Dodaj do ulubionych

Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie?

IP: 88.156.225.* 14.05.10, 18:29
Jarosław jest jeszcze większym kłamcą niż jego brat.
Oto jego kłamstwa:
1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem.
2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się
sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS.
6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w
wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
14. Zredukujemy administrację państwową.
15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.
16. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10
VII 2006

Dla mnie rozsądnym kandydatem jest Janusz Korwin-Mikke.
Ale czy w naszym narodzie ktoś naprawdę inteligentny ma szansę się
przebić...zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • fafura13 Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? 14.05.10, 18:44
      Tych dwóch wypromowanych przez PROPAGANDOWE I CENZUROWE MEDIA oraz ŚMIESZNE
      ZAKŁAMANE SONDAŻE, KTÓRE ODBIERAJĄ LUDZIOM MYŚLENIE
      , nawet nie wie co się
      dzieje u najbliższych sąsiadów i oni mają rządzić Polską?? PO PROSTU KPINA.
      BEZ KONKRETNEGO PROGRAMU, POZA TYM BOJĄ SIĘ DEBAT. ŻENADA
      KORWIN-MIKKE - NAJBARDZIEJ POWAŻNY KANDYDAT NA PREZYDENTA - mówi prawdę i
      nie owija w bawełnę jak cała reszta.
      • fafura13 Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? 14.05.10, 18:51
        Wystarczy sobie popatrzeć na wyniki sondaży na czesciowo nie cenzurowanym i nie jednostronnie propagandowym internecie- JEDYNYM MIEJSCU GDZIE PANUJE WOLNOŚĆ MYŚLI I PRZEKAZU i gdzie czlowiek moze dociekać prawdy sam z wielu niezależnych źródel. www.pppi.pl/wybory-prezydenckie-2010.html i np. www.wybory.xaa.pl/index.htm
        • Gość: Ktosia Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 88.156.225.* 14.05.10, 19:46
          Gdyby Januszowi dali szansę się przebić, to może dotarłoby wreszcie
          do narodu to, komu najbardziej zależy na losach kraju i jego
          społeczeństwa.
          • Gość: kasja ano ma i to duże, co i cieszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.10, 22:50
            Bo z Bronka taki myśliwy:

bronislawkomorowski.info.pl/
            • Gość: geseft Re: ano ma i to duże, co i cieszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.10, 22:57
              Czy ten człowiek może kłamać?

bronislawkomorowskiprezydent3rp.blox.pl/html
    • Gość: . Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 109.243.9.* 17.05.10, 16:36
    • Gość: Lasso Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 188.33.7.* 27.05.10, 10:32
      Na szczęście jego elektorat - jak to Kurski zauważył swego czasu - jest ciemny i
      wszystko kupi. Oni są jak sekta zapatrzona w swego guru.
      • Gość: Obserwator Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:31
        Gość portalu: Lasso napisał(a):
        > Na szczęście jego elektorat - jak to Kurski zauważył swego czasu - jest ciemny
        i wszystko kupi.

Zgadza się.
        I zacieram ręce bo będę miał wielu pacjentów. Oznaki już są widoczne i mają
        tendencję wzrostową.

Oni są jak sekta zapatrzona w swego guru.

Biedni, słabi ludzie...eh

• hryniu71 Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? 27.05.10, 10:42
      Oczywiście ,że tylko Pan Korwin-Mikke ma spójną,jasną i ideologicznie prawdziwą
      wizję funkcjonowania państwa- lecz są to niepopularne a przede wszystkim
      niezrozumiałe dla większości przyzwyczajonych do państwa opiekuńczego i
      rozdającego wszystko modelu rządzenia. Bo po latach socjalizmu potrzebne są
      rozwiązania radykalne, uporządkowujące myślenie o roli obywatela i państwa w
      życiu codziennym.Państwo ma nieprzeszkadzac przede wszytkim - a u nas raczej
      tylko przeszkadza!!!

A Jarek nagle jak został sam to traci grunt pod nogami... tylko dziwne że ktoś
      go słucha jeszcze!!!
      • Gość: Lasso Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 94.254.135.* 06.06.10, 10:56
        JKM też mi kiedyś imponował, ale po uczestnictwie w spotkaniu wyborczym mi
        przeszło. Jego poglądy mają tylko interesującą fasadę. Jak zacząłem drążyć jakiś
        ekonomiczny temat pytaniami to odpowiadał albo frazesami, albo jakieś dyrdymały
        mówił. Zawiódł mnie wtedy bardzo. Polecam osobisty kontakt z kandydatami w
        trakcie kampanii.
        • Gość: Kasia JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy noblistów IP: *.icpnet.pl 06.06.10, 11:21
          Pan Janusz wielokrotnie podkreślał, że prawie żaden z jego postulatów nie jest
          jego własnym pomysłem. Prawie wszystkie rozwiązania postulowane przez JKM
          sprawdziły się już w innych rejonach świata. Każdy kraj, który wprowadził choć
          częściowo podobne reformy wchodził na drogę błyskawicznego rozwoju i wzrostu
          dobrobytu w każdej warstwie społecznej. Ekonomiczne poglądy bazuje na noblistach
          z dziedziny ekonomii. Wszystkie jego poglądy są dokładnie przemyślane i
          logicznie udowodnione.
          Oczywistym jest że nie da się tego w parę minut wytłumaczyć, trzeba się niestety
          wysilić i poświęcić trochę czasu aby to poznać.
          • Gość: Lasso Re: JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy nobli IP: 188.33.93.* 06.06.10, 20:56
            Sęk w tym, że jego odpowiedzi były niewysilone. Kręcił i motał. Odniosłem
            wrażenie, że jego wiedza w zakresie, w którym się wypowiada, jest bardzo płytka
            i nadrabia poważną miną. Sam mam poglądy liberalne, ale JKM nie przekonał mnie
            swoim "profesjonalizmem". Obawiałbym się go w roli premiera.
            PS. Z drugiej strony - może miał gorszy dzień. I tak z niego ciekawa postać!
            • Gość: Kasia Re: JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy nobli IP: *.icpnet.pl 06.06.10, 22:42
              Ale z drugiej strony nie doszukujmy się ideałów, ważne żeby iść w dobrą stronę i
              uświadamiać społeczeństwo. Czy startuje obecnie lepszy kandydat?
              • Gość: gość Re: JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy nobli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 19:35
                Marek Jurek
                • Gość: Kasia Re: JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy nobli IP: *.icpnet.pl 07.06.10, 19:51
                  Marek czy Jurek? :) A dlaczego?
                • Gość: EPO Re: JKM opiera ekonomię na faktach i wiedzy nobli IP: 188.33.128.* 16.06.10, 11:40
                  Jakby wybierać pomiędzy JK i Jurkiem to faktycznie Jurek jest sensowniejszy.
                  Przynajmniej niczego nie udaje i nie kłamie na każdym kroku. Jest szczery w
                  swoich poglądach - dodam, że się z nimi nie zgadzam. Dziwię się, że prawica nie
                  głosuje na niego. JK jest często bardziej lewicowy jak SLD.
    • Gość: Gość Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 11:21
      Kaczyński - zdecydowane NIE
      Korwin - zdecydowane NIE
      Nie wiem jeszcze na kogo będę głosował
      • Gość: gosc Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 10:29
        jestes na dobrej drodze.
    • Gość: Sebastian Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 19:36
      Autor: Gość: Ktosia IP: 88.156.225.* 14.05.10, 18:29
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz
      Jarosław jest jeszcze większym kłamcą niż jego brat.
      Oto jego kłamstwa:
      1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem.
      2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
      3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
      4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
      władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
      5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się
      sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS.
      6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w
      wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
      7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
      8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
      9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
      10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
      11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
      12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
      13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
      14. Zredukujemy administrację państwową.
      15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.
      16. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10
      VII 2006

nie wiem czy śmiać się czy płakać...
      • kitra1 J. Kaczyński bedzie prezydentem 06.06.10, 23:55

Ma wieksze POparcie niz Komoruski. Bedzie to dla
        was widoczne 21. czerwca. Amen.
        • 1men Re: J. Kaczyński bedzie prezydentem 07.06.10, 17:13
          kto ustawia pytania do sondazy ? czy maja dane osob z poprzednich sondazy? jakie
          to srodowiska spoleczne? w jaki sposob sa zadawane pytania, z teza czy bez ,ile
          osob uczestniczy w ankiecie, z miast to jak duzych , wsi , itd pytan jest
          mnostwo ,dobry analityk tak ustawi wszystko ze bedzie "zgodne" z zasadami i
          zgodne z zyczeniami . ha ilu wyborcow kieruje sie sondazami? natura ludzka mowi
          nam trzymac z najlepszymi ,nikt nie chce byc w mniejszosci,dobrze ze ludzie
          przetarli oczy .
      • Gość: Back Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 16:10
        Obiecanki Kaczyńskiego. Teraz Napieralski obiecuje. A efekt będzie taki sam.
        Trzeba umieć rozróżnić co jest kiełbasą wyborczą a co realnie możliwe do zrobienia.
        Trzeba umieć rozróżnić co jest strategią na wybory a jaka jest prawda.
    • Gość: Baśka Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.centertel.pl 08.06.10, 09:07
      Ktosia to chyba kobieta?Zapoznaj się z poglądami pana JKM na prawa wyborcze
      kobiet i generalnie co ten pan myśli o kobietach.Chciałabyś by mąż przez całe
      życie nie kupił Ci kwiatów,bo ma takie poglądy.Ten pan miał już swoje 5
      minut,chyba jesteś za młoda by to pamiętać,bo gdybyś pamiętała to nie oddałabyś
      głosu na tego oszołoma.
      • Gość: Kasia Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 11:20
        JKM całuje kobiety w rękę, mówi że są wspaniałe i że przeważnie nie interesują
        się polityką i że mają prawo wykonywać każdy zawód- sama prawda, bardzo mi to
        odpowiada. Jak on miał swoje 5 min to POPiS SLD i PSL mieli tych minut chyba z
        1000 bo przez 20 lat sobie żyją z naszych podatków, a jak przychodzi powódź i
        ludzie majątki tracą to im jedynie jakieś ochłapy rzucają.
        • Gość: Baśka Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.centertel.pl 08.06.10, 11:33
          A ja interesuję się polityką i jestem liberalna w swoich poglądach i właśnie
          dlatego nie życzę sobie aby ten pan odebrał mi prawo wyborcze.
          • Gość: Kasia Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 11:48
            A dlaczego tak ci zależy na czymś co jest nic nie warte? 1/30mln jest bliskie
            zeru i oczywistym jest że twój głos zostanie przyćmiony przez miliony innych
            którzy się tym nie interesują. A bez prawa głosu i tak można zebrać 100 000
            podpisów aby zgłosić jakąś uchwałę lub sprzeciw. Polecam rysunek:
            img69.imageshack.us/img69/125/demokracja5a.jpg
            • Gość: Baśka Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 178.56.42.* 08.06.10, 12:12
              Kropla drąży skałę.Wolę być tą kroplą niż nikim.Znam wielu facetów głupszych ode
              mnie i nie chcę by podejmowali za mnie decyzję.A pan JKM ma mnie za idiotkę, na
              co się nie zgadzam.
              • Gość: Kasia Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 12:32
                Nigdy nie słyszałem żeby powiedział że kobiety są głupie albo idiotki, musiałaś
                coś źle usłyszeć, a co do praw głosu, to przecież większości facetów też by
                odebrał, bo się nie interesują czy są głupsi. A w ogóle to to jest jego prywatna
                opinia jako przeciwnika demokracji i nie ma tego nigdzie w programie, tyle że
                reporterzy się wycwanili i w każdym wywiadzie go o to pytają. To wolisz np.
                Komorowskiego, który na kobiety mówi kaszaloty-czego w życiu nie usłyszałabyś od
                JKM?
                • exmiller J. Kaczyński bedzie prezydentem 08.06.10, 23:37

Milosnik kobiet i zwierzat na spacerze.
                  www.se.pl/media/pics/2008/06/05/wreszcie_460x370.jpg
    • Gość: jolka Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.tvgawex.pl 16.06.10, 13:09
      obserwowani pl.czytaj
      • Gość: . Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: 188.33.23.* 17.06.10, 17:53
        • Gość: Joanna Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 18:17
          Ten kłamca ma poparcie, bo manipuluje faktami a inni w to wierzą.
    • Gość: Gość Czytaj odwrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:31
      Gość portalu: Ktosia napisał(a):
      > 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem.
      > 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
      > 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
      > 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
      > władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
      > 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się
      > sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS.
      > 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osądzał w
      > wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
      > 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
      > 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
      > 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
      > 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
      > 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
      > 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
      > 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
      > 14. Zredukujemy administrację państwową.
      > 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.
      > 16. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10
      > VII 2006
    • Gość: gosc Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 20:22
      czy mozna wierzyc jego slowom?
    • kochamjaktusk Klamca to jestes ty, gdyz przekrecasz fakty 22.06.10, 18:25
      Jeszcze jeden dowod na nienawistny jezyk milosci partii, ktora
      obiecala Polakom zlote gory, ale po 2,5 latach rzadow dala Polakom
      tylko gory brudu, gnoju i dlugow.
    • Gość: zawiedziona Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:47
      Kaczyński mnie oszukał, bo wierzyłam w jego zmianę a teraz widzę, że to była cyniczna gra by dojść do władzy. Nigdy już nie zagłosuję na Pis.
      • Gość: M Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 20:54
        Dlaczego?- przecież na Kaczyńskiego głosowali Ci którzy mieli nadzieję że się
        nie zmienił,bo po co miałby to robić?Co mają powiedzieć ci co głosowali na BK?
        • Gość: zawiedziona Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:27
          Wierzyłam, że Polska jest dla niego najważniejsza. Wierzyłam, że jest skłonny do kompromisu, do szukania zgody, że zrozumiał, że interes Polski jest ważniejszy od interesu partyjnego. Mogłabym wiele wymienić... Wierzyłam, że się zmienił. Teraz widzę, że dla niego najważniejsze są jego sprawy a nas i Polskę ma w głębokim poważaniu.
          • nnike Re: Kaczyński? Ten kłamca ma poparcie? 30.07.10, 00:15
            Gość portalu: zawiedziona napisał(a):

> Wierzyłam, że Polska jest dla niego najważniejsza.

Mam nadzieję, że takich nawróconych jest więcej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka