Dodaj do ulubionych

van koppen & van eijk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:59
czy ktos zna moze firme van koppen & van eijk? to firma oferujaca posrednictwo
pracy do holandii?? bardzo prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: van koppen & van eijk IP: 82.160.255.* 18.09.06, 17:17
      ja znam bylem z ta firmą i robi straszną lipe lepiej trzymac sie od nich
      zdaleka. miesiecznie 110 godzin pracy niskie stawki oplaty za wszystko i karne
      powroty do polski za wlasną kase jak niejestes im potrzebny.
      • Gość: Lorenzo Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:10
        Potwierdzam, firma nierzetelna , powiedziłabym dosadniej : złodzieje!
        Szkoda czasu, kasy i nerwów, nie polecam!!!!!!!
        • Gość: danielito Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:55
          panowie którzy sie wypowiedzieli na temat tej firmy prosilbym o odezwanie sie
          na moje gg1420278 mialbym kilka pytan bo wybieram sie z nimi ale po waszych
          opiniach juz nie najlepiej o nich sadze. czesto jestem na gg niewidoczy wiec
          prosze pisac tak czy inaczej. pozdrawiam
          • Gość: danielito Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:39
            witam ponownie.jest kilka zlych opini na temat tej firmy ale tez wiem ze kilka
            osób zostalo zwolnionych dyscyplinarnie z pewnych powodów nie bede pisal tu z
            jakich i wydaje misie ze ci panowie sa z tego grona;) troche wiecej odwagi ja
            jade z nimi napisze kiedys jak jest faktycznie;)
            • Gość: neszka Re: van koppen & van eijk IP: *.upc-h.chello.nl 07.10.06, 17:30
              Nie polecam. jestem juz miesiac: malo godzin, oplaty , o ktorych nikt w Polsce
              nie mowil, kosztow ubezpieczenia mialam nie odczuc, bo mialy byc miedzy brutto
              a netto. tymczasem na miejscu okazalo, ze mi je odciagaja z tego co zarabiam na
              czysto = koszty energii, ktore mialy sie miescic w kosztach mieszkania. tym
              samym mialam na wejscie niespodzianke - 20 euro dodatkowych kosztow na tydzien.
              w jednym miejscu skoczyla sie praca i czekam na cos nowego. Nie wiadomo, czy
              doczekam sie do poniedzialku.LIPA!!!WIELKA LIPA. A koledzy,ktorzy sa tu od
              marca, od maja nie dostaja rozliczen...zdarzaja sie tez"niedopatrzenia' w
              wyplatach.....NIE POLECAM...
    • Gość: ktos Re: van koppen & van eijk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:13
      Moze najpierw osoby ktore zostaly zwolnione dyscyplinarnie pochwala sie
      dlaczego do tego doszlo a potem wypowiadaja sie,ja pracuje rowniez w tej firmie
      i jakos nie mam powodow do narzekan wrecz przeciwnie jestem zadowolony
      • mysiax Re: van koppen & van eijk 24.10.06, 15:02
        gdybys mogł to napisz mi ile czasu czekałes na pozwolenie na prace z tej firmy?
        pozdrawiam
    • Gość: marek 1987 Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:39
      hej wlasnie dzwonil kumpel ze go zwolnili za prace poniewaz upomnial sie o jeden
      dzien wolnego zeby chociaz moc zakupy zrobic oni chyba mysla ze polacy to roboty
      dziennie po 12 godzin beda robic, spia na podlodze bez ogrzewania i w dodatku
      wyplata raz w miesiacu na polskie konto... beznadzieja! nikomu nie polecam.
      • Gość: Bizon Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:15
        Cześc marek ,a co robił tam twój kumpel? w jakiej miejcsowości tam był?też
        planowałem wybrać się przez tą firmę.co prawda obecnie szukam pracy przegląda
        tych pośredników i czytam opinie.napisz coć więcej o tej firmie możesz pisać na
        mojego e-mail;kustra1@interia.pl
        nara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka