marysia3 06.02.02, 15:40 Kiedy ostatnio włożyłam palec do pochwy poczułam cos na kształt guli w środku, co to może być-szyjka macicy?Dodam, że mam tyłozgięcie macicy.Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okazja Re: gula 06.02.02, 16:07 ech slonko.....to moze byc wszystko.... a jesli ma 10 cm srednicy i jest twarde....to edziesz mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
marysia3 Re: gula 06.02.02, 16:14 Dwa dni temu skończył mi sie okres i sie ostatnio leczę, więc nie współżyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: gula 06.02.02, 18:22 okejka...tamto byl zart....wsadz paluszki do pochwy...i zmierz jak gula jest gleboko....potam sobie zakaslaj.....i szybciutko napisz jak wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
che1 Re: gula 06.02.02, 17:27 A może masz rzadką kobiecą przypadłość pochwościsk gilotynowy?Podczas stosunku cipka tak się zaciska ,że może uciąć partnerowi żołądź.I to może właśnie być ta gulka! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia3 Re: gula 06.02.02, 17:46 A może to rak, cieszę się, że was to bawi, szkoda, że mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes+++ Re: gula 06.02.02, 19:29 marysia3 napisał(a): > Kiedy ostatnio włożyłam palec do pochwy poczułam cos na kształt guli w środku, > co to może być-szyjka macicy?Dodam, że mam tyłozgięcie macicy.Bardzo proszę o > odpowiedź. >Marysiu, radzę abyś złożyła wizytę ginekologowi, aby rozwiać swoje wątpliwości. Odpisz na mój adres, opisując dokładnie jak wyglądało "Twoje" badanie, tzn. jak głęboko włozyłaś palce do pochwy i dokładnie wktórym miejscu wyczułaś ową gulę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś