20.09.11, 20:50
ej zuzka, jak ty nie przekonana - to ja tez ;-)
kiedyswa gadali o mgle :-)
www.youtube.com/watch?v=LQF8hsitxvY
Obserwuj wątek
    • zuzkazuzka111 Re: TMC 65 20.09.11, 22:10
      > ej zuzka, jak ty nie przekonana - to ja tez ;-)

:) gdyby po pół roku pokazali nagrania, tak jak obiecywali, gdyby Rosjanie przeprowadzili sekcje zwłok, gdyby w Polsce były oryginalne skrzynki, gdyby teorię o braku usterki wysnuto po przebadaniu wraku, no i wreszcie, gdyby obalenie teorii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia... to może miałabym inne zdanie na ten temat.
      Ale jak na razie nie wierzę w nic innego niż zamach.
      Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas.
      A Polaków chyba coś zamgliło na dobre.
      • calun_torunski zzuka pieknie wystawiona do sciny i baaaaach !! 21.09.11, 07:33
        super akcja !!!

> :) gdyby po pół roku pokazali nagrania, tak jak obiecywali,

to bys wymyslila, ze ci nagrania nie pasuja

> gdyby Rosjanie przeprowadzili sekcje zwłok,

to bys klepala, ze nieprawidlowo

> gdyby w Polsce były oryginalne skrzynki,

to bys twierdzial, ze nieoryginalne

> gdyby teorię o braku usterki wysnuto po przebadaniu wraku,

to bys pieklila sie, ze to niemowliwe (to akurat byloby uzasadnione - nie mozna na podstawie analizy szczatkow wykluczyc awarii)

> no i wreszcie, gdyby obalenie teorii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia...

slusznie - biorac pod uwage, ze 1 kwietnia jest przed 10 kwietnia

> to może miałabym inne zdanie na ten temat.

100% ze mialabys takie samo - zamach

> Ale jak na razie nie wierzę w nic innego niż zamach.

wiemy, wiemy

> Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio ustaw
        > ione, by zamglić co się chce na jakiś czas.

mgla byla widoczna na wysokosci znaczniej wiekszej niz 100 metrow i powierzchni znacznie wiekszej niz to moze wykonac 100 wozow z youtube i na ponad godzine wczesniej

> A Polaków chyba coś zamgliło na dobre.

zamach na polskie zoladki
        • don_eugenio Re: zzuka pieknie wystawiona do sciny i baaaaach 21.09.11, 16:57
          > Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio
          > ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas.

zuziu moja kochana :)
          gdyby nawet te urządzonka były w tym miejscu i pracowały(GDYBY) na pełną parę...to przecież wszyscy mówili o tej mgle:
          najpierw białoruskie służby lotnicze
          później rosyjskie służby lotnicze
          następnie kontroler na lotnisku w Smoleńsku
          i wreszcie koledzy piloci z JAKa.
          Zresztą sami piloci Tu-154M o nr 101 ,wiedzieli i zdawali sobie sprawę w co się pakują,
          słynne:to będzie...to MAKABRA będzie.
          To kogo w/g Ciebie moja droga Zuziu przymgliła ta mgła.
          -kontrolera
          -pilotów
          -czy dysponentów tego lotu ,dodatkowo przymglonych po spożywaniu małpek
          • calun_torunski zuzka dala podpowiedz - zamglilo-zemglilo ... 21.09.11, 18:41
            prezydent Kaczynski znany byl z niewyraznego mowienia i czesto wystepujacych problemow ze zroumieniem do sie do niego mowilo i tu zuzka wskazala prawdziwy trop - najprawdopod0bniej tak wygladala rozmowa w salonce:

ktos: Panie Przezydencie, strasznie sie zamglilo, nie mozemy ladowac
            Prezydent: wcale mnie nie zemglilo, ladujemy !!!

• don_eugenio Re: zuzka dala podpowiedz - zamglilo-zemglilo ... 21.09.11, 21:07
              > ktos: Panie Przezydencie, strasznie sie zamglilo, nie mozemy ladowac
              > Prezydent: wcale mnie nie zemglilo, ladujemy !!!

no właśnie ...
              a może Prezydent zrozumiał: zemdliło?
              znane były jego kłopoty jelitowe(tzw.sraczka) gdy brat mu dał ważne zadanie do wykonania.
      • echte.russische.spion Re: TMC 65 21.09.11, 08:01
        zuzkazuzka111 napisała:

> gdyby obalenie teo
        > rii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia... to może miałabym inne zdan
        > ie na ten temat

Paranoiczne urojenia to jeszcze nie jest TEORIA. Więc jaka teoria, taki termin.
      • absurdello ... gdyby piloci nie naciągali przepisów ... 21.09.11, 10:56
        albo chociał kulturalnie rozbili się w Polsce, to nikt by się nie dowiedział o TMC65 ... czyli winny jest producent, bo przecież tylko on jest zainteresowany reklamą tego urządzenia ...
        • arceli Re: ... gdyby piloci nie naciągali przepisów ... 21.09.11, 22:09
          ... toby byli żywymi zdrajcami.
          A tak to zostali pośmiertnie bohaterami.
      • arceli Re: TMC 65 21.09.11, 18:26
        "Wystarczą ze dwa odpowiednio ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas."

Ale co będzie wówczas z Białą Księgą Antoniego? Trzeba będzie rozdział pt. "Zbrodniczy Kontrolerzy Wprowadzają" zastąpić rozdziałem "Bohaterscy Kontrolerzy Ostrzegają". A tu już wszystko wydrukowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka