Gość: ewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 23:31 jak w temacie.czy ktośo tym słyszał,czy to kolejna ściema? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ewwaaaa Re: plastry na odchudzanie IP: 92.22.191.* 16.01.12, 13:40 nie wiem, nie stosowałam, nawet nie wiedziałam że istnieją. ALe tak sobie pomyślałam, że skoro te na rzucanie palenia tak super działają to może jest w tym jakiś sens? Link Zgłoś
grorka Re: plastry na odchudzanie 18.01.12, 14:27 Pewnie to tak samo skuteczne jak plastry na palenie papierosów :/ moim zdaniem to lepiej jakaś dietka typu dukan, dieta36s czy cokolwiek innego duża dawka ruchu i brzuszek sam zniknie :] Link Zgłoś
Gość: bietka Re: plastry na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:56 Ho ,ho,ho ! Czegóż to ludzie nie wymyślą ! W wyobraźni mej widzę desperata z zaklejonymi " plastrem na odchudzanie" ustami :-I Chyba tylko taka forma zastosowania tegoż wynalazku jest skutecznym sposobem na chudnięcie. PS. Nie wierzę w żadne wspomagacze ani "cudowne środki". Jedynie ciężka praca i zbilansowana dieta mogą skutecznie pozbawić nadwagi!! Link Zgłoś
janfranco1 Re: plastry na odchudzanie 18.01.12, 23:56 Plastry na odchudzanie? Hmmm, to tak jakby leczyć oparzony palec bandażowaniem głowy Link Zgłoś
Gość: jankas Re: plastry na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 12:59 Na oczyszczanie z toksyn to są, a oczyszczanie pozwala organizmowi regulować wagę, więc można przyjac że są takie plastry! Link Zgłoś
magia44-net Re: plastry na odchudzanie 19.01.12, 08:36 Pewnie takie rewelacyjne jak plastry na rzucenie palenia papierosow i te inne wspomagacze odchudzajace po ktorych jest pewny efekt jo-jo:) A jak chcesz schudnac to trzeba miec silna wole zalozyc sobie cel i isc w tym kierunku:) Mi na razie sie udaje :) Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: plastry na odchudzanie 23.03.12, 14:27 Sciema jest wszystko poza naturalnym oczyszczeniem organizmu, zbilansowana dieta i ruchem. Istnieja oczywiscie srodki, ktore wspomagaja to i owo ale podstawa jest zmiana trybu zycia a nie cudowne tabletki i inne wynalazki. Link Zgłoś
emilia.gnybek-ciosek Re: plastry na odchudzanie 29.03.12, 14:47 Nie należy oczekiwać, że suplementy, plastry czy innego rodzaju "wspomagacze" odchudzania nagle, bez żadnego zaangażowania z naszej strony, sprawią, że schudniemy. Dieta i ruch to podstawa w procesie zmniejszania masy ciała. Warto również mieć na uwadze, że zmiana nawyków żywieniowych na prawidłowe oraz aktywność fizyczna, pozwalają nie tylko schudnąć, ale też zyskać zdrowie. Zachęcam do sięgnięcia po poniższą publikację. Wspomaganie diety Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: plastry na odchudzanie IP: *.ennet.pl 01.04.12, 13:00 Plastry na odchudzanie na pewno pomogą ale...jeśli zaklei się nimi sobie usta :-) A tak na marginesie - NIE MA tabletek na odchudzanie. Gdyby je ktoś wynalazł - dostałby Nobla. Odchudzić się?Tak,przez odpowiednie odżywianie i ruch,ruch i jeszcze raz ruch. Wiem to po sobie. Link Zgłoś
aeb456 Re: plastry na odchudzanie 20.07.12, 14:52 To ściema. Wszystko po to żeby nas naciągnąć. Zastanówcie się, w jaki sposób jakiś tam plaster może nam pomóc się odchudzić - to przecież nierealne. Nie wierzmy w takie bzdury. Link Zgłoś
Gość: Dietetyk Alicja Re: plastry na odchudzanie IP: *.centertel.pl 06.08.12, 13:57 Witam, Jestem dyplomowaną dietetyczką, specjalizuję się w ukladaniu diet i planów żywieniowych oraz w analizie skladu ciała. Z doswiadczenia ze współpracy z moimi pacjentkami wiem, że jedyną dlugotrwała i efektywną metodą na pozbycie się zbędnych kilogamów jest jednak współpraca z profesjonalnym dietetykiem.Oprocz porad w gabinecie udzielam również pomocy drogą internetową. Aby uzyskać więcej szczegółów zapraszam serdecznie do napisania maila: mobilny.dietetyk@gmail.com Pozdrawiam, Alicja. Link Zgłoś