Gość: kasia8811 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:59 czy ktos zna moze firme van koppen & van eijk? to firma oferujaca posrednictwo pracy do holandii?? bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: van koppen & van eijk IP: 82.160.255.* 18.09.06, 17:17 ja znam bylem z ta firmą i robi straszną lipe lepiej trzymac sie od nich zdaleka. miesiecznie 110 godzin pracy niskie stawki oplaty za wszystko i karne powroty do polski za wlasną kase jak niejestes im potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:10 Potwierdzam, firma nierzetelna , powiedziłabym dosadniej : złodzieje! Szkoda czasu, kasy i nerwów, nie polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielito Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:55 panowie którzy sie wypowiedzieli na temat tej firmy prosilbym o odezwanie sie na moje gg1420278 mialbym kilka pytan bo wybieram sie z nimi ale po waszych opiniach juz nie najlepiej o nich sadze. czesto jestem na gg niewidoczy wiec prosze pisac tak czy inaczej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielito Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:39 witam ponownie.jest kilka zlych opini na temat tej firmy ale tez wiem ze kilka osób zostalo zwolnionych dyscyplinarnie z pewnych powodów nie bede pisal tu z jakich i wydaje misie ze ci panowie sa z tego grona;) troche wiecej odwagi ja jade z nimi napisze kiedys jak jest faktycznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neszka Re: van koppen & van eijk IP: *.upc-h.chello.nl 07.10.06, 17:30 Nie polecam. jestem juz miesiac: malo godzin, oplaty , o ktorych nikt w Polsce nie mowil, kosztow ubezpieczenia mialam nie odczuc, bo mialy byc miedzy brutto a netto. tymczasem na miejscu okazalo, ze mi je odciagaja z tego co zarabiam na czysto = koszty energii, ktore mialy sie miescic w kosztach mieszkania. tym samym mialam na wejscie niespodzianke - 20 euro dodatkowych kosztow na tydzien. w jednym miejscu skoczyla sie praca i czekam na cos nowego. Nie wiadomo, czy doczekam sie do poniedzialku.LIPA!!!WIELKA LIPA. A koledzy,ktorzy sa tu od marca, od maja nie dostaja rozliczen...zdarzaja sie tez"niedopatrzenia' w wyplatach.....NIE POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: van koppen & van eijk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:13 Moze najpierw osoby ktore zostaly zwolnione dyscyplinarnie pochwala sie dlaczego do tego doszlo a potem wypowiadaja sie,ja pracuje rowniez w tej firmie i jakos nie mam powodow do narzekan wrecz przeciwnie jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
mysiax Re: van koppen & van eijk 24.10.06, 15:02 gdybys mogł to napisz mi ile czasu czekałes na pozwolenie na prace z tej firmy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek 1987 Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:39 hej wlasnie dzwonil kumpel ze go zwolnili za prace poniewaz upomnial sie o jeden dzien wolnego zeby chociaz moc zakupy zrobic oni chyba mysla ze polacy to roboty dziennie po 12 godzin beda robic, spia na podlodze bez ogrzewania i w dodatku wyplata raz w miesiacu na polskie konto... beznadzieja! nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: van koppen & van eijk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:15 Cześc marek ,a co robił tam twój kumpel? w jakiej miejcsowości tam był?też planowałem wybrać się przez tą firmę.co prawda obecnie szukam pracy przegląda tych pośredników i czytam opinie.napisz coć więcej o tej firmie możesz pisać na mojego e-mail;kustra1@interia.pl nara. Odpowiedz Link Zgłoś