Gość: wildol
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
10.04.11, 14:45
Mój problem polega na tym, że po stosunku mam bóle jąder i okolc (tzn. ból promieniuje w okolicach pachwiny ,podbrzusza i pęcherza ,występuje maly obrzęk jąder, moszna jakby się opuściła) i to trwa parę dni. Jakieś dwa miesiące temu po stosunku przez 3 kolejne dni ból był nie do zniesienia a jądra wyczuwalnie się opuścily ,wystąpiły tęż niedomagania układu moczowego. Myślałem ,że to prostata , bo mam 53 lata udałem się do urologa. Lekarz stwierdzil po badaniu ,że z prostatą jest wszystko w porządku, zalecił przerwę w seksie.Zastosowalem sie do jego zaleceń. Po kilku dniach moszna wrócila do stanu poprzedniego. Wrócilem do seksu (bez szaleństw) raz na 3-4 dni ,objawy wrócily ,może mniej boleśnie. Znowu do urologa ,poprosilem o badania krwi. moczu, usg ukladu płciowo --moczowego. Badania wykazały ,że wszystko jest w porzadku , no może cholesterol jest podwyższony ,ale nie na tyle by brać lekarstwa. lekarz nic u mnie nie widzi , a problem pozostał.Erekcja wyraznie spadla ,kocham się rzadziej ,bóle jak byly tak są. Może ktoś mial podobne problemy , podzieli się swoją wiedzą . Za porady z góry dziękuję.