d.blue 22.01.06, 03:27 szczerze chociaż ten jeden raz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 22.01.06, 08:59 przyznam, ze ten tekst o szczerości mnie zasokoczył. Bo na ogół jestem szczera do bólu zarówno w realu jak i w sieci, ale widocznie skoro takie zdanie sie pojawiło są tacy co nie zawsze mówią co myślą. A w zwiazku z zadanym pytaniem MAM 30 LAT A Ator postu czemu sie nei wpowiedział ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 22.01.06, 13:50 fakt mea kulpa- u mnie prawie 30- tka na karku; a z tą szczerością to bywa różnie, wejdz sobie na inne fora- ręce opadają; Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorbp Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 22.01.06, 15:17 No ja jestem z 1977 roku, więc łatwo policzyć... Nie wiem czemu Pani D. tak wali z tą szczerości :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 22.01.06, 17:20 sluchaj a ty zawsze jestes szczery? kilka faktow mi sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 17:11 inkwizytorbp napisał: > No ja jestem z 1977 roku, więc łatwo policzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 13:35 grzeczne przyznaje sie do swoich 26 wiosen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 13:41 Blue, a Ty książkę piszesz, czy o co Ci chodzi? Dramatyczne apele w poszukiwaniu równieśników ze Staszica najpierw, teraz tutaj szaty nad brakiem szczerości jak Rejtan rozdzierasz. Może się zwierzysz, ossochozi? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue do athropos 28.07.06, 00:15 jak się wgryziesz w temat to zauważysz, że ten wątek to dawno i nie prawda; ubyło ci moimi pytaniami??? jestem z dala od domu, szukam znajomych- grzech to czy zabronione w kaczogrodzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: do athropos 28.07.06, 07:31 Nie, nie grzech, ani nie zabronione. Irytujący jedynie i zupełnie nieuzasadniony jest patos Twoich pytań: 'po raz ostatni', 'tylko szczerze'. Nie wiem, czy jesteś zdesperowana, czy grozisz? Zawsze tak szukasz znajomych? To powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: do athropos 28.07.06, 10:37 ty athropos to chyba zirytowana jesteś tylko moimi postami; jak cię boli to ich nie czytaj, a jak czytasz to między wierszami proszę;na żartach się dziewczynko nie znasz więc nie zabieraj głosu; a znajomych nie szukam w ten sposób tylko ludzi z LO- nie koniecznie znajomych lecz związanych ze szkołą; do znajomych mam nr telefonów; pozdrawiam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: do athropos 28.07.06, 10:50 Blue, w twoich postach próżno szukać głębi, więc i czytać między wierszami nie ma jak. Żartu też jakoś dopatrzeć się nie mogłam, może znajdzie się jakiś lepszy analityk ;) Wygląda na to, że lepiej ci idzie fechtunek książką telefoniczną, niż słowem pisanym, polecam zatem to źródło jako skarbnicę znajomych z LO. ______ mojra Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: do athropos 28.07.06, 18:29 moje posty-najliczniejsze na forum dały ci jasny obraz mojej osoby;gratuluję ci tej wnikliwej analizy z płycizny mojej aktywności; nie wiedzieć jednak dlaczego strasznie cię wciąga czytanie moich wpisów; dobrze, że w płytkiej wodzie trudniej się utopić więc i tobie płytka istoto łatwiej jest się czepiać mnie niż brzytwy; a to co mi polecasz to mam w głębi- dla odmiany; Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: do athropos 28.07.06, 22:36 Nie liczebność postów daje obraz osoby, tylko ich treść. A u ciebie jej zabrakło. Jak również dystansu do siebie samej. Zamiast uciekać się do wyzwisk, spójrz na siebie z boku, kwestia tylko, czy potrafisz. Ale to nie moja broszka. Jestem przekonana, że po takim debiucie ewaijuz, co tam, cały Staszic na pewno zechce się z tobą zaprzyjaźnić, hehe ;) Jak dla mnie koniec ekhm, tematu? EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: do athropos 30.07.06, 22:15 jaka wrażliwa jesteś!!! a poza tym wyzwisk to ty chyba dziewczynko nie słyszałaś; co do dystansu to jest on wielki jak twoja złośliwość i głupota; z niecierpliwością czekam na twoje kolejne posty; bez nich kawka nie smakuje tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: do athropos 30.07.06, 22:26 rotfl ;) be careful what you wish for... Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: do athropos 30.07.06, 22:54 ok, będziemy tak sobie sypać piachem dalej czy mogę zaproponować zawieszenie broni??? ja z natury jestem bardzo spokojna istotą i wszelkie utarczki mnie męczą; wyciągam do ciebie rękę- gryziesz czy odwzajemniasz???... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: do athropos 29.07.06, 07:38 d.blue napisała: > moje posty-najliczniejsze na forum .... Ale na którym?? bo chyba nie na tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
karinna78 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 16:05 Ja mam 28 wiosenek, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 17:57 a ja mam..... albo nie, ani stara ani młoda, wiek idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 19:13 oj neg przestań.... powiedz ile????Bo moze sie okaże ze nie ja jestem najstarsza :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 19:17 nie jestes najstarsza, przecież kobiet o wiek się nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 19:20 no niby masz rację - nie pyta. kurde suedze w necie zamist zabrac sieza konstruktywną robotę:zaległe mam sprzatanie, a o pracy nie wspomne :( Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 19:23 mnie się nic nie chce robić no i nie robię, wymyślilam nowe hasło " co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro albo wcale". Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 20:04 he he niezłe to hasło, naprawde niezłe. Dzieckoprzed chwilą położyłam, zrobie kolacyjkę , może jakiś film by obejrzec Męza nie ma więc dostęp do telewizora wolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 27.07.06, 22:01 w wizie jest szczera prawda. Powaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 browanx 27.07.06, 22:17 A Ty sie koleżko znowu ukrywasz. W Twojej pracy nie ma netu czy jak, że nie łączysz sie z nami za dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: browanx 29.07.06, 00:25 taaaa, pewnie że jesssssss. Z/a/mieniłem na bardzo mobilną, praktycznie "gość w dom" i na portalu tyż :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: browanx 29.07.06, 06:34 to mnóstwo kasy zarabiasz :) mam nadzieje i tego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 28.07.06, 08:00 a no to dobra ja mam 30 i jestem ze Staszica - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 28.07.06, 14:20 normalnie mnie zignorowała - przeca pisze że ja 30 mam i jestem ze Staszica - szukasz znajomych czy nie? bo juz sie w ty wszystkim pogubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 28.07.06, 18:34 jestem jestem; tak się składa, że takie jedno indywiduum robi mi koło pióra i zajęło mnie chwilowo...; ewa ze Staszica; 30 lat rocznik 91-95 i pewnie klasa A??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: ile macie lat forumowicze?-szczerze... 29.07.06, 09:31 wcale nie z A Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: to z C 22.09.06, 08:02 no innej mozliwości jak mniemam nie ma hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś