anwad 18.03.14, 10:12 Dlaczego się boicie paru dresiarzy z Rosji i dajecie się terroryzować? Czy potrzeba, żeby Wam zgwałcili żonę i córkę, zabili ojca, żebyście przestali się bać i zaczęli z bandytami walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Gołębica smolenska.. 18.03.14, 10:32 ...daje przyklad nieprzerwanie:Jakie spustoszenia w swiadomosci slabych osobnikow wyrzadzil PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 10:29 Fakt, Antoni jest niebezpieczny i niepoczytalny. Nie lekceważymy go, ale powiedzieć że się go boimy, to gruba przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 10:32 Wy Antoniego to akurat słusznie się boicie. Za nim stoją dzielni Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 11:10 ruszajcie zatem na Moskwę... w nieoznakowanych mundurach... Pod hasłem: my - batalion prawdy *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 11:16 A jak z tej perspektywy należałoby scharakteryzować nas?... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:58 anwad napisała: > Wy Antoniego to akurat słusznie się boicie. Za nim stoją dzielni Polacy. ci sami, co z nim schrzaniali spod Smoleńska? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p To Putin jest Polakiem? 18.03.14, 21:27 Do tego dzielnym? Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 11:00 Po odwadze sądząc, to Andzia musiała trochę tych gwałtów zaliczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 11:20 Przestań w końcu bredzić !!! Czy moderator jest - za przeproszeniem - ślepy ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Popierasz cenzurę? 18.03.14, 12:04 mila2712 napisała: > Przestań w końcu bredzić !!! > > Czy moderator jest - za przeproszeniem - ślepy ? Sugerujesz działania cenzorskie? Brawo, tak trzymać ! Cenzurowanie to najlepsza metoda do osiągnięcia jednomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Popierasz cenzurę? 18.03.14, 12:08 Cenzurowanie to najlepsza metoda do osiągnięcia jednomyślności. dokładnie ,kk od 2000 lat ją stosuje . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:09 remik.bz napisał: > mila2712 napisała: > > > Przestań w końcu bredzić !!! > > > > Czy moderator jest - za przeproszeniem - ślepy ? > > Sugerujesz działania cenzorskie? Brawo, tak trzymać ! Cenzurowanie to najlepsza > metoda do osiągnięcia jednomyślności. Bo tylko tak można określić to co napisała Awand Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:14 mila2712 napisała: > Bo tylko tak można określić to co napisała Awand No to określaj jak chcesz. Kto Ci broni? Mam nadzieję ,że Anwad w rewanżu nie będzie nawoływać do cenzurowania Twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:18 remik.bz napisał: > mila2712 napisała: > > > Bo tylko tak można określić to co napisała Awand > > No to określaj jak chcesz. Kto Ci broni? Mam nadzieję ,że Anwad w rewanżu nie b > ędzie nawoływać do cenzurowania Twoich postów. Ależ proszę bardzo niech nawołuje. Forumowicze sami ocenią kto pisze bzdury a kto nie. Masz jakiekolwiek wątpliwości, że ten wpis nie jest i..dio...ty...czny ? Remiś bój się boga! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:28 mila2712 napisała: > remik.bz napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > Ależ proszę bardzo niech nawołuje. Forumowicze sami ocenią kto pisze bzdury a k > to nie. > Masz jakiekolwiek wątpliwości, że ten wpis nie jest i..dio...ty...czny ? > Remiś bój się boga! To Ty "bój się boga". Niedawno wywalono w kosmos kilku dyskutantów o starych nickach. O ile pamiętam tez ich broniłaś , a posty "obronne" szybko znikały. Tak sobie wyobrażasz dyskusje, zę każde odmienne od Twego zdanie (chocby i niezbyt mądre) nalezy wywalać? Pragniesz takiego forum , gdzie wszyscy będą się ze sobą we wszystkim zgadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:37 remik.bz napisał: > mila2712 napisała: > > > remik.bz napisał: > > > > > mila2712 napisała: > > > > > > Ależ proszę bardzo niech nawołuje. Forumowicze sami ocenią kto pisz > e bzdury a k > > to nie. > > Masz jakiekolwiek wątpliwości, że ten wpis nie jest i..dio...ty...czny ? > > Remiś bój się boga! > > To Ty "bój się boga". Niedawno wywalono w kosmos kilku dyskutantów o starych ni > ckach. O ile pamiętam tez ich broniłaś , a posty "obronne" szybko znikały. Tak broniłam Loczka. Moim zdaniem nie ma podstaw do tego by ją blokować ( jeśli milczenie zwiazane jest z blokadą) Obraza owszem przesadzał i był upierdliwy ale "gorsi" od niego zostali. Budzi to zdziwienie. Ja mam czyste sumienie. Nie dostawałam monitów z ostrzeżeniem. Czego mam się obawiać ? Tak sobie wyobrażasz dyskusje, zę każde odmienne od Twego zdanie (chocby i niezbyt > mądre) nalezy wywalać? Oczywiście nie wszystkie bo wówczas mnie ma mowy o dyskusji ale te w stylu Awand jak najbardziej. Dlaczego ? Odpowiedź napisałam wyżej. Pragniesz takiego forum , gdzie wszyscy będą się ze sobą we wszystkim zgadzać? Nie, pragne forum wolnego od głupoty i smoleńsko - kaczyńskiej agitacji. Chcę dyskutować z fajnymi ludźmi......na poziomie ( i wielu tu takich jeszcze jest ) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:49 mila2712 napisała: >> > > > To Ty "bój się boga". Niedawno wywalono w kosmos kilku dyskutantów o star > ych ni > > ckach. O ile pamiętam tez ich broniłaś , a posty "obronne" szybko znikały > . > > Tak broniłam Loczka. Moim zdaniem nie ma podstaw do tego by ją blokować ( jeśli > milczenie zwiazane jest z blokadą) > Obraza owszem przesadzał i był upierdliwy ale "gorsi" od niego zostali. Budzi t > o zdziwienie. > Ja mam czyste sumienie. No cóż jesli sprawą sumienia a dokładniej subiektywnej opinii jest wstawiać się za "swoimi" a gromić "przeciwników" no to rzeczywiście nie ma sprawy. > > Tak sobie wyobrażasz dyskusje, zę każde odmienne od Twego zdanie (chocby i nie > zbyt > > mądre) nalezy wywalać? > Oczywiście nie wszystkie bo wówczas mnie ma mowy o dyskusji ale te w stylu Awan > d jak najbardziej. Dlaczego ? Odpowiedź napisałam wyżej. Jesli Ci cię wypowiedzi Anwad nie podobaja to na nie odpowiadaj po prostu. > > Pragniesz takiego forum , gdzie wszyscy będą się ze sobą we wszystkim zgadzać? > > Nie, pragne forum wolnego od głupoty i smoleńsko - kaczyńskiej agitacji. > Chcę dyskutować z fajnymi ludźmi......na poziomie ( i wielu tu takich jeszcze j > est ) Kazdy by chciał , ale w zyciu jest różnie. Tak nawiasem broniłem mocno i Miętowych i Obrazy chociaz oboje nieźle mi "dowalali" ( moje i innych wypowiedzi obronne szły w kosmos po powiedzmy 10 min). Po prostu zasdy wolności dyskusji i swobody przedstawiania swych poglądów uważam za sprawę priorytetową. Na posty Obrazy nie odpowiadałem ponad 2 lata, ale nigdy nie zaakceptuje wywalenia go. Powtarzam propozycję- wkurza i irytuje Cię Anwad- nie odpowiadaj , nie komentuj jej postów- ale nie namawiaj do cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Pietnuję głupotę! 18.03.14, 12:57 remik.bz napisał: > No cóż jesli sprawą sumienia a dokładniej subiektywnej opinii jest wstawiać się > za "swoimi" a gromić "przeciwników" no to rzeczywiście nie ma sprawy. Remiś teraz uważaj....z Loczkiem dyskutowałam niewiele, Obraza.....tak dopiekł mi nie raz ( nie tylko na tym, forum ). To nie są swoi..jak to określasz. Działania na wyrost. Blokada na podstawie donosu jednej forumowiczki. > Jesli Ci cię wypowiedzi Anwad nie podobaja to na nie odpowiadaj po prostu. Powtarzam głupotę nalezy piętnować...na zaśmiecanie forum trzeba reagować. > Kazdy by chciał , ale w zyciu jest różnie. Na szczęście ja tak mam ( dyskusja - ludzie ) > > Tak nawiasem broniłem mocno i Miętowych i Obrazy chociaz oboje nieźle mi "dowal > ali" ( moje i innych wypowiedzi obronne szły w kosmos po powiedzmy 10 min). Po > prostu zasdy wolności dyskusji i swobody przedstawiania swych poglądów uważam z > a sprawę priorytetową. Na posty Obrazy nie odpowiadałem ponad 2 lata, ale nigdy > nie zaakceptuje wywalenia go. Sam widzisz..... > Powtarzam propozycję- wkurza i irytuje Cię Anwad- nie odpowiadaj , nie komentuj > jej postów- ale nie namawiaj do cenzury. Nie namawiam do cenzury ale do usuwania nieodpowiednich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Anwadzia jest super! 18.03.14, 12:15 Anwadzia jest POgodna, zawsze POprawia mi nastrój, PO Ojcu Dyrektorze nasz Skarb zawsze ma dla mnie dobre słowo i na niedzielę, i na POczątek tygodnia, dzięki Anwadzi wiem, jakie ostatnio POszły instrukcje dla Antoniego i Co., teraz i zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Anwadzia jest super! 18.03.14, 12:24 buldog2 napisał: > Anwadzia jest POgodna, zawsze POprawia mi nastrój, PO Ojcu Dyrektorze nasz Skar > b zawsze ma dla mnie dobre słowo i na niedzielę, i na POczątek tygodnia, dzięki > Anwadzi wiem, jakie ostatnio POszły instrukcje dla Antoniego i Co., teraz i za > wsze. OMG.... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Likwidacja facebooka 18.03.14, 12:12 anwad napisała: > Dlaczego się boicie paru dresiarzy z Rosji i dajecie się terroryzować? Czy potr > zeba, żeby Wam zgwałcili żonę i córkę, zabili ojca, żebyście przestali się bać > i zaczęli z bandytami walczyć? Sorry Anwad, ale uzywasz złych argumentów w odniesieniu do Nowoczesnych Europejczyków. Jeśli Rosjanie zgwałca im żonę czy córkę to przecież zawsze moga do Strasburga sie poskarżyć, organizacje broniace praw człowieka poprosic o wsparcie . A ojciec- e tam, na strość jest i tak tylko kłopotem. Nie zachęcisz ich tak do walki. Ale postrasz ich , że Rosjanie będą cenzurować internet , albo zabronią korzystać z facebooka- o to jest straszne, to ważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Likwidacja facebooka 18.03.14, 12:22 Na razie mamy to: forum.gazeta.pl/forum/w,50,150150719,150150719,Demokracja_i_wolnosc_slowa_na_marszu_.html Staram się zachować rzetelność i bezstronność. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Likwidacja facebooka 18.03.14, 12:38 buldog2 napisał: > Na razie mamy to: > forum.gazeta.pl/forum/w,50,150150719,150150719,Demokracja_i_wolnosc_slowa_na_marszu_.html > Staram się zachować rzetelność i bezstronność. No cóż , wielu decydentów uważa ludzi "cywilizacji internetowe" za nieumiejących mysleć samodzielnie , operujących medialnymi sloganami i stereotypami i stąd takie pożałoweania godne akcje. Najgorsze jest to , że chyba z tym myśleniem samodzielnym to jednak trochę prawda...... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Likwidacja facebooka 18.03.14, 12:53 > No cóż , wielu decydentów uważa ludzi "cywilizacji internetowe" za nieumiejącyc > h mysleć samodzielnie , Chciałbym poznać jakieś logiczne uzasadnienie tej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Likwidacja facebooka 18.03.14, 12:59 humbak napisał: > > No cóż , wielu decydentów uważa ludzi "cywilizacji internetowe" za nieumi > ejącyc > > h mysleć samodzielnie , > > Chciałbym poznać jakieś logiczne uzasadnienie tej tezy. Jest to moja prywatna opinia wynikająca z mojej obserwacji rzeczywistości. Dlatego nie będę tego swego stanowiska uzasadniał. Po prostu mam takie przekonanie graniczące z pewnościa czytając wypowiedzi wielu ludzi w internecie (szeroko pojetym). Wolno mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
piq trochę pomylone sfery,... 18.03.14, 13:09 ...serwis TyRuro jest własnością prywatną i właściciele mogą sobie z tym zrobić, co chcą. Podobnie jak właściciele GPC czy GW, czy Rzepy. Swoboda wypowiedzi jest gwarantowana przez państwo w ten sposób, że instytucje władzy państwowej w ramach swoich uprawnień z urzędu nie zamykają gęby obywatelom, mediom i czemukolwiek, co chce coś powiedzieć. Ustawodawcy nie uchwalają ustaw, administracja nie ściga urzędowo, a sądy nie nakładają ograniczeń a priori. Natomiast prywatny właściciel może dysponować swoją własnością w sposób przez siebie wybrany, póki nie narusza prawa. W tym właściciel mediów. Podobnie właściciel prywatnej szkoły może odmówić zatrudnienia nauczyciela ze względu na cokolwiek (nawet płeć, rasę, wyznanie i orientację seksualną), bo to jego szkoła. Co innego jest sfera, w której swobody musi zachowywać państwo, a co innego jest sfera prywatna, gdzie decyduje właściciel. Dlatego nie można zaliczyć wyłączenia Rusi Tudej jako naruszenia swobody wypowiedzi. Po prostu właściciele tak zdecydowali. Podobnie admin na FK wywala posty po uważaniju. Można się wściekać na to, ale ma prawo, bo to prywatna własność. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trochę pomylone sfery,... 18.03.14, 21:38 piq napisał: > Podobnie właściciel prywatnej szkoły może odmówić zatrudnienia nauczyciela ze względu > na cokolwiek (nawet płeć, rasę, wyznanie i orientację seksualną), bo to jego szkoła. Nie może, ponieważ zakazuje tego Kodeks PRacy. Art. 11(3). Jakakolwiek dyskryminacja w zatrudnieniu, bezpośrednia lub pośrednia, w szczególności ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, religię, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, pochodzenie etniczne, wyznanie, orientację seksualną, a także ze względu na zatrudnienie na czas określony lub nieokreślony albo w pełnym lub w niepełnym wymiarze czasu pracy - jest niedopuszczalna. S. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: trochę pomylone sfery,... 18.03.14, 22:54 Przepis nieżyciowy i absurdalny - żąda przyjmowania kogoś, kogo się nie chce. Są dwie strony - albo chcą pracować razem, albo nie. Do tanga trzeba dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: trochę pomylone sfery,... 18.03.14, 23:14 buldog2 napisał: > Przepis nieżyciowy i absurdalny - żąda przyjmowania kogoś, kogo się nie chce. > Są dwie strony - albo chcą pracować razem, albo nie. Do tanga trzeba dwojga. Zakaz dyskryminacji wpisany jest do Konstytucji. Uważasz, że jest zbędny? Co byś powiedział na widok wiszącego na drzwiach restauracji napisu "Żydom wstęp wzbroniony!". S. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: trochę pomylone sfery,... 