Dodaj do ulubionych

problem z 'wejsciem'

IP: *.internetia.net.pl 22.03.11, 18:17
mamy z chłopakiem problem, ponieważ on nie może we mnie 'wejść'. Jego penis jest dość duży i czasem myślę, że może za duży... jesteśmy ze sobą ponad 1,5 roku i mniej więcej tyle czasu próbujemy i nic... jest mi z tym źle ponieważ chciałabym dać mu więcej rozkoszy niż przez same pieszczoty... ja mam 18 lat a on 23. bardzo proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: problem z 'wejsciem' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 14:13
      Może ma za miętkiego?.
    • zloty.strzal Re: problem z 'wejsciem' 27.03.11, 03:40
      Gość portalu: DUSKA napisał(a):

> mamy z chłopakiem problem, ponieważ on nie może we mnie 'wejść'. Jego penis jes
      > t dość duży i czasem myślę, że może za duży...

Może raczej za miękki?

jesteśmy ze sobą ponad 1,5 roku
      > i mniej więcej tyle czasu próbujemy i nic...

O.o

jest mi z tym źle ponieważ chciał
      > abym dać mu więcej rozkoszy niż przez same pieszczoty...

Ranyjulek, najwyższy stopień poświęcenia.

ja mam 18 lat a on 23
      > . bardzo proszę o poradę.

Podobno korzeń żeń- szenia pomaga, tylko trzeba dobrze przywiązać.
    • Gość: kobieta Re: problem z 'wejsciem' IP: *.143.161.54.rev.kbt.pl 28.03.11, 08:20
      Ma problem z wejsciem dlatego ze sie spinasz. Kiedy sie stresujesz napinasz miesnie ktore powoduja zacisk. Moge Ci jedno poradzic, zebys kupila sobie wibrator i probowala delikatnie wkladac, po prostu cwiczyc. Codziennie po troche, az w koncu dojdziesz do tego ze juz sie nie bedziesz bala momentu wejscia penisa do pochwy i sie rozluznisz. Jezeli ejstes dziewica to zabawa z wibratorem nie jest dobra bo mozesz spowodowac przerwanie blony, dlatego tez udaj sie do psychologa, bo to tkwi w Twojej psychice.
    • michal.lew-starowicz Re: problem z 'wejsciem' 28.03.11, 23:09
      Pochwa jest na tyle elastyczna, że w znacznym stopniu dopasowuje się do wielkości członka. Jeżeli lekarz (ginekolog, seksuolog) wykluczy problem anatomiczny i inne stany chorobowe pochwy (mogące powodować doznania bólowe), to przyczyna leży najprawdopodobniej w nadmiernym napięciu mięśni otaczających pochwę, co utrudnia wejście członka do wewnątrz. Jest to związane zwykle z czynnikami psychologicznymi takimi jak lęk, obawa przed penetracją lub trudnościami w relacjach partnerskich. Napięcie mięśni pojawia się wtedy niezależnie od woli (tj. chęci odbycia stosunku). Taki problem określa się mianem pochwicy. Proponuję w pierwszej kolejności udać się do lekarza seksuologa.
    • Gość: gość Re: problem z 'wejsciem' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 10:13
      pewnie za dużo się stresujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka