Dodaj do ulubionych

Apel do załogi

12.06.10, 14:31
Mam oczywiście na myśli dzielną załogę Grzecha, która na wszelkich możliwych forach wspiera oficjalną linię Partii w sprawie katastrofy. Apel do was, moi drodzy obszczekiwacze i powarkiwacze, jest tutaj: wiadomosci.onet.pl/2183704,11,apel_rodzin_ofiar_katastrofy_tu-154,item.html

Zastosujecie się do apelu?
Chcę wam jeszcze przypomnieć, że J. Kaczyński nazwał niedawno sugestie, że za katastrofę odpowiada prezydent, skrajną podłością. Z tego wynika, że jesteście skrajnie podli :)
Obserwuj wątek
    • ziemski_mlynarz Re: Apel do załogi 12.06.10, 16:56
      Co, zatkało grzechowców?
      • zgred-zisko Re: Apel do załogi 12.06.10, 17:23
        No cóż? Powaliłeś wszystkich poziomem intelektualnym.
        • ziemski_mlynarz Re: Apel do załogi 12.06.10, 20:03
          Tu masz post na swoim poziomie :)

forum.gazeta.pl/forum/w,1157,112808621,112808621,List_otwarty_do_politykow_Pis_Rodziny_ofiar.html
      • ae911truthorg Re: Apel do załogi 12.06.10, 17:44
        Chyba nie sądziłeś, że ogór,klozet,tabularasa czy kwokx odpiszą ? Ich interesuje g i to co najmniej 100.
        • fox1984 Re: Apel do załogi 12.06.10, 18:09
          Jak mniema kwokx odnosi się do mojej skromnej osoby :]
          A więc drogi szanowny chamku i prostaczku z drogiej pisowskiej gawiedzi
          uprzejmie informuję Cię iż swoje zdanie w materii oskarżania załogi wyłożyłam
          dawno temu w bardzo jasny i przejrzysty sposób.
          Powtarzać po raz n-ty nie będę.
          Co zaś do słów Jaro, to powiem tyle.Z stenogramów jasno i wyraźnie wynika jakie
          było zdanie pana prezydenta w całej tej sprawie.
          Co zaś do cepesza.
          Chłopcze drogi, przestań przytaczać stare, z przed dwóch lat wypociny i maile bo
          mają się one w tej materii jak piernik do wiatraka.
          Szanuję i szanowałam w tej materii stanowisko córki pana Sariusza Skąpskiego i
          uważam, że ogólna gawiedź też powinna je szanować.
          • ae911truthorg Re: Apel do załogi 12.06.10, 18:59
            Jestem z polskiej gawiedzi podobnie jak sygnatariusze listu.
            Chamstwo i prostactwo jest bezpartyjne, ty jesteś potwierdzeniem, że więcej tego
            jest wśród zwolenników PO.
            Tak jak dzisiejsza wypowiedź premiera, nazywającego kłamcą JK.
            Na konferencji PiS udowodniono na przykładzie cytatów z programu PO 2007, że
            prywatyzacja szpitali to program PO pisany przez Bronka. Zaprzeczanie faktom i
            zarzucanie kłamstwa komuś kto
            podaje fakty, to jest chamstwo i prostactwo.
            • fox1984 Re: Apel do załogi 12.06.10, 19:28
              Szanowny sojuszniku kłamcy
              Przypominam Ci iż PiS "przed wyborami parlamentarnymi w 2007 roku sąd orzekł w
              trybie wyborczym, że w programie Platformy Obywatelskiej nie ma zapisanej
              prywatyzacji w służbie zdrowia.

Wniosek w trybie wyborczym przeciwko Komorowskiemu i komitetowi wyborczemu PO
              złożył wówczas PiS, który zarzucał politykowi Platformy, że mówi nieprawdę
              twierdząc, iż w programie jego partii nie ma mowy o prywatyzacji służby zdrowia."

Więc kto Twoim zdaniem jest prostakiem i chamem ?
    • kon_napoleona No sam musisz podgrzewać swoje wypocinki 12.06.10, 18:42
      , bo nikt na nie uwagi nie zwrócił, co?:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka