Gość: byki.z.pampeluny
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
14.11.10, 20:52
Po czym wywnioskować, że mężczyzna będzie przyjacielem w przyszłości? Byłam z kimś, ale czułam, że bardzo koncentruje sie na sobie, bagatelizował często moje zdanie, jakby 'unieważniał' (na co zwracałam mu uwagę, ale bez skutku...), moich argumentów w ogóle nie brał pod uwagę.
I drugi mężczyzna. Umysł ścisły, nie żaden humanista, ale bardziej ludzki, bardziej wrażliwy, lepszy! Intuicja mówi, że byłby przyjacielem, w miare swoich możliwości, starałby sie wspierać swoja kobietę.
Pani Ekspert, to bardziej pytanie o partnerstwo niz o seks. Choć przecież taka troska o potrzeby kobiety i w seksie znajduje swój wyraz! Czy intuicja to dobry doradca? ;) To głupie pytanie. Chodzi mi o to, że pobierajac się, ludzie nie wiedzą, jakie kłopoty ich w życiu czekają... Jak budować zwiazek juz na starcie, żeby to nie runęło po pojawieniu sie realnych kłopotów. Jakiego mężczyznę wybrać? Mój brat sie rozwiódł. Był to rozwód bardzo bardzo bolesny. Sama boję się porażki... Jestem sama od 2 miesięcy.
czy to kwestia egoizmu, że mężczyzna opuszcza kobietę w kłopotach? czy też kwestia miłości? Po czym poznać, że ktoś będzie nie tylko mężem, nie tylko kochankiem, ale i przyjacielem?
Dziękuję i pozdrawiam
Z.