Gość: Anita IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 16:17 Zdjęcie w nagłówku Pani ekspert jest wyretuszowane na maksa albo sprzed 30 lat, widziałam Panią dziś w telewizji na żywo i tamto zdjęcie w nagłówku był chybao robione chyba z 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: Oszustwo. IP: *.prothost.com 12.01.11, 16:22 Widziałam dziś panią ekspert w telewizji na Dwójce i niestety zgadzam się z tą opinią. To zdjęcie jest stare :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska Re: Oszustwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:28 A jakie to ma znaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:37 Czujecie sie dowartosciowane przez zakladanie watkow z tak durym tekstem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahha No i ? IP: 178.217.140.* 12.01.11, 16:38 I jakie oszustwo? przecież to jest dalej ta sama osoba? A tak w ogolę jeden wychodzi lepiej na zdjęcia niż w rzeczywistości albo na odwrót, innym w przeciągu kilku miesięcy zmienia wygląd diametralnie, inny ma dobrego fotografa i jakie to ma znaczenie? Aż strach pomyśleć jakby Pani ekspert się przefarbowała na czarno...skandal gotowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
oshima Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:50 Myslałam, że wchodzisz na to forum, aby przeczytać rady p. Ewy a nie dla samego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Oszustwo. 12.01.11, 16:52 Głupota ludzka nie zna granic :/. Dziewczynki się nudzą chyba :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oszustwo. IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 17:00 Oszustwo! Oszustwo! Zdjąć natychmiast ekspert oszustkę - jej rady są na pewno takim samym oszustwem! A tak na poważnie - chyba cię pogięło. Nie, nie chyba - na pewno cię pogięło. No chyba, że jesteś taka od urodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: Oszustwo. 12.01.11, 17:01 Bardzo dziękuję. Zdjęcie robione było chyba we wrześniu i nie ma retuszu. To cała seria zdjęć, chętnie przyślę pani inne. Przykro mi, że się pani nie podobam, ale jakoś to przeżyję. Odpowiedz Link Zgłoś
coelka Nie macie iinych problemow, hihi 13.01.11, 02:08 Niech pani ekspert wyglada jak chce , ona na tym forum jest od udzielania rad na pismie a nie od wyglądania, moze sobie wygladać jak che i nikomu nic do tego, wazne co pisze a nie jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
skwargosia Re: Oszustwo. 13.01.11, 12:33 Brawo Pani Ewo! bardzo lubę i cenię Pani celne riposty , a przede wszystkim porady .Pozdrawiam. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Oszustwo. 13.01.11, 09:37 Szanowne forumowiczki: w jakim celu odpowiadacie na prymitywne zaczepki nastolatek? Odpowiedz Link Zgłoś