IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 16:17
Zdjęcie w nagłówku Pani ekspert jest wyretuszowane na maksa albo sprzed 30 lat, widziałam Panią dziś w telewizji na żywo i tamto zdjęcie w nagłówku był chybao robione chyba z 20 lat temu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Oszustwo. IP: *.prothost.com 12.01.11, 16:22
      Widziałam dziś panią ekspert w telewizji na Dwójce i niestety zgadzam się z tą opinią. To zdjęcie jest stare :(
      • Gość: malgoska Re: Oszustwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:28
        A jakie to ma znaczenie??
        • moonogamistka Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:37
          Czujecie sie dowartosciowane przez zakladanie watkow z tak durym tekstem?
    • Gość: hahahha No i ? IP: 178.217.140.* 12.01.11, 16:38
      I jakie oszustwo? przecież to jest dalej ta sama osoba?

A tak w ogolę jeden wychodzi lepiej na zdjęcia niż w rzeczywistości albo na odwrót, innym w przeciągu kilku miesięcy zmienia wygląd diametralnie, inny ma dobrego fotografa i jakie to ma znaczenie?

Aż strach pomyśleć jakby Pani ekspert się przefarbowała na czarno...skandal gotowy :D
    • oshima Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:50
      Myslałam, że wchodzisz na to forum, aby przeczytać rady p. Ewy a nie dla samego zdjęcia.
    • salma75 Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:52
      Głupota ludzka nie zna granic :/.
      Dziewczynki się nudzą chyba :/.
    • Gość: ... Re: Oszustwo. IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 17:00
      Oszustwo! Oszustwo!
      Zdjąć natychmiast ekspert oszustkę - jej rady są na pewno takim samym oszustwem!

A tak na poważnie - chyba cię pogięło. Nie, nie chyba - na pewno cię pogięło. No chyba, że jesteś taka od urodzenia...
    • ewa.zeromska Re: Oszustwo. 12.01.11, 17:01
      Bardzo dziękuję. Zdjęcie robione było chyba we wrześniu i nie ma retuszu. To cała seria zdjęć, chętnie przyślę pani inne.
      Przykro mi, że się pani nie podobam, ale jakoś to przeżyję.
      • coelka Nie macie iinych problemow, hihi 13.01.11, 02:08
        Niech pani ekspert wyglada jak chce , ona na tym forum jest od udzielania rad na pismie a nie od wyglądania, moze sobie wygladać jak che i nikomu nic do tego, wazne co pisze a nie jak wygląda.
      • skwargosia Re: Oszustwo. 13.01.11, 12:33
        Brawo Pani Ewo! bardzo lubę i cenię Pani celne riposty , a przede wszystkim porady .Pozdrawiam. Małgorzata
    • urko70 Re: Oszustwo. 13.01.11, 09:37
      Szanowne forumowiczki:
      w jakim celu odpowiadacie na prymitywne zaczepki nastolatek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka