Dodaj do ulubionych

Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partnerami

28.12.10, 13:15
Proszę się nie śmiać i bardzo proszę o odpowiedzi osób, które mogą coś napisać z praktyki. Otóż jestem bardzo ciekaw, czy mężczyzna jest w stanie po zapachu narządów rodnych kobiety odkryć, czy miała ona stosunek z kimś innym niż on, z obcym facetem, kochankiem itp.

Patrzę na ten problem przez pryzmat wykrywania zdrady. Proszę więc ludzi, którzy zdradzali lub byli zdradzani o odpowiedź na pytanie, czy po zapachu da się ustalić, czy Twoja partnerka cię zdradza, czy np. w pracy lub na wyjazdach np. szkoleniowych, miewa ona stosunki seksualne ze swoimi kolegami, przełożonymi itp.

Obserwuj wątek
    • urko70 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 13:40
      czujny_obywatel napisała:

> Proszę się nie śmiać [...]

Wybacz ale nie da rady. :D

Już sobie wyobrażam, jak dobierasz się do kobiety która wróciła z pracy i niuchasz.... niuchasz zastanawiając się "mój ten zapach, czy jej a może listonosza......"

Nie przyszło Ci do głowy, że zdradzająca najzwyczajniej w świecie zanim by Ci się obnażyła to by się umyła? Hm.... ale może taki standard to nie dla wszystkich standard...
      • czujny_obywatel Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 13:55
        no wiadomo, że trzeba się myć i że jak wróci z pracy, w której robiła coś złego to się pewnie umyje.

Mi chodzi o jakiś taki subtelny odcień takiego zapachu. Znam zapach jej pochwy z moją spermą, ale może ze spermo innego faceta to wszystko pachnie drobinę inaczej, generalnie obco. I dlatego pytam, czy jest to do wykrycia.
        • urko70 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 14:23
          To jesli "wiadomo", że się umyje to jak chcesz to wyczuć drogi Watsonie?

Ja wiem, że "kontrola podstawą zaufania" ale nie w relacjach damsko męskich, nie tędy droga. Jak będziecie chciała to nie upilnujesz. Jest tylko jedna metoda: musisz zrobić tak, żeby nie chciała z innym, czyli być zajebistym facetem.
          • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 19:50
            To wtedy będzie się czuć przytłoczona jego wspaniałością i go zdradzi z elektrykiem lub hydraulikiem albo innym listonoszem.
        • Gość: Nieznana Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.home.aster.pl 12.02.24, 08:07
          Zgadzam się z tobą wiem o co ci chodzi i rzeczywiście jest inny zapach jeżeli ktoś cię zdradzi to przenosi inną woń i ona zostaje przez jakiś czas czujesz to od razu po stosunku
      • edyta.55 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 21.03.11, 18:31
        urko70 napisał:

> czujny_obywatel napisała:
        >
        > > Proszę się nie śmiać [...]
        >
        > Wybacz ale nie da rady. :D
        >
        > Już sobie wyobrażam, jak dobierasz się do kobiety która wróciła z pracy i niuch
        > asz.... niuchasz zastanawiając się "mój ten zapach, czy jej a może listonosza..
        > ...."
        >
        > Nie przyszło Ci do głowy, że zdradzająca najzwyczajniej w świecie zanim by Ci s
        > ię obnażyła to by się umyła? Hm.... ale może taki standard to nie dla wszystkic
        > h standard...Ja się zabije ha ha jaki ubaw!!!
      • Gość: alicja Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 13:45
        Musisz sam zdradzać żonę, skoro chcesz ją sprawdzać albo jesteś chory z zazdrości. Nigdy bym nie zdradziła swego męża a faceta takiego walniętego wywaliłabym z domu w 5 minut i .... po problemie.
        • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 15.05.24, 13:54
          Sądzę że jest inaczej, jedni są do stosunków a ten jeden do płacenia rachunków ale mi się zrymowało ! I ten nawet nie dostanie do obejrzenia a co tu mówić o zamoczeniu . . . .
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 19:11
        O
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 20:16
        Proszę jeszcze pamiętać że taka która co chwilę z kimś ma stosunek to chyba jest tego warta i chłop nie będzie jej tego wypominał tylko z radością zapnie i głuszy, i głuszy, i dołoży swoją porcję w nadziei na następny raz .
    • ewa.zeromska Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 15:22
      Wybacz, ale nie wiem skąd ci podobne brednie przyszły do głowy?
      Rozumiem, że można wyczuć zapach perfum, wody kolońskiej, czy tytoniu, ale spermy??????
      No chyba, że dziewczyna nie ma zwyczaju myć się, ale też nie będzie to zapach spermy, raczej pominę szczegóły.
      Jednym słowem zdrady nie można wyniuchać, w dosłownym rozumieniu tego słowa.
      Pozdrawiam
      • zakletawmarmur Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 31.12.10, 14:30
        Nie mogę się z panią zgodzić.

Po stosunku bez zabezpieczenia zapach spermy może być wyczuwalny... Jeśli oczywiście kobieta nie zdążyła się dobrze podmyć a pan ma dobry węch. Sperma ma charakterystyczny zapach. Ja jeszcze wiele godzin później czuje, że ten zapach ciągnie się za mną...

Pamiętam jak kiedyś u Jerrego Springera był mężczyzna, który właśnie po zapachu doszedł do tego, że jego partnerka go zdradza. Zresztą myśle, że genezą seksu oralnego jest właśnie rola pierwszego zapachowo smakowy testu wierności...

Tak czy inaczej, w obecnych czasach nie polegałabym na swoim nosie. Lęk przed zdradą może być złym doradcą i skrzywdzić kogoś nieprawdziwymi informacjami.
        • praying_mantis Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 02.01.11, 03:17

> Pamiętam jak kiedyś u Jerrego Springera był mężczyzna, który właśnie po zapachu
          > doszedł do tego, że jego partnerka go zdradza. Zresztą myśle, że genezą seksu
          > oralnego jest właśnie rola pierwszego zapachowo smakowy testu wierności...
          >
          haha to teraz ja powiem tak.. podobno amerykanki sa gorsze od brytyjek.. natomiast mieszkajac juz od 4 lat w uk wiem ze wiekszosc brytyjek nie myje sie tak czesto jak wiekszosc polek.. w ameryce i anglii to mozna tak sprawdzac zdrade hehe mam dla was dwa watki z zycia wziete:

moja znajoma sprawdzala penisa swojego meza kiedy on wracal z pracy i hehe wykryla na nim sluz kobiety...

druga znajoma pracujaca jakos kosmetyczka napotkala klijentke ktora przyszla na depilacje w miejscach intymnych i rozkladajac nogi (pomijajac zapach...) wylecialo jej conieco...

to takie tam ciekawostki... i zgadzam sie ze pochwa pachnie seksem czasem nawet i po umyciu...
      • doornababa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 01.01.11, 21:06
        Pozwolę sobie z Panią polemizować.
        Zapach niekoniecznie może być zapachem samej spermy, która faktycznie nie musi być rozpoznawalna po zapachu, ale połączenia jej i środowiska pochwy. Może wtedy powstać specyficzny zapach, który partner odczuje, jako obcy. Nawet, jeśli kobieta się umyje.
        Chyba nie muszę tu szczegółowo opisywać, jak działa kobieca pochwa?
        Pytanie postawione przez autora wątku ma więc sens. Pozostaje tylko kwestia, czy inny zapach, który czuje mężczyzna nie jest skutkiem zwykłej infekcji, która może się przytrafić każdej kobiecie.
    • Gość: lijon50 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 18:50
      to jest chore-pewnie jak bys miał o 10 mil. wł.węchowych wiecej to może ,jesteśmy z żona parą swingującą i wiem że zapach perfum czy wody po goleniu jest chwile po wyczowalny ,ale sperma ????? chyba że żonie jest obcy prysznic
    • bibe08 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 22:49
      obywatelu a u Ciebie z głową to wszystko w porządku?
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 19:19
        Trzeba wytresować psa , powącha w trakci rzekomego okazywania radości z jej przybycia do domu no i mamy - zacznie szczekać czy warczeć znaczy było robione koło interesu . . . . .
    • any_anna Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 28.12.10, 23:41
      ojej, to problem większy niż sie wydaje - wszystko bierze się z twojej głowy: Ty myślisz, że twoja kobieta jedzie na konferencję w "jednym celu" i nie dopuszczasz do siebie myśli, że jedzie do pracy... Ty swoje wiesz, prawda? Przestań sam siebie kołować, bo rozpadnie Ci się związek...
    • Gość: ja Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 12:43
      a właśnie ,że się da wyczuć . Mam 3 chłopaków i po stosunku z każdym z nich jest inny zapach- ja sama wyczuwam go podczas podmywania się tuż po...
      • Gość: taki sobie ludzik Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: 172.31.16.* 31.12.10, 09:50
        w ciągu kilku godzin po da sie wyczuć zapach innej spermy
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 19:14
        Oczywiście że da się wywąchać niedawny stosunek, sperma mocno pachnie i wycieka z psioszki co powoduje wyczuwalny zapach, kobieta w żadnym wypadku nie dopuści do kolejnego stosunku z innym jeśli poprzedni ma być tajemnicą
      • Gość: Marcin Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.24, 22:00
        Mam podobne pytanie pytanie , moja kobieta dba mocno o higienę i nie raz się zdarzyło że mieliśmy sex za nim się wykąpała i nigdy nie czułem nie przyjemnych zapachów a jesteśmy razem już 15 lat, ostatnio jednak ją napastowałem po pracy jak wróciła było dość ciepło i poczułem dość nieprzyjemny zapach, więc pytanie brzmi jeśli kobieta chodzi cały dzień z resztkami spermy i wróci do domu czy to faktycznie jest nie wyczuwalne
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 15.05.24, 13:59
        Tuż po nie odróżnisz raczej ale dzień po już tak, sperma w piczce zaczyna się rozkladac
    • kadma Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 31.12.10, 23:17
      Nie dziwie się, ze nazywasz się CZUJNY obywatel ;D
      • Gość: mmm Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: 188.33.37.* 04.01.11, 00:56
        juz nie pierwszy raz czytam wypowiedzi pani Expert z zazenowaniem
        moze jest i seksuologiem ale z fizjologii ludzikiej mogalby sie poduczyc co nieco

owszem tak - mozna wyczuc wiele rzeczy :
        -fakt podneicenia seksualnego kobiety - na czym opiera sie sila seksu oralnego
        -polecam badani dot, "wyczuwanai" na odleglosc kobiety z owulacja -tu wyczuwane są feromony na kilkadziesiąt metrów
        -zapach spermy jest specyficzny i indywidualny
        -naturalny , CZYSTY zapach pochwy tez jest do rozpoznanania i jest indywidualny
        -juz nie mowiac o osobniczym indywidualmym zapachu skóry , potu itp którym przesiakają nawzajem kochankowie
        -przeciez fakt uprawianai seksu mozna wyczuc w pokoju nawet po godzinie od wyjscia kochanków

u Prousta jest cudna scena gdy zona obwachuje powracajacego z pracy meza i wyczuwa w jego wlosach woń sromu innej kobiety - wzial prysznic ale nie zdazyl umyc włosów

tak wiec pytanie autora nie jest bezsensowne - owszem , moze wyczuc ze zona uprawiala danego dnia seks z innym mezczyzna jezlei - po fakcie - nie wyszorowała sie do bialosci pumeksem, nie zrobila irygacji, NIE UMYłA WŁOSÓW , nie zmienila ubranai ( na odziezy zapachy trzymają sie intrygująco długo, nawet kilka dni ) nie przydusila wszytkiego cieżkimi perfurmami albo dla odmiany czosnkiem, oboje nie palą ani nie piją alko codziennie ( co cudownie tępi węch,zapach, smak itp) i jezeli pan tak wogole ma czuly węch

to przeciez czysta fizjologia
        • Gość: mmm Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: 188.33.37.* 04.01.11, 01:00
          a fakty sa takie ze w wieszkosci przypadkow "szybkich numerków w pracy/po pracy" praktycznei nie ma czasu na wszelkie te zabiegi, woń seksu na sobie przynosi do domu zarówno kobieta jak i facet

obywatelu , badz czujny i niuchaj !
          obywatelko, wy też !
          • praying_mantis Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 07.01.11, 00:40
            no ale to wszystko jest troche glupie jak sie jest z kims to trzeba sobie ufac.. a jak sie nie ufa to lepiej sprawdzic to inaczej niz wachajac partnerke :P
    • Gość: Marian Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.centertel.pl 16.01.11, 18:56
      Musisz się przyssać do pochwy i wylizać zawartośc. Przedtem warto miec w zapasie trochę swoje spermy i porównać. Badania za pomocą dwóch zmysłów (smaku i zapachu) dają duzo wiekszość pewność. Może tez kurs kiperów wina pomógłby w pewnym wyostrzeniu zmysłów. Pomyśl o tym.
      • Gość: rozbawiona Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.itvmedia.pl 17.01.11, 00:50
        ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!! lepszego pytania w życiu nie słyszałam!!!!!!!!! i niektóre odpowiedzi.. no po prostu KABARET!!!!!!!!! KONTYNUUJĄC WĄTEK ZAPACHY KOBIET POLECAM PONIŻSZY LINK! KOMENTARZE - UBAW PO PACHY :)

www.joemonster.org/art/1636/Zapach_kobiety_czyli_czy_piekne_kobiety_pierdza_
    • Gość: K Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 23:37
      Akurat miałem takie doświadczenie, wyczułem podczas sekus oralnego inny zapach niz był standardowo. po 4 latach zapach był mi znajomy ale jednak "cudza" flora bakteryjna zdążyła się rozwinąć i zapach był inny.
      ....
      rozeszliśmy się 2 miesiące później
    • pis_da_deby Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 22.03.11, 10:33
      czujny_obywatel napisała:

czy po zapachu da się us
      > talić, czy Twoja partnerka cię zdradza, czy np. w pracy lub na wyjazdach np. sz
      > koleniowych, miewa ona stosunki seksualne ze swoimi kolegami, przełożonymi itp.

Jak wraca z pracy i pachnie sperma to nie jest sie chyba tego trudno domyslic.
      • Gość: Michał Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner IP: *.era.pl 22.03.11, 15:15
        Co do zapachu po stosunku z innymi facetami to chyba nie ma reguły, ale zauważyłem, że niektóre pochwy mają bardziej lub mniej intensywny zapach. I to nie jest kwestia higieny, bo kobiety, z którymi byłem zawsze o siebie dbały. Czasami czułem ten zapach na dłoniach nawet po kilku myciach rąk, następnego dnia. U niektórych kobiet pochwa ma zupełnie neutralny zapach.
    • Gość: ja zapach IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 17:18
      Może wyczuć spermę, jeśli Twój kochanek skończył w Tobie, albo seks był bez prezerwatywy. Sperma ma bardzo silny, charakterystyczny zapach, szczególnie po zmieszaniu z płynami pochwy.
    • edy83 Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 19.12.14, 12:44
      Moja żona miała 2 lata kochanka. Kiedy kochałem się z nią jak się później okazało po ich szybkich numerkach (3-4 godziny wcześniej) czułem że ma bardziej mokrą pochwę i sporo śluzu innego jak zwyczajnie. Ale uznawałem że jest podniecona i tyle. Potem kiedy wszystko wyszło na jaw jej puszczanie się zrozumiałem że to był jej śluz pomieszany z jego spermą. Miał tego sporo bo posuwał mi żonę jedynie 2-3 razy w miesiącu. Dodatkowy znak że kiedy ją brałem po wcześniejszym stosunku z kochankiem była bardziej niż zwykle podniecona i wiem że fantazjowała że ją w tej chwili obaj posuwamy. Zawsze wtedy miała orgazm a normalnie nie za często..
      • anonimek_pa Re: Pochwa - zapach po stosunku z kilkoma partner 03.03.24, 20:07
        Koleś nie piernicz jeśli twoja żona miała innego i mu dawała to w życiu nie dopuszczała by do kolejnego stosunku z tobą bez odczekania i solidnego umycia bo spermę w kobiecie czuć intensywnie, na pewno by ci nie pozwoliła zbliżyć nosa do swego krocza bo było jasne, cipeczka pachnie seksem , czy żaden z was nie miał epizodu intensywnego seksu ze swą kobietą że ją się brało co kilka godzin lub rano i wieczorem, czuć wyraźnie zapach poprzedniej spermy. Inna sprawa to chyba nie wyczujesz czy to twoja czy obca, chyba że dasz psu do powąchania, jak zacznie warczeć to wiadomo, tak samo jak sobie myjesz wacka dopiero dwie godz po stosunku to już czuć mocno zapach spermy. Pamiętaj kobiety bardzo sprawnie ukrywają skoki w bok i masz małe szanse na seks godzinę po jej kochanku, wcześniej głęboka higiena, najpierw mocne środki higieniczne albo w ogóle dzisiaj odstawienie od krocza pod byle pozorem . . . . I nici z seksu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka