Dodaj do ulubionych

Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim

14.09.10, 16:38
Piszę "pisowiec", bo jest oczywiste, że każdy, kto nie wierzy Tusku - Putinu, to pisowiec i moher. ZAtem ów amerykański pisowiec i moher, który przy okazji jest też specjalistą od terroryzmu, twierdzi, że w dobie nowoczesnej technologii nie da się niczego ukryć. I że prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw. Jak widać, w USA też nie brakuje oszołomów.

wiadomosci.wp.pl/kat,9932,title,Nikt-nie-ukryje-przyczyn-tej-katastrofy,wid,12663493,wiadomosc_prasa.html
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 14.09.10, 16:49
      Niestety amerykanski konserwatywny ekspert od terroryzmu dal sie nabrac na "konserwatywna" wizytowke PiSsu. Nie znajac polskich realiow sceny politycznej wlazl w rzadkie gie i jeszcze o tym nie wie. Nalezaloby go powiadomic, ze ma do czynienia z bolszewicka partia, ktora dazy do przejecia wladzy droga puczu kurdupla i jego przybocznych lizydupcow.
    • igor_uk Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 14.09.10, 17:07
      Mama mia,czy ten przewodniczacy_po to kolejne wcielenie cepesza,czy innego a911costam?
      Juz na poczatku artykula (link podal autor watka) mozno przeczytac:
      "Oczywiście jeżeli Moskwa miałaby silne dowody na to, że nikt celowo nie spowodował tej katastrofy"
      Czyli, co by sie nie stalo na terenie Rosji,Moskwa MUSI dysponowac silnymi dowodami,ze to nie ona stoi za katastrofa. Jak by Rosja MIALA silne dowody na to,ze to nie ona stoi za katastrofa w Smolensku,to ja by pierwszy powiedzial -cos rodacy krecicie,widac ze przygotowali sie do wszystkiego. Dalej ,oczewiscie ,autor pisze tak,jak by o katastrofie dowiedzial sie wczoraj i to z "Naszego Dziennika". Komentowac szkoda czasu i wysilka. Oprocz jednego,co naprawda warto zacytowac:

"Myślę, że w XXI wieku nie da się niczego ukryć, szczególnie jeśli w sprawę było zaangażowanych wiele osób. Jest takie stare powiedzenie związane z amerykańskim światem przestępczym: „dwie osoby mogą zachować tajemnicę tylko wtedy, jeżeli jedna z nich nie żyje”.

To jedyne,co jest madre w tym artykule.
      • zaplutykarzelupa Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 14.09.10, 19:09
        Ha
        Amerykanie sie ruszyli poruszeni pewnie bezczelnoscia rosyjskiego sledztwa
        Oj zatrzesa sie moze portki pokemonskim petakom!
        • igor_uk Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 14.09.10, 19:23
          karzelek,to co ty napiales, to na serio? Czy tak ,dla jaj. Amerykanie maja tyle wlasnych klopotow,ze zwykly wypadek komunikacyjny oni nie beda stawic milowym kamieniem w swojej polityce zagranicznej. To ze tam znalazlo sie pare oszolomow,to tylko podtwierdza to co ja pisalem wczesniej-
          oszolomu nie maja narodowosci,oni maja fobii.
          pozdrawiam,nadal nie chcial by cie zaliczyc do oszolomow,takich jak ten gosc z dolu(he,he).
    • ae911truthorg Jak igorki 14.09.10, 19:10
      Naiwne to nadzieje, że Amerykanie wyjaśnią przyczyny katastrofy. 911 wyjaśniono, przy pomocy wiedzy podstawowej. Używanie "technologii XXI" wieku
      :) Kennedy się kłania. To wielka polityka, prawda nie mieści się w jej kanonie.
      • igor_uk Re: Jak igorki 14.09.10, 19:33
        ae911costam,a co igorki maja do tego? Widze,zreszta od dawna mnie twoj nicj to zdradzil,wierzysz w spiskowa historii dziejow.ja tam,pomimo ze nie jestem zwolennikiem Panamerykanizma,wiem,ze za zamachamu 11 wrzesnia nie stoja zadne amerykanskie sluzby specjalne,najwyzej przegapili przygotowania do zamachu,ale napewno nie organizowali go.
        ae911costam,ciezko cie zyc?wszedzie weszysz spiski i zmowy.Nie boisz sie pierdnac,a nuz ktos w tym momencie zapalke zapalona podniesie do twoje dupy?
        • zaplutykarzelupa Re: Jak igorki 14.09.10, 19:49
          Abstrahujac od spiskow i innych klotni mam techniczna uwage, ze spalanie pierdniec zapalka przystawiona do spodni jest zupelnie health and safety. (kolega w szkole to praktykowal)
          Poza tym jest to redukcja gazow cieplarnianych (chociaz nie wiem czy bardziej szkodliwy jest metan w atmosferze, czy CO2 plus H2O)
          Apeluje zatem o pierdzenie bez zadnych obaw, zreszta pan plemiel i pan prezydent czuwaja.
          • igor_uk Re: Jak igorki 14.09.10, 20:00
            karzelek,tak sadze,ze ae911costam powinien byc cie wdziecny,przynajmniej jedno, co od dzis moze robic bez obawy o wlasne zycie,to wlasnie -pierdziec.
            • zaplutykarzelupa Re: Jak igorki 14.09.10, 20:16
              Ja mysle (tak tak), ze gdyby wszyscy solidarnie z tego forum zamiast siedziec na necie zaczeli profesjonalnie pierdziec, to moznaby anulowac umowe gazowa z Rosja.
              Pierdzenie mogloby nas zaprowadzic w swietlana przyszlosc, w przeciwienstwie od mielenia jezorem po proznicy.
              • igor_uk Re: Jak igorki 14.09.10, 20:44
                zaplutykarzelupa napisał:

> Ja mysle (tak tak), <
                I za to,pomimo wszystko,lubie cie karzelek.Moze zle,napewno nie tak jak ja,ale jednak myslisz.ja to wiem.
                a co dotyczy twojej propozycji pierdziec w celu zaspokojenia potrzeb gazowych kraju,jestem za,poniewaz mieszkam gdzie indziej i ten smrod mnie nie dosiegnie.
        • qwakacz Re: Jak igorki 14.09.10, 22:42
          igor_uk napisał:

>.Nie boisz sie pierdnac,a nuz ktos w tym momencie zapalke zapalona podniesie do twoje dupy?

i co wtedy ? będzie ae...... z napędem rakietowym czy odrzutowym ?
          • igor_uk Re: Jak igorki 14.09.10, 23:21
            qwakacz,z ae911costam,zadnej rakiety nie bedzie,a tylko zwykla bomba gowniano-paliwowa.
      • marynica Re: Jak igorki 14.09.10, 23:53
        A kim był Lech Kaczyński, że warto było zawiązać międzynarodowy spisek w celu jego eliminacji? Papieżem? Prezydentem światowego mocarstwa? Kacykiem z bombą atomową? Czy prezydentem małego kraju o niewielkim znaczeniu? Prezydentem, który za kilka miesięcy miał stracić władzę w wyniku wyborów? Snucie tych spiskowych teorii uważam za przejaw pychy, która nasz kraj juz nie raz zaprowadziła na skraj przepaści.
    • kzet69 Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 15.09.10, 04:19
      przewodniczacy_po napisał:

> Piszę "pisowiec", bo jest oczywiste, że każdy, kto nie wierzy Tusku - Putinu, t
      > o pisowiec i moher. ZAtem ów amerykański pisowiec i moher, który przy okazji je
      > st też specjalistą od terroryzmu,

Chyba jako wieloletni i zagorzały przyjaciel i zwolennik IRA...
    • kzet69 Re: Amerykański pisowiec też nie wierzy ruskim 15.09.10, 04:23
      "Nie chciałbym kreślić tu wyraźnych analogii między obiema tragediami i twierdzić, że w obu wypadkach mieliśmy do czynienia z takim samym atakiem. Istnieją jednak pewne podobieństwa, choćby to, że zarówno 11 września, jak i 10 kwietnia zginęła bardzo duża liczba osób. Niezależnie więc od przyczyn, rezultat jest taki sam."

A to ci dopiero ekspercka wypowiedź....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka