a74-7 20.09.11, 20:50 ej zuzka, jak ty nie przekonana - to ja tez ;-) kiedyswa gadali o mgle :-) www.youtube.com/watch?v=LQF8hsitxvY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzkazuzka111 Re: TMC 65 20.09.11, 22:10 > ej zuzka, jak ty nie przekonana - to ja tez ;-) :) gdyby po pół roku pokazali nagrania, tak jak obiecywali, gdyby Rosjanie przeprowadzili sekcje zwłok, gdyby w Polsce były oryginalne skrzynki, gdyby teorię o braku usterki wysnuto po przebadaniu wraku, no i wreszcie, gdyby obalenie teorii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia... to może miałabym inne zdanie na ten temat. Ale jak na razie nie wierzę w nic innego niż zamach. Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas. A Polaków chyba coś zamgliło na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski zzuka pieknie wystawiona do sciny i baaaaach !! 21.09.11, 07:33 super akcja !!! > :) gdyby po pół roku pokazali nagrania, tak jak obiecywali, to bys wymyslila, ze ci nagrania nie pasuja > gdyby Rosjanie przeprowadzili sekcje zwłok, to bys klepala, ze nieprawidlowo > gdyby w Polsce były oryginalne skrzynki, to bys twierdzial, ze nieoryginalne > gdyby teorię o braku usterki wysnuto po przebadaniu wraku, to bys pieklila sie, ze to niemowliwe (to akurat byloby uzasadnione - nie mozna na podstawie analizy szczatkow wykluczyc awarii) > no i wreszcie, gdyby obalenie teorii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia... slusznie - biorac pod uwage, ze 1 kwietnia jest przed 10 kwietnia > to może miałabym inne zdanie na ten temat. 100% ze mialabys takie samo - zamach > Ale jak na razie nie wierzę w nic innego niż zamach. wiemy, wiemy > Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio ustaw > ione, by zamglić co się chce na jakiś czas. mgla byla widoczna na wysokosci znaczniej wiekszej niz 100 metrow i powierzchni znacznie wiekszej niz to moze wykonac 100 wozow z youtube i na ponad godzine wczesniej > A Polaków chyba coś zamgliło na dobre. zamach na polskie zoladki Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: zzuka pieknie wystawiona do sciny i baaaaach 21.09.11, 16:57 > Gadaliśmy o mgle, to urządzonko już tu było. Wystarczą ze dwa odpowiednio > ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas. zuziu moja kochana :) gdyby nawet te urządzonka były w tym miejscu i pracowały(GDYBY) na pełną parę...to przecież wszyscy mówili o tej mgle: najpierw białoruskie służby lotnicze później rosyjskie służby lotnicze następnie kontroler na lotnisku w Smoleńsku i wreszcie koledzy piloci z JAKa. Zresztą sami piloci Tu-154M o nr 101 ,wiedzieli i zdawali sobie sprawę w co się pakują, słynne:to będzie...to MAKABRA będzie. To kogo w/g Ciebie moja droga Zuziu przymgliła ta mgła. -kontrolera -pilotów -czy dysponentów tego lotu ,dodatkowo przymglonych po spożywaniu małpek Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski zuzka dala podpowiedz - zamglilo-zemglilo ... 21.09.11, 18:41 prezydent Kaczynski znany byl z niewyraznego mowienia i czesto wystepujacych problemow ze zroumieniem do sie do niego mowilo i tu zuzka wskazala prawdziwy trop - najprawdopod0bniej tak wygladala rozmowa w salonce: ktos: Panie Przezydencie, strasznie sie zamglilo, nie mozemy ladowac Prezydent: wcale mnie nie zemglilo, ladujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: zuzka dala podpowiedz - zamglilo-zemglilo ... 21.09.11, 21:07 > ktos: Panie Przezydencie, strasznie sie zamglilo, nie mozemy ladowac > Prezydent: wcale mnie nie zemglilo, ladujemy !!! no właśnie ... a może Prezydent zrozumiał: zemdliło? znane były jego kłopoty jelitowe(tzw.sraczka) gdy brat mu dał ważne zadanie do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
echte.russische.spion Re: TMC 65 21.09.11, 08:01 zuzkazuzka111 napisała: > gdyby obalenie teo > rii zamachu nastąpiło w innym dniu niż 1 kwietnia... to może miałabym inne zdan > ie na ten temat Paranoiczne urojenia to jeszcze nie jest TEORIA. Więc jaka teoria, taki termin. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello ... gdyby piloci nie naciągali przepisów ... 21.09.11, 10:56 albo chociał kulturalnie rozbili się w Polsce, to nikt by się nie dowiedział o TMC65 ... czyli winny jest producent, bo przecież tylko on jest zainteresowany reklamą tego urządzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
arceli Re: ... gdyby piloci nie naciągali przepisów ... 21.09.11, 22:09 ... toby byli żywymi zdrajcami. A tak to zostali pośmiertnie bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
arceli Re: TMC 65 21.09.11, 18:26 "Wystarczą ze dwa odpowiednio ustawione, by zamglić co się chce na jakiś czas." Ale co będzie wówczas z Białą Księgą Antoniego? Trzeba będzie rozdział pt. "Zbrodniczy Kontrolerzy Wprowadzają" zastąpić rozdziałem "Bohaterscy Kontrolerzy Ostrzegają". A tu już wszystko wydrukowane. Odpowiedz Link Zgłoś