18.03.14, 23:26 1. Rozmawiamy o wspólnej pracy. Dyskryminacja w miejscach publicznych to co innego i mieszanie porządków jest nadużyciem. 2. Z zasady nie relatywizuję zbrodni w tym sensie, że każdą uznaję za straszną. Ale wśród nich są złe i gorsze. Gorsze niż zastrzelenie, nawet otrucie gazem, jest cięcie piłą, rozpruwanie brzuchów ciężarnych kobiet i wyjmowanie im z brzuchów dzieci, robienie osławionych "wianuszków z dzieci" i podobne wyczyny UPA, nie posiadające analogii we współczesności i w naszym najbliższym otoczeniu (kręgu kulturowym). Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Zakaz dydkryminacji 19.03.14, 07:01 snajper55 napisał: > Zakaz dyskryminacji wpisany jest do Konstytucji. Uważasz, że jest zbędny? Co by > ś powiedział na widok wiszącego na drzwiach restauracji napisu "Żydom wstęp wzb > roniony!". Kto wie czy w Krakowie w knajpach, pubach, barach ,pensjonatach i hotelach lada moment nie zawisną ( w przenośni) takie napisy. W praktyce juz wiszą. Nikt nie chce wycieczek (szczególnie mlodziezy) z Izraela u siebie. I ja uważam , ze wolno mu "nie chciec". A dlaczego nie chce to zapytaj włascicieli tych knajpek i hotelików. Dodam tylko , ze jesli wycieczka z Izraela chce np zwiedzić kopalnię soli w Wieliczce to wszyscy przewodnicy "nie maja czasu , albo ida na chorobowe". Jakos nie choruja przy wycieczkach angielskich, rosyjskich czy węgierskich. Odpowiedz Link Zgłoś
piq a tak z ciekawości, remisiu,... 18.03.14, 12:55 ...umiesz strzelać? Ja przynajmniej w celu ewentualnej obrony ojczyzny nauczyłem się trafiać z pistoletu w cel wielkości ludzkiej głowy z 25 metrów. Poświęciłem temu dużo czasu i pieniędzy. Większość ludzi w Polsce nie jest w stanie z tegoż pistoletu trafić w tarczę o średnicy 1 metra z odległości 10 metrów, bo widziałem takie strzelanie na własne oczy. Jeśli już o walce mówimy, to ja wiem o czym mówię, a większość naszych odważnych w gębie pajaców, w tym wądzia, nie wie. Nie poświęciła też ani pół minuty i ani pół złotówki (poza rozliczeniem PITu) przygotowaniu się do walki. Jarosław Kaczyński i środowisko PiSu jest jednym z największych przeciwników rozszerzenia (czyli ucywilizowania) dostępu do broni dla obywateli w Polsce, na spółkę z SLD. Zwolennikami ucywilizowania dostępu do broni dla obywateli byli obecny prezydent Komorowski i np. Sikorski oraz Czuma, a najwięcej dla rozszerzenia dostępu Polaków do broni zrobił Palikot, doprowadzając jako szef komisji "przyjazne coś tam" do zmian w ustawodawstwie likwidujących prawnie uznaniowość władzy w rozdzielaniu pozwoleń. To co ja mam o tym myśleć, remisiu? Kto jest za, a kto przeciw zwiększeniu zdolności odstraszającej polskiego społeczeństwa? Praktyka PiSu jest taka jak z lustracją: udawać antykomunizm, a lustrację zablokować, jak to zrobili bracia Kaczyńscy w 2007 roku (ubeckie emerytury obniżyły dopiero platfusie niedorajdy). Udawać antyrosyjskość, a jednocześnie zawierać zawyżony o 15 mld zł kontrakt z ruskimi na surowce energetyczne i prowadzić politykę medialnego pokrzykiwania, która stawiała Polskę poza wpływem na wschodnią politykę UE, a dla ruskich stanowiła wygodny pretekst, żeby ponad głową Polski dogadywać się z Niemcami. Udawać troskę o armię, a jednocześnie nie podjąć ani pół wysiłku w celu jej modernizacji i reorganizacji (wielkie programy inwestycyjne w technologię militarną i w armię wprowadził dopiero niedołęga Donek od 2008 roku). Udawać troskę o siłę głosu Polski w Europie, a jednocześnie poddawać bez żadnych przyczyn polskie cele negocjacyjne w Lizbonie (choć negocjacje prowadzili zaufani ludzie Lecha Kaczyńskiego, to zostali od nich odsunięci przez Jarosława). A zatem podobnie z obronnością: udawać troskę o obronność, a ją sabotować? Coraz bardziej wygląda mi na to, że późniejsze partie Jarosława Kaczyńskiego powstały w 1982 roku, kiedy teczkę Jarosława ubecja zamykała i kierowała do archiwum z przyczyn, które należy uznać za zagadkowe, chyba że... jednocześnie powstały późniejsze partie Jarosława Kaczyńskiego. Tak w czasach zaborów działała ochrana, tak w czasach bolszewizmu działała ruska bezpieka i wywiad, i pewnie nic się nie zmieniło, gdy nastała "Rosja". No więc, remisiu: co zrobiłeś dla obronności ojczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jak to, co zrobił.... 18.03.14, 17:05 piq napisał: > No więc, remisiu: co zrobiłeś dla obronności ojczyzny? Muskuły pręży i do walki wzywa. Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Likwidacja facebooka 18.03.14, 13:17 Żałosny jesteś jak i ta anwad, bezmyślna propagandzistka Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:12 anwad napisała: > Dlaczego się boicie paru dresiarzy z Rosji i dajecie się terroryzować? Czy potr > zeba, żeby Wam zgwałcili żonę i córkę, zabili ojca, żebyście przestali się bać > i zaczęli z bandytami walczyć? retoryka iście ataku Palacu Zimowego Sikorski i Tusk pełni zazdrości ale ty głupia jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:28 Dlaczego się boję? Ano tylko i wyłącznie dlatego, by dać Tobie poczucie wyższości Aniele. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:34 Wysłałbym Ci (nie tylko Tobie) coś do przeczytania i oceny, bo jutro chcę to wywiesić na inauguracji strony - dziś nie zdążę. Za 2-3 godziny - OK.? j. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Szczęście 18.03.14, 12:36 Dodam, że nie tylko poczucia wyższości dostarczasz, ale i spełnienia. Szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:39 humbak napisał: > Dlaczego się boję? Ano tylko i wyłącznie dlatego, by dać Tobie poczucie wyższoś > ci Aniele. Jezu..............Humbaku co to jest ? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:44 Laurka dla muzy, Milo. Laurka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Dlaczego się boicie? 18.03.14, 12:46 humbak napisał: > Laurka dla muzy, Milo. Laurka właśnie. Ach tak Niechaj będzie...rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Dlaczego nie myślisz? 18.03.14, 16:55 Tylko bezmyślnie powtarzasz kalki podsuwane Ci przez ściosopodobne bractwo zatruwaczy umysłów. Jakbym dejavu miał. Trzydzieści parę lat temu też było mnóstwo bezmózgich zuchów pokrzykujących, że za miękko, z komuną nie ma co rozmawiać bo to truchło już a nas dziesięć milionów przecie. Już u cioci na imieninach szubienice dla komuchów stawiali. Gdy przyszło co do czego z dziesięciu milionów po roku została garstka. Po dziesięciu latach jak inni za nich gros spraw załatwili, odżyli i bohatersko do dziś z komuną (co truchłem już była) walczą a zwycięstwa nie widać. Teraz by z Putinem i Rosją za bary się brać nawołują zuchy :). Jak się zachowają gdy przyjdzie co do czego ja już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Dlaczego nie myślisz? 18.03.14, 18:53 W 1989 r. tych, co się nie chcieli bratać z PRL-owskimi bandytami nikt nie słuchał. Wcześniej zamordowano ks. Popiełuszkę, Zycha, Suchowolca... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Dlaczego nie myślisz? 18.03.14, 19:36 Ja pisałem o 81'. Coś w temacie? Po 89' mądrych co to wiedzieli jak trzeba było lepiej przybyło i nadal przybywa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dlaczego nie myślisz? 18.03.14, 19:48 Słonko, teraz serio: słuchaj, kiedy kto słusznie prawi. Ja dokładnie to samo myślałem w 1981 i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad To ten lęk 18.03.14, 17:03 To ten lęk, m.in., kazał Wam przejść do porządku dziennego nad zamordowaniem przez ludzi Putina Prezydenta Polski, najwyższych dowódców Wojska Polskiego i najwyższych urzędników państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A ju ż wiadomo jak to zrobił? 18.03.14, 17:09 Bo już się gubię: sztuczne mgły, mikrowybuchy, trotyl zaszyty w fotelach - można się było pogubić. To jaka jest ostatnia obowiązująca wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A ju ż wiadomo jak to zrobił? 18.03.14, 17:18 Ten film pozwoli prawdzie ujrzeć światło dzienne. Tylko film fabularny może dotrzeć do mas. A ten na pewno będzie miał ogromną frekwencję. Smoleńsk - zwiastun Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: A ju ż wiadomo jak to zrobił? 18.03.14, 22:37 Tylko film fabularny może dotrzeć do mas. A ten na pewno będzie miał ogromną frekwencję. Film fabularny z gatunku political fiction :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re:dla Gołębicy smolenskiej ... 18.03.14, 17:28 ...nie istnieja zadne wersje,przegrala i skamle zalosnie Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Bredzisz 18.03.14, 17:16 Potwierdzając równocześnie, że tak naprawdę w dupie masz Ukrainę, Krym, Rosję i całą złożoność świata. Liczy się tylko urobek na potrzeby bieżącej młócki. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bredzisz 18.03.14, 19:50 Nie, nie o to chodzi. Gołębica nie jest bez serca, ale... lubi kiedy o niej głośno. Być kobietą, być kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Bredzisz 18.03.14, 20:52 Myślisz, że to to ma coś wspólnego z gender :):). Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 koleżanko dawna pisana wspak 18.03.14, 18:53 Czy Tusk współdziałał przy tym morderstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
ludekpolski Re: Oni po prostu nie rozumieją że od zarania... 18.03.14, 20:59 dziejów zawsze najlepszą obroną był atak i nikt ani nic tego nie zmieni. chory putinek na główkę z zardzewiałą rosją liczą na zastraszenie i jak na razie to im się udaje... dzięki głuptakom mówiącym nie drażnić niedźwiedzia... jest zasada niedźwiedzia trzeba walić prosto w łeb nim zdąrzy się rozpędzić przekonali się o tym bardzo boleśnie nasi przedkowie w 1939 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Oni po prostu nie rozumieją że od zarania... 18.03.14, 21:38 Przypominam ci,że jest troszkę inny układ militarny i polityczny niż w 1914.A Książe Ferdynand nie żyje od tamtej pory.Wtedy zasięg najcięższego działa wynosił kilkanaście kilometrów,a pocisk ważył ok 100 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Dlaczego się boicie? 19.03.14, 06:06 boimy się o ten "inny" układ militarny i polityczny pics2.brainparking.com/p442/j/v/7501886dvj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dlaczego się boicie? 19.03.14, 00:20 bo sie to lemingo, wmawia. W skali mikro (nie reaguj gdy widzisz ze cos złego sie dzieje, no, najwyzej zadzwoń gdzieś, co nie przeszkadza potem pisać po mediach ze "znieczulica panuje") i makro. Pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś