laptopek 01.07.08, 23:34 rozmawiałam z anią d. i pytała gdzie sie poznaliśmy i czy mam namiary na ciebie bo by sie umówiła na piwko ;-) co pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojave777 Re: do mojave 02.07.08, 08:58 > rozmawiałam z anią d. i pytała gdzie sie poznaliśmy i czy mam > namiary na ciebie bo by sie umówiła na piwko ;-) co pan na to? Czyli jak rozumiem dałaś mi dobre referencje?:) Ale że niby Ja i Ania D? Toć to będzie randka! To ja się muszę mamy zapytać, kumpli popytać co się robi w tej sprawie, gofrów się najeść itd.. A tak serio. To może spotkajmy się wszyscy razem w przyszłym tygodniu. Np. w czwartek i wspólnie wypijmy piwo pokoju... Ty Laptopku zbierz swoją damską świtę, a ja stawią się na miejscu i będę grał trudną rolę "ciekawego faceta z internetu":) eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 O tamtym poście zapomnijcie... 02.07.08, 09:07 > rozmawiałam z anią d. i pytała gdzie sie poznaliśmy i czy mam > namiary na ciebie bo by sie umówiła na piwko ;-) co pan na to? Ania D? A właściwie Ania Dz.? Wybacz mi Laptopku pomroczność jasną i zapomnij natychmiast o mym nieprzemyślanym poście, który jest zamieszczony poniżej. Jeśli chodzi o Anię Dz. to możesz jej po prostu podać mój numer telefonu, albo możesz w mailu do mnie przesłać jej aktualny numer. Jak kiedyś wieczorem zostanie odwołane spotkanie mojego klubu ( SMSz - Samotni Mężczyźni Szydełkują) to się wybiorę z nią na piwo.. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: O tamtym poście zapomnijcie... 02.07.08, 09:36 powiedzialam jej ze poznalismy sie na forum trojmiejskim ;-) zapomnialam tylko ze na tym forum to ja poznalam moje koleżanki- sąsiadki a ty nas znalazles tutaj, hihihi poniewaz jestem w pracy a wszystkie namiary na ciebie mam w domu proponuje napisz do niej maila, jej adres "imie kropka nazwisko małpa nazwa firmy kropka pe el" nazwa firmy ta co moja :-) tylko nie pytaj na forum czy dobrze zapamietałeś :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: O tamtym poście zapomnijcie... 02.07.08, 11:28 powiedzialam jej ze poznalismy sie na forum trojmiejskim ;-) > zapomnialam tylko ze na tym forum to ja poznalam moje koleżanki- > sąsiadki a ty nas znalazles tutaj, hihihi > poniewaz jestem w pracy a wszystkie namiary na ciebie mam w domu > proponuje napisz do niej maila, jej adres "imie kropka nazwisko > małpa nazwa firmy kropka pe el" Tak też zrobię, Panno Żyrafo! > nazwa firmy ta co moja :-) tylko nie pytaj na forum czy dobrze > zapamietałeś :-))))))))))))) Spokojna głowa! eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś