Dodaj do ulubionych

Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-)

27.05.10, 21:23
Czując zapotrzebowanie szerokiej grupy społecznej na dowody, że katastrofa
była wynikiem zamachu - postanowiłam takie dowody zrobić... tfu!
cholewcia! literówka! Jak to się człowiek zawsze wygada z tego co myśli. Miało
być "zdobyć za cenę wielkiej odwagi i poświęcenia".

Oto obiecane dowody,proszę oglądać bardzo uważnie, bo dobry snajper umie się
ukryć przed ludzkim wzrokiem ;-)

state.blox.pl/resource/ubijaj1.jpeg
state.blox.pl/resource/ubijaj3.jpeg
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:10
      state.of.independence,czy ten oszolom moze byc?
      forum.gazeta.pl/forum/w,1157,112105248,112107070,Re_Jakie_preparowanie.html
      • state.of.independence Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:13
        Igor, katastrofa! Flying się rozmnożył i są teraz dwa: jeden z kreską w nicku
        po środku a drugi z kreską na dole! Mam nadzieję, że jeden drugiego zaraz ubije
        tuda, bo jak my sobie z dwoma poradzimy!
        • igor_uk Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:19
          Nie martw sie,jeden z nich jest sterowany.
          • state.of.independence Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:22
            No nie wiem, może sterowany radiem. Tylko ja się zastanawiam jak to dalej będzie
            z forum: najpierw jeden latający, teraz drugi (albo druga). Jak się tak mnożyć
            będą dalej to wkrótce jeszcze ze dwa następne się pojawią. Trzeba będzie jakiś
            lep na muchy albo coś w tym stylu na forum powiesić.
          • madameblanka Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:24

no juz mówiłam w innym wątku że gadacie nie z tym co trza, ty tez Igor w swoim
            wątku o oszołomach, odpisujesz nie temu flyingowi:)

treść postów mnie zaniepokoiła /tak nie pisze nasz Flying/ i po chwili patrze
            inne nicki, lekko inne - ale inne.
            • state.of.independence Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:27
              No toż napisałam na tamtym wątku jak się z flyinga-chłopa zrobił flying-baba.
              Kreseczka opadła! Matko święta, czy jest na to jakieś lekarstwo, chyba ten drugi
              flying gorszy niż pierwszy!
              • madameblanka Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:29

no pewnie że inny, to nie te teksty jakimi sypie nasz flying:) Nasz flying
                jeszcze trzyma sie meritum, a ten produkuje jakis bełkot....
                • state.of.independence Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:32
                  Propozycja: olewamy klona i nie odpisujemy. Kto się wyłamie więcej niż 3 razy
                  dziennie zostaje wylany z naszej bandy.
                • flying_mind Re: Tuda i siuda ubijała ta paskuda :-) 27.05.10, 23:33
                  madameblanka,wybacz mnie,ale ty rowniez jestes kacapska szpionka.To ty mnie
                  zarzucasz belkot,jak sama dwoch zdan w jezyku japonskim skleic nie potrafisz.

P.S.I co,nie jestem merytoryczna?
        • jot9 Dwa flyingi 27.05.10, 23:22
          state.of.independence napisała:

> Igor, katastrofa! Flying się rozmnożył i są teraz dwa: jeden z kreską w nicku
          > po środku a drugi z kreską na dole!

Ano właśnie tak mi się wydawało, że to podróba jakaś... Więc może ten pierwszy
          faktycznie odszedł (a pozostał drugi).
          • state.of.independence Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:25
            Jak wróci ten pierwszy, to albo łeb rozwali temu drugiemu, albo się dobiorą do
            pary i rozmnożą. Ale swoją drogą to ja się na flyingach nie za bardzo znam i nie
            wiem jak tam z nimi jest.
            • jot9 Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:26
              Pierwszy to transwestyta (był kobietą, stał się mężczyzną) a drugi to chyba
              kobieta. Ale pewny nie jestem, nie miałem przyjemności (a na siłę też nic).
              • state.of.independence Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:31
                A jaka to przyjemność? Słowo daję, po lep na muchy jutro pójdę i na forum u góry
                przyszpilę ;-p
              • flying_mind Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:31
                jot9,kochany,o czym ty gadasz?Co na sile? ty tylko daj znac,a ja juz....ufff
                znow musze zmienic majtki.
                • jot9 ja ją lubię 27.05.10, 23:36
                  flying_mind napisała:

> jot9,kochany,o czym ty gadasz?Co na sile? ty tylko daj znac,a ja juz....ufff
                  znow musze zmienic majtki.

No cóż. Ja jednak wolę zdecydowanie tę wersję flying :)
                  • jot9 aczkolwiek 27.05.10, 23:39
                    aczkolwiek nie jestem pewny, czy z tym flyingiem nie zadawałem się już wcześniej
                    (i było sympatycznie).

Ale to niech będzie moja słodka tajemnica :)
                    • flying_mind Re: aczkolwiek 27.05.10, 23:41
                      jot9 napisał:"Ale to niech będzie moja słodka tajemnica"

To bedzie NASZA tajemnica.
                    • state.of.independence Re: aczkolwiek 27.05.10, 23:41
                      No, ładne kochanki sobie na forum sprowadzasz, nie ma co ;-ppp
                      • igor_uk Re: aczkolwiek 27.05.10, 23:43
                        state.of.independence,niech mu bedzie.przeciez nie jestes sama tu,przeciez
                        jestem jesze JA.
                        • state.of.independence Re: aczkolwiek 27.05.10, 23:53
                          Ale wiesz co, coś Ci się to JA strasznie pogrubiło i nie wiem od czego.
                          Czyżby kaczka po smoleńsku na kolację?

Tak się zastanawiam (mnie się też różne teorie udzielają) czy ten drugi flying
                          to przypadkiem nie Beti? Niezłe by to było, he he :-)
                          • igor_uk Re: aczkolwiek 27.05.10, 23:58
                            S.O.I.,moje JA,to nic w porownaniu z moja pomyslowoscia do robienia kawalow.
                            • state.of.independence Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:06
                              No nie mów, że ten drugi flying to Ty. Łeb bym za to urwała. Ale wiesz co, to
                              jest bardzo możliwe. Waszmość za spokojny byłeś na widok tego osobnika :-)
                              • igor_uk Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:10
                                state.of.independence,za co leb urywac? to byla twoja sugestia.
                                • state.of.independence Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:17
                                  Jaka moja sugestia? Ja Ci kazałam jakieś głupoty wymyślać?
                                  • igor_uk Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:23
                                    Ty napisala
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,1157,112103246,112104524,Re_Apel_do_oszolomow_.html
                                    Ale co masz przeciw temu?
                                    • state.of.independence Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:27
                                      Na tym wątku miałeś się udzielać, na tym! I to jako ekspert, nie jako
                                      transwestyta ;-ppp
                                      • igor_uk Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:31
                                        S.O.I. ty napisala :""albo już nie wiem kto"",ja to wlasnie i pomyslalem o
                                        flyyingie_transwescicie.
                                        A tak naprawda,wszystkiemu winien ten barabara,zobaczyw jego watek,pomyslalem,ze
                                        to twoje dzielo I a bylo to bardzo prawdopodobne) i dla tego aktywnie zaczal
                                        udzielac sie tam.
                                        • state.of.independence Re: aczkolwiek 28.05.10, 00:35
                                          Igor, co było prawdopodobne? Że mi już do reszty na mózg padło? A po co ja bym
                                          miała drugi wątek o tym samym tworzyć? Jakby nikt się nie wpisał to i tak bym go
                                          jakoś do góry podciągnęła za kilka godzin, choćby wklejając kolejny "dowód".
                  • flying_mind mnie wszysci lubia. 27.05.10, 23:40
                    jot9,widac,ze ty znasz sie na kobietach.
          • igor_uk Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:29
            Ja tak mysle,ze ten drugi flying,jest tylko dorazny,jest jednorazowy na jeden
            watek.chociaz trzeba przyznac,zaczynam lubic ta flying_mind. S.O.I. ty chciala
            cos ekstra,nic lepszego do glowy mnie nie przyszlo.Ale ty rowniez cos
            przeskrobala,z tym barubara.
            • state.of.independence Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:35
              No właśnie, że nic nie przeskrobałam z żadnym barubara czy jak mu tam. Jeśli to
              jakiś klon, to pewnie to robota drugiego flyinga.
              • igor_uk Re: Dwa flyingi 27.05.10, 23:54
                state.of.independence,wiem na 100% ,ze zadne mindy do tego reke nie
                przelozyli,to znaczy wiem za tego drugiego.A ty naprawda nic nie wiesz na ten
                temat? mnie wydawalo sie,ze cos musisz o tym wiedziec.Tak by to pasowalo do
                mojej wizji ciebie.
                • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:04
                  Ja nie wiem, co by Tobie pasowało do wizji mnie, ale jeśli potrafię pisać z
                  dwóch nicków równocześnie (np. godz 22:22)

forum.gazeta.pl/forum/w,1157,112105248,112106736,Re_Niewazne_czyje_to_dowody.html
                  forum.gazeta.pl/forum/w,1157,112105248,112106705,Jakie_fotomontaze_.html
                  lub przelogowywać się co minutę między jednym nickiem a drugim i niczego nie
                  popierniczyć (dobrze sobie obejrzyj godziny i minuty wpisów) to jestem większym
                  "miszczem" niż myślałam.
                  • flying_mind Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:08
                    To zaden problem
                  • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:09
                    zaden.
                    • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:12
                      rzeczewiscie jest z tym problem.Ale w takim razie,kto posluzyl sie twoimi
                      "dowodami"?
                    • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:15
                      Miszczu, przy takich krótkich wypowiedziach to żaden problem. To mi teraz napisz
                      z dwóch nicków długie wypowiedzi i zrób tak, żeby były wysłane o dokładnie tej
                      samej godzinie :-)

Po drugie, jest na forum wyszukiwarka, możesz sobie sprawdzić, że to baru... czy
                      coś tam to nie jest produkcja na potrzeby jednego wątku, bo się ze dwa tygodnie
                      temu pojawiło, choć niewiele napłodziło:
                      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si(similarity).documentVector=&s.si(similarity).similarType=refine&s.si(navigation).navigationEnabled=true&s.si(navigation).breadcrumbs=&s.sm.query=&s.sm.forumXx=1157&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=borubar_perejro&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10

W razie dalszych wątpliwości skontaktuj się z administratorem w celu porównania IP.
                      • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:16
                        Link z wynikami wyszukiwania mi nie wyszedł :-(
                        Mniejsza z tym, niewiele roboty z wyszukaniem tego osobnika.
                      • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:19
                        A szkoda,ze to nie ty.Dla robienia jaj,mnie to bardzo pasowalo.Ale czemu ty tak
                        na powaznie to wszystko potraktowala?
                        • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:25
                          No to zadałeś pytanie na które wolałbyś nie znać odpowiedzi. A odpowiedź zawiera
                          się pomiędzy: "bo nie lubię jak się mnie bierze za osobę bardziej popierniczoną
                          niż jestem" po "bo mnie wkur...łeś tym wmawianiem mi, że zrobiłam coś czego nie
                          zrobiłam".
                        • polski_amstaf Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:34
                          A może komunikacja między załogą wyglądała tak:
                          vimeo.com/8666995
                          A zamach to ruscy zrobili, tak czy siak.
                          Mołodież Sowietskiego Sojuza pozdrawlajet mołodież wsiewo mira:)

Posdroofka
                • joanna_on-line Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:19
                  igor_uk napisał:

> state.of.independence,wiem na 100% ,ze zadne mindy do tego reke nie
                  > przelozyli,to znaczy wiem za tego drugiego.A ty naprawda nic nie wiesz na ten
                  > temat? mnie wydawalo sie,ze cos musisz o tym wiedziec.Tak by to pasowalo do
                  > mojej wizji ciebie.

Igorku a może przestań się wygłupiać! :D :D :D

hehe język polski nie jest taki łatwy, n'est-ce pas?
                  • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:25
                    joanna_on-line ,a CO INEGO NAM POZOSTALO SIE.Przeciez wiemy juz wystarczajaco
                    duzo,,raczej nic nowego nie dowiemy sie,chyba ze sami zaczniemy produkowac fakty
                    i dowody.
                    • joanna_on-line Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:30
                      igor_uk napisał:

> joanna_on-line ,a CO INEGO NAM POZOSTALO SIE.Przeciez wiemy juz wystarczajaco
                      > duzo,,raczej nic nowego nie dowiemy sie,chyba ze sami zaczniemy produkowac
                      fakty i dowody.

no ok fakty, ok dowody, ale żeby zaraz flyingi :(

a propos pozostało jeszcze kilka znaków przestankowych do wykorzystania -
                      proponuję kropkę, dwie kropki, dwa myślniki, dwa podkreślniki itd. itp. ;)))
                      • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:36
                        Nieeee! Jak się flyingi rozmnożą to je wszystkie poubijam.
                    • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:30
                      No to ja wyprodukowałam (kradnąc cudze fotki z sieci) i mało, że mnie potem
                      skradziono to co ja wcześniej ukradłam to mi Igor jeszcze zarzuca, że ukradłam
                      sama sobie, cholera :-(
                      • joanna_on-line Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:33
                        state.of.independence napisała:

> No to ja wyprodukowałam (kradnąc cudze fotki z sieci) i mało, że mnie potem
                        skradziono to co ja wcześniej ukradłam to mi Igor jeszcze zarzuca, że ukradłam
                        sama sobie, cholera :-(

>
                        spox - Igorek zaczął się baaardzo nudzić hehe w naszym towarzystwie, więc
                        musiał, po prostu musiał pogadać z kimś na swoim poziomie ;)))
                        • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:41
                          W zadnym wypadku z wami mnie nie nudzi sie.Bylo fajnie,oprocz tego,ze to
                          barabaru wpiepszyl sie ze swoim watkiem.
                          • state.of.independence Oj, Igor, Igor,,, 28.05.10, 01:02
                            Masz u mnie przez najbliższe 24 godziny przesrane. Może się i wpieprzył, ale z
                            dostarczonych mi niedawno tajnych dokumentów wynika, że Ty popsułeś sprawę do
                            reszty. Bo zgłupiałam raz jak tego baru-coś tam zobaczyłam, a zgłupiałam
                            pięciokrotnie jak poczytałam waszą dyskusję. Szkoda gadać i tyle :-(
                      • igor_uk Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:35
                        state.of.independence ,kochana,ja nic cie nie zarzucam,dla mnie to tylko
                        wygladalo na zarabiscie dobrze przez ciebie zrobiona prowokacje. Ale damy temu
                        spokoj.mnie osobiscie spodobalo sie byc flyingiem_kobieta.mozno na wszystkim
                        ublizac i nikt nie napisze,ze jestm chamem i meskim szowinistem (he,he).
                        • state.of.independence Re: Dwa flyingi 28.05.10, 00:44
                          Igor, ze mnie taka prowokatorka jak z koziej dupy trąba i tyle w tym temacie.
                          • polski_amstaf Re: Dwa flyingi 28.05.10, 01:16
                            Witam,
                            a ja mam taki scenariusz:
                            JarKacz dzwoni do Łukaszenki: ty, moj lubyj towariszcz, możesz ty tuman w
                            Somlenskie sdiełat..
                            Płocho, płocho, no my wsiech ubiem "tuda"

Posdroofka
                        • polski_amstaf Re: Dwa flyingi 28.05.10, 02:15
                          Widzisz sam, piękny JĘZYK ROSYJSKI, sprowadza (wg. speców na forum) się do
                          ubijania tuda.

Posdroofka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka