stasi1 11.04.10, 17:54 ZWiem że kobiet nie pyta się o wiek ale w końcu ile ona miała lat? Tutaj jest że urodziła się w r.1950 aq pod zdjęciem jest że w 1943? wyborcza.pl/1,75402,7754440,Maria_Kaczynska__ur__1950_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka7k Re: Maria Kaczyńska 11.04.10, 17:58 wiki podaję również dwie daty urodzenia: pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Kaczy%C5%84ska pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 na pewno jakby się kto mnie spytał 11.04.10, 20:22 to powiedziałbym że Maria była starsza o te 6 lat. Chociaż na początku jak Lech został prezydentem to się mówilo ze ma tyle samo. Wczoraj przez cały dzień widziałem tą datę 1950. Nawet sie dziwiłem. I dzisiaj znajomy pokazał mi wydrukowaną tą strone co przedstawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to akurat tak samo 11.04.10, 21:33 jak w wikipedi co napisała Agnieszka. Zresztą skoro Polacy nie wiedzą ile lat miała żona prezydenta to o cóż można winić innych? Odpowiedz Link Zgłoś
z_swiatczak bardzo smutne jest to,że manipulowano wiekiem 11.04.10, 22:06 bardzo smutne jest to,że manipulowano wiekiem wspaniałej kobiety dla celów politycznych i po jej tragicznej śmierci to kłamstwo wciąż wypływa... Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra A tutaj nieprawda na stronie prezydenckiej 11.04.10, 21:56 lechkaczynski.pl/rodzina.php Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale tam w aktualnościach jest 12.04.10, 22:02 że zrezygnuje z członkowstwa w PiS jak zostanie prezydentem. Więc to wieki temu było, więc nic dziwnego że nie prawdziwy wiek podali Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: ale tam w aktualnościach jest 13.04.10, 05:04 Zwroc uwage na roznice wieku, tam podana. Teraz sprawdz daty ich urodzin. Wniosek? Na oficjalnej stronie prezydenta zamieszczono klamstwa. I sa tam, co uragajace honorowi M. Kaczynskiej, do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 wiem, zauważyłem to 13.04.10, 13:23 Ale chodziło mi o to że to chyba nie aktualna strona prezydenta. Jest tam podane w aktualnościach że kaczyński wygrał z tuskiem, Może to była strona kandydata na prezydenta? Inna sprawa że to było kłamstwo, ale kandydata. A tak w ogóle to już wyborcza poprawiła datę urodzenia. Ciekawe czy w wiki zmienią? Odpowiedz Link Zgłoś
acer100 Re: Maria Kaczyńska 12.04.10, 22:17 Miała 67 lat,była dużo starsza od męża.Kłamstwo odnosnie daty jej urodzin powstało z okazji poprzednich wyborów prezydenckich.Jej kolezanki ze studiów zwróciły na ten fałsz uwagę ,nie wiem czym podanie błędnej daty urodzin było podyktowane,może próżnością? Odpowiedz Link Zgłoś
z_swiatczak żal, że pozwoliła PISowi na szarganie swojego 12.04.10, 22:25 żal, że pozwoliła PISowi na szarganie swojego życiorysu! A dla innych przestroga-nie ma rzeczy tabu dla PISu. Widać to zresztą w ostatnich wypowiedziach Kurskiego, Girzyńskiego, Górskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
krotny12 Maria Kaczyńska ur 21.08.1943 13.04.10, 06:13 Maria Kaczyńska, ur. 21 sierpnia 1943 w Machowie. Ukończyła szkołę podstawową i liceum ogólnokształcące w Rabce-Zdroju. Jest absolwentką handlu zagranicznego w Wyższej Szkole Ekonomicznej w Sopocie. Następnie pracowała w Instytucie Morskim w Gdańsku. W 1978 r. wyszła za mąż za Lecha Kaczyńskiego, obecnego prezydenta RP. W 1980 roku urodziła jedyną córkę - Martę. www.youtube.com/watch?v=sfAxGgHAUy8 Odpowiedz Link Zgłoś