IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 10:30
Chcesz odzyskać idealną masę ciała, być w dobrej formie i długo cieszy się zdrowiem? Stworzę dla Ciebie idealną dietę dopasowaną do Twoich przyzwyczajeń żywieniowych oraz trybu życia

Absolwentka studiów magisterskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, specjalność dietetyka zajmie się ułożeniem indywidualnego planu żywieniowego dopasowanego do Twoich potrzeb. Specjalizuję się zarówno w dietach odchudzających, jak i w dopasowywaniu diety dla osób chorych na wszelkiego rodzaju schorzenia, które wymagają odpowiedniej opieki dietetycznej.

Kontakt: agnesssic @ tlen.pl
Obserwuj wątek
    • aniapis24 Re: Dietetyk 04.08.13, 20:10
      Proponuje świetną babke Dr n. farm. Annę Sedziak. Jest dietetykiem z doświadczeniem dobra w problemach klinicznych, świetna w odchudzaniu. Nie daje diet spod stołu tylko dopasowane do potrzeby. Chudlam a jadłem więcej niż normalnie, nie chodziłam glodna. Mam 15kg mniej bez bólu. Jej namiary to 696312437 strona: moj -Dietetyk.pl . Z tego co wiem przyjmuje w Poznaniu i Rokietnicy ale można też współpracować drogą elektroniczną (maile)
      • grazkavita Re: Dietetyk 05.08.13, 09:20
        Obydwie Panie zapraszam do współpracy.Jestem biologiem , która założyła poradnię ochrony zdrowia i dobrego samopoczucia: Moja Harmonię (www. mojaharmonia.pl). Moim zdaniem odchudzanie nie jest tylko i wyłącznie sprawa diety, ale również ćwiczeń fizycznych, dobrej motywacji, a także właściwego zarządzania swoim czasem...
        • Gość: Zosia Re: Dietetyk IP: *.147.146.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 16:25
          Polecam Centrum Dietetyczne dla Dzieci i Dorosłych. Zgubiłam 12kg bez wysiłku i wyrzeczeń a mojej przypadłości jest to bardzo trudna sprawa. Poleciła mi ją koleżanka której córka jest pod stała kontrolą poradni, i nie żałuje. Bardzo kontaktowa, rzetelna, profesjonalna porada, jadłospis wg. mojego gustu kulinarnego i możliwości finansowych, prosty łatwy.
          Adres www.facebook.com/dcdpoznan. Telefon 660-122-665. Z tego co wiem przyjmuje i w Poznaniu i w centrum medycznym w Komornikach również.Najlepiej zadzwonić i zapytać.
          • Gość: Jowita Re: Dietetyk IP: *.147.146.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 16:29
            JA TEŻ POTWIERDZAM I POLECAM panią Beatę z Centrum . Zawsze do dyspozycji pacjenta. Przemiła osoba i baaardzo profesjonalna. Cierpię na PCOS, myślałam że nie ma dla mnie już ratunku, ale się myliłam , też dostałam namiar od koleżanki:)
            • kasia2-6 Re: Dietetyk 09.08.13, 18:07
              Polecam panią dietetyk z Centrum Dietetycznego z Poznania.
              Mam niedoczynnośc tarczycy , trudno zrzucić mi było kilogramy, ale ... znalazła się w koncu odpowiedzialna i madra osoba która wzięła się za mnie ... pełna mobilizacja, nie odpuszcza i nie ma zmiłuj ale efekt jest super udało mi się zrzucić już 9kg a to dopiero początek.
              Jakby co podaję numer 660-122-665. Nie pamiętam cennika niestety.
              www.facebook.com/dcdpoznan poczytajcie sobie o niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka