Gość: ,... IP: *.opera-mini.net 16.07.11, 12:59 witam. Podejrzewam ze moja dziewczyna mnie zdradza. A nie chce jej sprawdzac bo ja kocham i boje sie poznac prawdY. Jak myslicie gdybym sobie odskoczyl w bok bylo by mi lepiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margoeasy Re: zdrada 16.07.11, 13:12 Nie wiem czy lepiej, ale na pewno fajnie. Za duzo wagi nie ma co przykladac do tak zwanych zdrad, przeciez to tylko sex, czyli zabawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------ Re: zdrada IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.11, 18:02 pewnie, korzystaj z zycia poki mlody jestes ja tam uwazam "ze w zyciu trzeba robic wszystko-o czym na starosc bedziemy sie wstydzic wspominac " :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 23:02 Rozumiem,że oboje się kochacie.Ty w każdym razie na na pewno,jak to przyznałeś. I z tej niepohamowanej miłości,twoja dziewczyna cię prawdopodobnie zdradza,a ty masz w planach "skok w bok" żeby,jak to ładnie ująłeś,sobie ulżyć. I teraz nasuwa sie pytanie,czy wy czasem nie marnujecie na siebie czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.zeromska Re: zdrada 17.07.11, 18:42 A co jeśli tylko ci się wydaje. Pogadaj z nią. Czego się boisz? Prawdy? Wolisz być zdradzany i poniżany. Coż ci da skok w bok? Nic, kompletnie nic. Jeśli ta znajomośc się wypaliła, to trudno, nie ma co udawać i robić podchody. Odpowiedz Link Zgłoś