo prosze jezeli pani bliżej mieszka udac sie do tej oszustki i odebrac co swoje bo mnie tez oszukala. Mam troche daleko ale Policja nie bedzie miala daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia101 Re: Ty oszustko!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.12, 19:13 Jestes oszustka !!!!!!!!!!!!!!!i sie tutaj nie ogłaszaj tylko najpierw zwróc pieniadzę albo wyslij towar zgodnie z umowa.Pamietaj ze mam potwierdzenie wyslania do ciebie pieniedzy i wszystko jest do załatwienia. Ale nie po Twojej mysli.Tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
magram12 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 15.10.12, 22:06 ja polecam nopalinę: www.zielarnia24.pl/3482,nopalina-flax-seed-plus-formula-454g.html, jest naturalna, skuteczna, można łatwo schudnąć bez efektu jojo. oczywiście nie można się objadać. po ciąży próbowałam chyba wszystkiego, efekt zawsze był zerowy. no i w końcu udało się, bez stresu i wyrzeczeń :) polecam, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sewilaa Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 16.10.12, 17:11 Znakomita przy odchudzaniu jest yerba. Oczyszcza organizm reguluje trawienie, zawiera mikroelementy i pobudza. Znalazłam w Internecie encyklopedie o yerba mate. Można znaleźć w niej coś odpowiedniego dla siebie. www.yerbafreaks.pl/o-yerba-mate.html Odpowiedz Link Zgłoś
magram12 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 17.10.12, 23:27 oczywiście każdy środek powinna wspomagać umiarkowana dieta i jeśli to możliwe ćwiczenia, a przynajmniej codzienny spacer. ważne też, żeby suplement był naturalny, tak, by nie zniszczyć sobie żołądka. schudnąć trwale i zdrowo nie jest łatwo, ale można tego dokonać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan123 Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 19:00 Zgadzam się z poprzednimi opiniami, nic nie zastąpi ruchu. Ja od kiedy zaczęłam chodzić na Zumbę do Ananday'a to nie tylko waga poszła w dół, ale przede wszystkim moje samopoczucie wzrosło. Polecam spacery, siłownią, taniec, jogging. Wybór jest taki, że każdy znajdzie coś co mu się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
reduce Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 26.11.12, 12:49 witam mam do sprzedania 5kompletow reduce 15mg-po 30kaps za 150zl wysylka za pobraniem +13,50 i opcja sprawdzenia zawartosci+5zl preparat ten jest na sibutraminie pomogł mi schudnąć 23kg data ważnosci do 10.2014r. prosze o kont na emaila importo_caps@wp.pl podesle zdjecia,wiecej informacji prosze pytać o dostepnosć tylko emailowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zp Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.12, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zpankieta Re: Najlepszy środek na odchudzanie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.12, 16:43 Witam, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała." Jest mi ona niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Jestem studentką II roku studiów magisterskich Akademii Medycznej im. Piastów Śląskich we Wrocławiu na kierunku Zdrowie Publiczne. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. Oto link do ankiety moje-ankiety.pl/respond-29215.html Odpowiedz Link Zgłoś
mil.a Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 30.11.12, 21:35 Dokonałam kilku prostych zmian w swojej diecie to dało mi możliwość oczyszczenia organizmu i podniesienia w nim poziomu energii. Zdobyłam się tylko na odrobinę wysiłku, zaczęłam przestrzegać kilku jasnych zasad dotyczących odżywiania się, A już po tygodniu poczułam się lepiej. Po miesiącu miałam mniej o 4 kg. A po dwóch 7 kg i 4 cm w talii mniej. Jadłam nadal ulubione posiłki, mimo to chudłam.(twojaidealnafigura.pl )Polecam wszystkim te programy. Odpowiedz Link Zgłoś
fxn Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 01.12.12, 21:21 Kawa jest najlepsza na odchudzanie, a jeśli pijesz ją z dobrego ekspresu to nie zawiera żadnej chemii. Mój ekspres HLF mieli ziarna kawy i mam aromatyczny napój każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mil.a Re: Najlepszy środek na odchudzanie... 02.12.12, 16:51 Dokonałam kilku prostych zmian w swojej diecie to dało mi możliwość oczyszczenia organizmu i podniesienia w nim poziomu energii. Zdobyłam się tylko na odrobinę wysiłku, zaczęłam przestrzegać kilku jasnych zasad dotyczących odżywiania się, A już po tygodniu poczułam się lepiej. Po miesiącu miałam mniej o 4 kg. A po dwóch 7 kg i 4 cm w talii mniej. Jadłam nadal ulubione posiłki, mimo to chudłam.(twojaidealnafigura.pl )Polecam wszystkim te programy. Odpowiedz Link Zgłoś