Gość: mezczyzna IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.11, 08:21 Wiecie moze jaak duza czesc popylacji ma takie mozliwosci.Tzn jak czesto sie to Wam przytrafia i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.zeromska Re: kobieca ejakulacja 23.09.11, 09:39 To rzadkie zjawisko, więc nie wierz we wszystko, co oglądasz na stronach dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: kobieca ejakulacja IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.11, 10:40 To nie wiedza ze stron "bio", lecz własne doswiadczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: kobieca ejakulacja 23.09.11, 11:49 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > To nie wiedza ze stron "bio", lecz własne doswiadczenie :) Innymi słowy jesteś Zbyszku kobietą i miewasz ejakulację? No to gratuluję Ci. Jesteś tą jedną na 1000. :D Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: kobieca ejakulacja 23.09.11, 11:53 A przy okazji Zbyszku, nie każda wanna z bąbelkami to "Jacuzzi", czasem to jedynie kąpiący się puścił "bąka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: kobieca ejakulacja IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.11, 12:04 Alez pełna ...zgoda.Sugestia została zrozumiana.A jak u Ciebie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: kobieca ejakulacja IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.09.11, 13:45 Moja niewiedza całkiem naturalna, choc chciałbym wiedziec , czy kazda kobieta ma akie mozliwosci , a fakt wystepowania tylko zalezny od stopnia podniecenia?Bo bez watpienia korelacja podniecenia wystepuje, przeciez nie tylko odpowiedni punkt ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: kobieca ejakulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 16:50 Nie rozumiem, rzadkie to znaczy, że nie istnieje? W co autor wątku ma nie wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nammkha Re: kobieca ejakulacja IP: 192.166.203.* 23.09.11, 16:34 Mnie się zdarzyło kilkakrotnie. Po kilku dobrych latach doświadczeń seksualnych. Potrzebne są moim zdaniem konkretne warunki żeby to osiągnąć - stały partner lub bliska więź emocjonalna z partnerem), brak problemów emocjonalnych, lub komfort psychiczny w danej chwili, relaks - np. spowodowany kąpielą słoneczną i wodną, ganaralnie dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezczyzna Re: kobieca ejakulacja IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.09.11, 09:00 Niestety dowiedziałem sie niewiele.Pani Zeromska przeslizgneła sie po temacie lekko i sarkastycznie...A doswiadczen forumowiczow rowniez nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
amandina Re: kobieca ejakulacja 27.09.11, 23:23 Osobiście nigdy mi się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_w_masle Re: kobieca ejakulacja 26.09.11, 09:20 Moja partnerka tak ma. Nie są to co prawda tryskające fontanny jak na filmach xxx ale jednak - czasami delikatna strużka na wysokość 3-4 cm a czasami po prostu spływa po ciele. Sądząc po śladach na pościeli objętościowo to ok 1/4 szklanki. Ciecz o smaku lekko gorzkim, konsystencja wody, bezbarwna i raczej bezwonna. Zjawisko (u niej) nie tak rzadkie, średnio co przy trzecim stosunku, czasami dwa razy jeśli ma więcej orgazmów przy dłuższym stosunku. Ciężko powiedzieć od czego zależy - generalnie jest powiązane z orgazmem ale przecież nie raz ma bardzo silne bez a czasem słabsze z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: kobieca ejakulacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.11, 11:46 dotarłam tu poszukując informacji na temat kobiecej ejakulacji, która mi się przytrafia i też zastanawia. Kiedy już się pojawia, to obficie (wymusza zmianę prześcieradła... :S) Nie wiem co dokładnie wpływa na pojawienie się wytrysku- domyślam się, że zależy to od stanu ducha, hormonów i odpowiedniej stymulacji. Nie zawsze jest równoznaczna z orgazmem, a kiedy tak sie dzieje zwielokrotnia przyjemność. Teorię odnośnie pojawiania się ejakulacji mam przede wszystkim psychologiczną - stan bliskości i miłości, zaangażowania emocjonalnego, ale oczywiście w połączeniu z udanym seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
max-tax Re: kobieca ejakulacja 20.12.11, 17:00 NOWY FACEBOOK O ZABARWIENIU EROTYCZNYM ----> WWW.SEXYCITY.PL/POLECAM/1872 Odpowiedz Link Zgłoś